تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 109

نام تاپيک: دایی: زمانی که جنگ شد،قطبی از کشورش فراری بود!/ کسی درباره من حرف بزند که دلش برای ایران بسوزد

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان
    به نظرتون به کسی که سایت معتبر ویکیپدیا رو قبول نداره، باید چی گفت؟
    من بدون نیت شخصی رفتم دنبال آمار مربی ها (واسه افزایش اطلاعات خودم) و نهایتا اومد آمار سایت ویکی رو گذاشتم اینجا، بعد اصلا هم نگفتم که آمار یه نفر دیگه اشتباهه یا حتی غیر رسمیه یا بدون منبعه...
    مشکل این آمار این هست که همه بازیهای تیم دایی رو حساب کرده ( الخصوص بازیهای دوستانه وغیر رسمی غرب آسیا )
    بعد اگه فیفا مسابقات غرب آسیا رو قبول نداشت، اون موقع گل های بازیکنایی مثل همین دایی یا نکونام و کریمی و...
    خوب همینه ، متاسفانه بعضی دوستان از هیچ جا خبر ندارن و خواسته یا نا خواسته به مردم دروغ میگن ، شما بهتره برید اطلاعاتتون رو کامل کنید و به این نکته برسید که بازیهای با عنوان غرب آسیا در فیفا اعتباری نداره ، وهمونطور که مشخص هست هر نتیجه یا گل یا هر چیز دیگری در این بازیها بدست بیاد جر آمار حساب نمیشه ( البته آمنار دروغین ومجازی که بعضی ها میدن چرا ، از همین بازیهای غیر رسمی میگن ) ، به همین خاطر هر چی گل امثال خلعتبری و... زدن هیچ وقت حساب نمیشه
    ش آدم با دو نفر بحث کنه که دو زار اطلاعات مفید ازش بگیره.........بعد روز های فیفا تا جایی که من میدونم به بازی های دوستانه تعلق میگیره...
    خوب همینه شما دارین به راحتی هر چه تمام تر خودتونو محکوم میکنید ، البته مقصر نیستید چون اطلاعی ندارید !! ولی با یکم مطالعه شما هم میتونید اطلاعاتتون رو کامل کنید
    حالا من برای شما توضیح میدم ، فیفا در تقویم سالنه خود روزهایی رو برای بازیهای دوستانه برای همه کشور های جهان مشخص میکنه ، که هر کشوری تو این روز بازی دوستانه با هر تیمی داشته باشه ، در آمار رسمی قرار میگیره ( حتی اگر با مالدیو باشه )، اما بازیهای دوستانه دیگری وجود دارند که در روز هایی غیر از اونکه فیفا تعیین کرده انجام میدن که هیچ وقت محاسبه نخواهنذد شد ( حتی اگر در برابر برزیل یا آرژانتین یا هر کشوری باشد )

بازیهای غرب آسیا همانند بازیهای کشور های عرب موصوف به جام خلیج فارس هیچ وجهه رسمس ندارن و هیچ وقت فیفا انها را به رسمیت نمیشناسد و همینطور بازیهای دوستانه ای که در روز هایی غیر از اونکه فیفا تعیین کرده ،هیچ اعتباری ندارن

امیدارم به شما کمکی کرده باشم تا با فیفا دی آشنایی داشته باشین

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شخصا هیچ جوره نمیتونم فکر کنم حضور علی دایی برای تیم ملی (به عنوان بازیکن) مضر بوده
    به نظر خیلیها از سال 2002 به بعد دایی برای تیم ملی مضر بوده و فقط تو زمین راه رفته ، همین ، در مطالبی که در زیر عنوان خواهم کرد جوابتونو میگیرین
    شما برید آمار گلزنی مهاجم های تیم ملی تو این 4 سال رو درآرید و با آمار گلزنی دایی تو 4 سال دوران جوونیش (یا حتی مسنیش) مقایسه کنید
    همونطور که گفتم هیچ کس به اندارزه دایی با این تیمهای درجه 8 بازی نکرده و گرنه اگه همین (آرش برهانی ، خلعتبری ، رضایی ، و.. ) هم مثل دایی با این تیمهای درجه 8 بازی میکردن آقای گل جهان سهله ، آقای گل کهکشان میشدن ، اما من هر چی سرچ کردم ندیدم این جوونا با این تیمهای درجه 8 بازی داشته باشن ( البته بازی ذرت کاران در برابر استقلال رو پیداد کردم که 13 بر هیچ به صود استقلال تموم شد و خیلی ها گل زنی کردن !!)
    داقل من ندیدم تو داخل زمین واسه تیمش و هوادارای اون تیم کم بزاره...
    دایی چهار سال برای تیم ملی کم گذاشت وعملا تیم ملی در 4 سال با 10 نفر بازی میکرد .اوج 10 نفره بودن تیم ملی در جام جهانی 2006 بود که دیگه اعصاب همه رو بهم ریخته بود ، وعلاوه بر اینکه تو زمین راه میرفت .وکاری نمیکرد وگزارشگر دبی اسپرت هم مسخرش کرد باز هم دسته گل به اب داد ، دایی در حالی که مهاجم بود ، بدون پذیرفتن تاکتیک مربی به دفاع برگشته بود ( ایران -مکزیک) وگل اولی که مکزیک زد رو جناب دایی کمکشون کرد ،چون خط افساید رو پر کرده بود

بعدش دیدیم که برای جام ملتهای 2007 دعوت نشد وهمگان از این بابت خوشحال بودن و کوچکترین انتقادی از قلعه نویی نشد ، چون دایی باید 4 سال پیش اخراج میشد ،

اینم گوشه هایی از افتضاحات دایی در جام جهانی 2006

1-انتقاد کارشناسان از برانکو برای دعوت کردن دایی به تیم ملی

برانکو پس از پایان دیدار مقابل مکزیک در حضور رسانه ها گفت: "ما به اشتباهات فردی باختیم." بله ایران به اشتباهات فردی باخت و یکی از افراد اشتباهکار ، خود شخص برانکو بود که هیچ گاه به انتقادات سازنده ای که علیه تیم ملی می شد وقعی ننهاد.وقتی همگان می گفتند دایی پا به سن گذاشته برای حضور در خط حمله تیم ملی ایران مناسب نیست، برانکو و فدراسیون فوتبال فوتبال، منتتقدان را به ایجاد اغتشاش روحیه تیم ملی متهم کردند

2-مفسر شبکه RTL: علی دایی تیم ملی ایران را ناک اوت کرد
    مفسر شبکه RTL با انتقاد از عملکرد علی دایی در دیدار برابر مکزیک گفت: او بازیکنی است که به تیمش فکر نمی کند و تنها به فکر بالا بردن رکوردهایش است. پیر لیتبارسکی هافبک تکنیکی تیم ملی فوتبال آلمان در اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 میلادی که وظیفه تحلیل دیدار تیم های ایران و مکزیک را برعهده داشت ضمن بیان این مطلب افزود: کادر فنی تیم ملی ایران در بازی با مکزیک اشتباهات زیادی داشت که یکی از آنها تعویض نکردن علی دایی درطول بازی بود.
    لیتبارسکی ادامه داد: قبل از بازی تصور می کردم تیم ملی ایران با نتیجه 2 بر1 تیم ملی مکزیک را شکست می دهد و زمانی که دو تیم در نیمه اول 1 بر1 مساوی بودند نیز به این پیش بینی خودم اعتقاد پیدا کردم اما نمی دانم چه اتفاقی افتاد که ایران در نیمه دوم بازی را واگذار کرد.
    این مفسر باسابقه در ادامه به نقش حضور علی دایی در زمین اشاره کرد و گفت: به نظر من حضور دایی در زمین و تعویض نکردن او تا پایان بازی عملا تیم ملی ایران را ناک اوت کرد. کاپیتان تیم ملی ایران تنها به بالا بردن رکورد بازی و گل ملی خودش توجه می کند و به فکر تیم ایران نیست.

3- مجید جلالی :گفته بودم دایی در بازی با مکزیک کارایی ندارد
    مجید جلالی تاکید کرد: همانطور که قبلا هم گفته بودم علی دایی در دیدار برابر مکزیک هیچ کارایی نداشت چرا که کندی او در مقابل سرعت مکزیکی ها کاملا قابل پیش بینی بود.

جلالی که با حضور در ورزشگاه فرانکن اشتادیون شهر نورنبرگ دیدار تیم ملی کشورمان برابر مکزیک را از نزدیک تماشا کرد افزود: از ماهها پیش اعلام کردم به دلیل اینکه علی دایی بازیکنی با سن بالا و عکس العمل های کند است عملا نمی تواند در مقابل سرعت مکزیکی ها برای تیم ملی مفید باشد اما متاسفانه کسی به این مسئله مهم توجهی نداشت
    4-محمود خوردبین :دایی را به تیم ملی تحمیل کرده اند

محمود خردبین گفت: برانکو و دادکان با تحمیل دایی به تیم با ملت ایران لجبازی می کنند و دلیل این اصرارها با گذشت زمان مشخص خواهد شد. محمود خردبین در گفت وگو با خبر نگار ورزشی" مهر"ضمن بیان این مطلب در کرج افزود :وجود شخصی مانند دایی که هیچ کارایی در زمین نداشت فشار زیادی به بازیکنان دیگر آورد و آنها را خسته کرد به خصوص وحید هاشمیان که مجبور بود خلاء او را در زمین جبران کند و به جای او نیز بدود.
    وی ادامه داد : نمی دانم چه ترسی از دایی وجود دارد که اجازه نمی دهد قاطعانه او را از زمین بیرون بکشند و احساسات یک ملت این گونه بازی گرفته می شود.
    ملی پوش اسبق تیم ملی خاطرنشان کرد: مگر غیر از این است که از میدان دادن به جوانانی مانند تیموریان نتایج بسیار خوبی به دست آوردیم پس چرا این میدان به کاظمیان ،خطیبی ،برهانی و ... داده نمی شود.
    وی در پایان اظهارداشت: اگر ترکیب تیم ایران در بازی های بعدی ترکیبی جوان شده باشد می توان به صعود ایران به مرحله بعد امیدوار بود اما اگر با این ترکیب به میدان برود از همین الان باید منتظر سقوط و شکست های ناباورانه تیم کشورمان باشیم.

5-شبکه اسکای اسپورت انگلیس:ایران خط حمله نداشت/ دایی درزمین قدم میزند

شبکه اسکای اسپورت انگلیس ضعف خط حمله و مهاجمین تیم ملی ایران را عامل شکست سنگین این تیم برابر مکزیک عنوان کرد . شبکه اسکای اسپورت انگلیس گزارش کرد: علی دایی مهاجم کهنه‌ کارتیم ملی ایران درشرایطی درخط حمله تیمش در برابر مکزیک قدم می ‌زد که به خوبی از سوی بازیکنان اطرافش چون علی کریمی حمایت می ‌شد.
    اسکای اسپورت ضمن تمجید ازخلق صحنه‌ های خطرناک توسط وحید هاشمیان دیگرمهاجم تیم ملی ایران نوشت : ضربه سر ماهرانه وی در اوایل نیمه اول تنها به مدد حرکت آکروباتیک "اسوالدو سانچز" دروازه ‌بان مکزیک دفع شد.
    6-علی دایی برای روبه رو نشدن با خشم مردم به ایران بر نمیگردد
    از جمع بازیکنان شاغل در ایران تنها علی دایی به ایران بازنخواهد گشت . وی به برلین سفرکرده تا به همراه خانواده اش مدتی را به دور ازهیاهوی فوتبال به استراحت بپردازد .

پ.ن : البته فرار کردن به المان وامریکا نتیجه ای نداشت چون مردم حداقل شیشه های مغازش رو پایین آوردن

7- گزارش گزارشگر دبی اسپرت : دایی بلد نیست توپ را استپ کند
    گزارشگر شبکه دبی اسپرت بعد از انکه دایی 2 بار در استپ کردن ساده توپ به مشکل برخورد وتوپ ها رو لود داد با تمسخر به این بازیکنان ایرانی به گزارش خود ادامه داد وعنوان کرد ، دایی حتی بلد نیست تو پ را استپ کند ، معلوم نیست معیار انتخاب دایی برای تیم ملی ایران کدام توانایی او بوده است

این عکسها فکر کنم مربوط به صحنه هایی هست که دایی توپ ها رو لو داده ونتونسته استپ کنه ( البته تو عکس دوم ، هر چجی فکر کردم متوجه نشدم دایی چی کار کرده !!!!)

این کاریکاتور هم مربوط به بعد از جام جهانی 2006 هست ، که به خاطر خراب شدن اعصاب مردمن توسط دایی درست شد

کاریکاتور خیلی واضخ هست ونیازی به توضیح دادن نداره

حالا یه سوال خیلی ساده از دوستان . چرا دایی هیچ وقت تو جام جهانی گل نزده ؟؟ والبته میبینیم که اینطور آبروی فوتبال ما رو برده !! آیا دلیلش نبودن تیمهای درجه 8 مثل گوام ،مالدیو و... تو جام جهانی نیست ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

1.ویکی سایت خوبیه ولی میشه اطلاعاتش رو ویرایش کرد(منظورم این مورد نیست کلی گفتم در جریان باشین, نمیشه روش حساب کرد همیشه! )

2.واقعا نیازی به گذاشتن آمار مربی گری جناب دایی هست؟! خاطره حذف از جام حهانی فکر نکنم هنوز فراموش شده باشه! خیلی سادست: یک برد, سه تساوی, یک باخت مقابل عربستان در آزادی(لطفا نگید با باختهای دیگه فرق نداره)= 6 امتیاز از 6 مسابقه....بازم فکر کنید خوب نتیجه گرفته..!
    3.این بنده خدا manreza با این پستاش فقط به دایی و طرفداراش خدمت میکنه...جدی نگیرید.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مشکل این آمار این هست که همه بازیهای تیم دایی رو حساب کرده ( الخصوص بازیهای دوستانه وغیر رسمی غرب آسیا )

خوب همینه ، متاسفانه بعضی دوستان از هیچ جا خبر ندارن و خواسته یا نا خواسته به مردم دروغ میگن ، شما بهتره برید اطلاعاتتون رو کامل کنید و به این نکته برسید که بازیهای با عنوان غرب آسیا در فیفا اعتباری نداره ، وهمونطور که مشخص هست هر نتیجه یا گل یا هر چیز دیگری در این بازیها بدست بیاد جر آمار حساب نمیشه ( البته آمنار دروغین ومجازی که بعضی ها میدن چرا ، از همین بازیهای غیر رسمی میگن ) ، به همین خاطر هر چی گل امثال خلعتبری و... زدن هیچ وقت حساب نمیشه

خوب همینه شما دارین به راحتی هر چه تمام تر خودتونو محکوم میکنید ، البته مقصر نیستید چون اطلاعی ندارید !! ولی با یکم مطالعه شما هم میتونید اطلاعاتتون رو کامل کنید
    حالا من برای شما توضیح میدم ، فیفا در تقویم سالنه خود روزهایی رو برای بازیهای دوستانه برای همه کشور های جهان مشخص میکنه ، که هر کشوری تو این روز بازی دوستانه با هر تیمی داشته باشه ، در آمار رسمی قرار میگیره ( حتی اگر با مالدیو باشه )، اما بازیهای دوستانه دیگری وجود دارند که در روز هایی غیر از اونکه فیفا تعیین کرده انجام میدن که هیچ وقت محاسبه نخواهنذد شد ( حتی اگر در برابر برزیل یا آرژانتین یا هر کشوری باشد )

بازیهای غرب آسیا همانند بازیهای کشور های عرب موصوف به جام خلیج فارس هیچ وجهه رسمس ندارن و هیچ وقت فیفا انها را به رسمیت نمیشناسد و همینطور بازیهای دوستانه ای که در روز هایی غیر از اونکه فیفا تعیین کرده ،هیچ اعتباری ندارن

امیدارم به شما کمکی کرده باشم تا با فیفا دی آشنایی داشته باشین
    آقا ما بی اطلاع و بی سواد!
    شما برو به این لینک که پایین گذاشتم، پیش درآمدش رو بخون و ترجمه کن... بعد تو صفحه عنوان:
    West Asian Football Federation Championship
    سرچ کن.
    امیدوارم بعد از متوجه شدن، حداقل بیای حرفاتو پس بگیری!
    اینم لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روز های فیفا هم واسه بازی های دوستانس...
    تا جایی که من میدونم فیفا مسابقاتی رو قبول داره که در تورنومنت های مورد قبول خودش (که بالا لینکش رو گذاشتم) + بازی های دوستان در روزهای فیفا باشه. دوستان اگه حرف من اشتباهه بیان تصحیحش کنن.
    یاعلی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

1.ویکی سایت خوبیه ولی میشه اطلاعاتش رو ویرایش کرد(منظورم این مورد نیست کلی گفتم در جریان باشین, نمیشه روش حساب کرد همیشه! )

2.واقعا نیازی به گذاشتن آمار مربی گری جناب دایی هست؟! خاطره حذف از جام حهانی فکر نکنم هنوز فراموش شده باشه! خیلی سادست: یک برد, سه تساوی, یک باخت مقابل عربستان در آزادی(لطفا نگید با باختهای دیگه فرق نداره)= 6 امتیاز از 6 مسابقه....بازم فکر کنید خوب نتیجه گرفته..!
    3.این بنده خدا manreza با این پستاش فقط به دایی و طرفداراش خدمت میکنه...جدی نگیرید.
    1- شخصا تا حالا از ویکیپدیای انگلیسی اطلاعات غلط نگرفتم... اما نسخه فارسیش مشکل زیاد داره... ول در مجموعا یکی از معتبرترین سایت های دنیاست...
    2- دوست عزیز... مگه من میگم دایی تو تیم ملی به عنوان مربی شاهکار کرده... دوستمون میگن دایی ضعیفترین مربی ایرانه + آماری که ارائه کردن، منم رفتم دنبالش و دیدم آمار به اون افتضاحی هم که میگن نیست... بعد من خودم دارم میگم دایی اولین عامل حذف ایران از جام جهانی بود، خود دایی هم قبول داره که عامل باخت یه تیم مربی اون تیمه... اما همونطور که قلعه نوعی مربی تیم قهرمان لیگ برتر رو با به به و چه چه آوردن و با تی پا انداختنش بیرون، همین بلا رو سره دایی آوردن و همین بلا رو سر قطبی خواهند آورد (امیدوارم که اتفاق نیفته) ضمنا بری نگاه کنی میبینی یه مربی تیم ملی ها معتبر جهان فرصت سه چهار ساله میدن. به دایی به زور یک سال فرصت دادند... حتی نذاشتن تیم اون به طور قطعی از جام جهانی حذف بشه و واسه اون سه مسابقه یه مربی دیگه آوردند...
    به قول سروش بعضی از ماها فقط نقاط تاریک رو میبینیم و هی اونا رو بزرگ می کنیم...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هزينه‌هاي مالياتي دليل شكايت دايي از فدراسيون فوتبال

عسگري پيش‌بين در گفت و گو با فارس در مورد شكايت علي دايي از فدراسيون فوتبال مبني بر دريافت حق و حقوق مربيگري در تيم ملي گفت: نماينده حقوقي فدراسيون فوتبال دفاعيه خود را در مورد شكايت دايي ارائه كرد و ما هم نسبت به اين دفاعيه لايحه مفصلي را به كميته انضباطي ارائه كرديم. انتظار داريم حداكثر تا آخر فروردين 89 راي اين پرونده از سوي كميته انضباطي صادر شود.

وي ادامه داد: نام علي دايي در اين پرونده باعث شده كه صدور راي حدود دو ماه و نيم تا سه ماه زمان ببرد وگرنه كميته انضباطي در ساير پرونده‌ها در مدت دو يا سه هفته راي صادر مي‌كند.

وكيل دايي در مورد بحث شكايت به فيفا از فدراسيون فوتبال، اظهار داشت: اين مطلب را دايي در مصاحبه‌هايش بيان كرد. من هم مي‌گويم اگر به حقوق مسلم دايي بي‌توجهي شود راه شكايت به فيفا باز است.
    پيش‌بين در مورد غرامت يك ميلياردي مطرح شده در برخي از رسانه‌ها عنوان كرد: برخي از رسانه‌ها بر پايه رقم دستمزد سال اول علي دايي چنين رقمي را مطرح مي‌كنند و مي‌گويند زماني كه دايي در سال اول 800 ميليون تومان دستمزد مي‌گيرد با توجه به تورم و ساير مسايل در سال‌هاي دوم و سوم چنين رقمي مطرح است اما واقعيت اين است كه ما رقم خاصي از فدراسيون مطالبه نكرديم.

وي در ادامه به فارس گفت: بر اساس قراردادي كه وجود دارد، فدراسيون حق اخراج دايي را از تيم ملي نداشته و حال كه اين قرارداد يك طرفه از سوي فدراسيون فسخ شده اين مربي مي‌تواند پيگير حق و حقوقش باشد. او قصد شكايت نداشت اما زماني كه آنها قصد تحميل هزينه‌هاي مالياتي را به دايي داشتند و نسبت به دايي هم بي‌توجهي نشان دادند او تصميم به شكايت گرفت.

پيش‌بين در مورد اينكه فدراسيون فوتبال قصد داشت هزينه‌هاي مالياتي به دايي تحميل كند تصريح كرد: در اين زمينه اطلاعات خود دايي كامل‌تر است و بهتر است از او سئوال كنيد اما اين تحركات و بدگويي از دايي باعث اين شكايت شد يعني مجموعه‌اي از عوامل مانند بي‌توجهي به دايي و بازي كردن با آبروي او باعث شكايت اين مربي شد.
    کد:
    1- متاسفانه چیزی به نام حافظه ی تاریخی - ورزشی بدون تعصب در برخی دوستان وجود نداره ،
    این که کاملا مشخص هست
    چون اونموقع حرفی برای گفتن نداشت و فقرار میکرد ،
    چون تیم ملی رو نابود کرده بود
    ، چون بدجوری تحقیر شده بود
    چون با بازیکنان عربستان به رختکن رفته بود
    طبیعتا ایشون بعد از شاهکار بازی با عربستان چند ماهی در فضای فوتبال کشور آفتابی نشد..
    وگرنه بدون شک از اول بفکر مطالباتش( ) بوده...
    2- این تاپیک محل بررسی افتخارات سپ بلاتر هم نیست ، ;کما اینکه صفایی فراهانی هم افتخاری در فوتبال نداشت اما یکی از بهترین روسای فدراسیون بوده . اما اینکه بگیم دایی فقط به خاطر تسلط به زبان به عضویت فیفا در اومده تنها چیزی که میشه در باره اش بکار برد اینه :
    در اینصورت باید چلنگر و دکتر حمیداوی و آرش فرزین هم به عضویت این کمیته ها در بیان دیگه .

اگر تمایل به بررسی افتخارات سپ بلاتر دارید تشریف ببرید به :
    کد:
    3- باز هم اشاره میکنم که فقط نقاط سیاه رو نبینیم و خواهش من اینه بدون تعصب به مسائل نگاه کنیم ، جایی که بد بوده بگیم بد بوده و جایی که خوب بوده بگیم خوب بوده و و صرف به اینکه طرفدار کریمی هستیم و بین دایی و کریمی اختلاف نظری عمیق وجود داره همه چیز رو زیر سوال نبریم .

ضمن اینکه اون زمانی که دایی به چلسی گل زد غیر از زولا بازیکنانی مثل مارسل دسایی ، سلسین بابایارو ، فرانک لبوف ، دیدیه دشام ، ملچیوت و همین جان تری هم در چلسی بودند .
    Last edited by Ezel; 01-06-2010 at 16:42.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وي در ادامه به فارس گفت: بر اساس قراردادي كه وجود دارد، فدراسيون حق اخراج دايي را از تيم ملي نداشته و حال كه اين قرارداد يك طرفه از سوي فدراسيون فسخ شده اين مربي مي‌تواند پيگير حق و حقوقش باشد. او قصد شكايت نداشت اما زماني كه آنها قصد تحميل هزينه‌هاي مالياتي را به دايي داشتند و نسبت به دايي هم بي‌توجهي نشان دادند او تصميم به شكايت گرفت.

پيش‌بين در مورد اينكه فدراسيون فوتبال قصد داشت هزينه‌هاي مالياتي به دايي تحميل كند تصريح كرد: در اين زمينه اطلاعات خود دايي كامل‌تر است و بهتر است از او سئوال كنيد اما اين تحركات و بدگويي از دايي باعث اين شكايت شد يعني مجموعه‌اي از عوامل مانند بي‌توجهي به دايي و بازي كردن با آبروي او باعث شكايت اين مربي شد.
    اینم جدیدترین سیابازی این بابا ، حالا که فهمیده مردم حالشن از پولکی بودنش بهم خورده اینجور بحث رو به بیراهه زدن
    1- متاسفانه چیزی به نام حافظه ی تاریخی - ورزشی بدون تعصب در برخی دوستان وجود نداره ،
    بهتره بعضی دوستان حافظه ورزشیشون رو در سالهای 2002 تا 2006 درمورد دایی بکار بگیرن ، حتما همه چیز یادشون میاد ( البته بنده مواردی رو در پست قبلیم اشاره کردم که به این دوستان کمک میکنه )
    این تاپیک محل بررسی افتخارات سپ بلاتر هم نیست ، ;کما اینکه صفایی فراهانی هم افتخاری در فوتبال نداشت اما یکی از بهترین روسای فدراسیون بوده . اگر تمایل به بررسی افتخارات سپ بلاتر دارید تشریف ببرید به :
    خوب رحمت بر پدر ومادرت
    همونطور که میبینیم کارمند فیفا بودن شرطی به عنوان بازیکن یا مربی یا .... در قدیم بودن نداره ، ملاک های خاصی داه که مهمترینشون تسلط به زبان انگلیسی هست ، وهمونطور که بنده اشاره کردم دایی فقط به خاطر تسلط به زبان المانی وانگلیسی عضو فیفاست
    ضمن اینکه اون زمانی که دایی به چلسی گل زد غیر از زولا بازیکنانی مثل مارسل دسایی ، سلسین بابایارو ، فرانک لبوف ، دیدیه دشام ، ملچیوت و همین جان تری هم در چلسی بودند .
    تری رو من از زبون شما میشنوم
    اما درمورد بقیه ، عجب اسمهای با مسمایی هستن ، نمیدونم چرات با اینا چلسی هیچ وقت مطرح نبود تا ایسنکه آبراموییچ چلسی رو خرید و چلسی ،چلسی شد

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینم جدیدترین سیابازی این بابا ، حالا که فهمیده مردم حالشن از پولکی بودنش بهم خورده اینجور بحث رو به بیراهه زدن
    جدید نیست ، مربوط به 17 فروردین هست که برای یادآوری برخی گذاشته شد ، ضمن اینکه ملاک اینکه مردم حالشون از چیزی یا کسی به هم خورده مطمئنا تنها شما نیستید ، هر موقع نظر سنجی ای گذاشته شد اون موقع راحت تر میشه قضاوت کرد .

بهتره بعضی دوستان حافظه ورزشیشون رو در سالهای 2002 تا 2006 درمورد دایی بکار بگیرن ، حتما همه چیز یادشون میاد ( البته بنده مواردی رو در پست قبلیم اشاره کردم که به این دوستان کمک میکنه )
    هیچ کس اینجا نگفته دایی قدیسه یا همیشه بهترین بوده و مطمئنا اون هم اشتباهات فراوانی داشته ، اما بهتره تعصبات کنار گذاشته بشه .

همونطور که میبینیم کارمند فیفا بودن شرطی به عنوان بازیکن یا مربی یا .... در قدیم بودن نداره ، ملاک های خاصی داه که مهمترینشون تسلط به زبان انگلیسی هست ، وهمونطور که بنده اشاره کردم دایی فقط به خاطر تسلط به زبان المانی وانگلیسی عضو فیفاست
    مطمئنا بخش عمده ی اون به خاطر اینه که دایی آقای گل جهان هست نه اینکه به زبان مسلط باشه ، البته من از شرایط و معیارهای افرادی که به عضویت کمیته فنی فیفا در میان اطلاعی ندارم اما انتخاب فقط به خاطر زبان خنده دارهست .

تری رو من از زبون شما میشنوم
    اما درمورد بقیه ، عجب اسمهای با مسمایی هستن ، نمیدونم چرات با اینا چلسی هیچ وقت مطرح نبود تا ایسنکه آبراموییچ چلسی رو خرید و چلسی ،چلسی شد
    در مورد تری اگر حافظه ی ورزشی شما یاری نمیکنه بهتره بازیکنان چلسی در فصل 1999-2000 ( که دایی به چلسی گل زد ) رو جستجو کنید ، ضمن اینکه اگر دسایی و دشام که عنوان قهرمانی جهان رو یدک میکشیدند از نظر شما بازیکن نیستند ..........

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اشغال ترین بازیکن های لیگ های خارجی هم حداقل یک گل به یک تیم مشهور زدن
    حالا اینا همه گند های این بابا را فراموش کردن به گلی که به چلسی زده دل بستن
    بابا خیلی وضعتون خرابه

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اختلاف اصلی دایی با علی کریمی سال 76 از بازیهای سالنی شروع شد!! دایی که سال 76 در ارمینیا بیلیفلد آلمان حضورداشت در تعظیلات تابستون به ایران اومد وبرای اینکه آمادگی بدنیش رو حفظ کنه تصمیم گرفت با برادراش ودوستانش به سالن بره ، تیم دایی با تیمی که کریمی توش بوده مسابقه میدن وکریمی تو چندصحنه چند تا لایی به دایی میزنه ودریبلش میکنه و دایی هم که میبینه این طور حقیر شده یک سیلی نصار کریمی میکنه!! وسالن بهم میریزه !!
    این جریان و حقارت ریشه اصلی کینه دایی از کریمی بود که حتی دیدم تیم ملی قربان این زخم کهنه دایی شد !!
    آیا جواب لایی خوردنسیلی زدن هست

شما این هم اطلا عات از کجا اوردی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •