مشکل این آمار این هست که همه بازیهای تیم دایی رو حساب کرده ( الخصوص بازیهای دوستانه وغیر رسمی غرب آسیا )
خوب همینه ، متاسفانه بعضی دوستان از هیچ جا خبر ندارن و خواسته یا نا خواسته به مردم دروغ میگن ، شما بهتره برید اطلاعاتتون رو کامل کنید و به این نکته برسید که بازیهای با عنوان غرب آسیا در فیفا اعتباری نداره ، وهمونطور که مشخص هست هر نتیجه یا گل یا هر چیز دیگری در این بازیها بدست بیاد جر آمار حساب نمیشه ( البته آمنار دروغین ومجازی که بعضی ها میدن چرا ، از همین بازیهای غیر رسمی میگن ) ، به همین خاطر هر چی گل امثال خلعتبری و... زدن هیچ وقت حساب نمیشه
خوب همینه شما دارین به راحتی هر چه تمام تر خودتونو محکوم میکنید ، البته مقصر نیستید چون اطلاعی ندارید !! ولی با یکم مطالعه شما هم میتونید اطلاعاتتون رو کامل کنید
حالا من برای شما توضیح میدم ، فیفا در تقویم سالنه خود روزهایی رو برای بازیهای دوستانه برای همه کشور های جهان مشخص میکنه ، که هر کشوری تو این روز بازی دوستانه با هر تیمی داشته باشه ، در آمار رسمی قرار میگیره ( حتی اگر با مالدیو باشه )، اما بازیهای دوستانه دیگری وجود دارند که در روز هایی غیر از اونکه فیفا تعیین کرده انجام میدن که هیچ وقت محاسبه نخواهنذد شد ( حتی اگر در برابر برزیل یا آرژانتین یا هر کشوری باشد )
بازیهای غرب آسیا همانند بازیهای کشور های عرب موصوف به جام خلیج فارس هیچ وجهه رسمس ندارن و هیچ وقت فیفا انها را به رسمیت نمیشناسد و همینطور بازیهای دوستانه ای که در روز هایی غیر از اونکه فیفا تعیین کرده ،هیچ اعتباری ندارن
امیدارم به شما کمکی کرده باشم تا با فیفا دی آشنایی داشته باشین
آقا ما بی اطلاع و بی سواد!.gif)
شما برو به این لینک که پایین گذاشتم، پیش درآمدش رو بخون و ترجمه کن... بعد تو صفحه عنوان:
West Asian Football Federation Championship
سرچ کن.
امیدوارم بعد از متوجه شدن، حداقل بیای حرفاتو پس بگیری!.gif)
اینم لینک:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روز های فیفا هم واسه بازی های دوستانس...
تا جایی که من میدونم فیفا مسابقاتی رو قبول داره که در تورنومنت های مورد قبول خودش (که بالا لینکش رو گذاشتم) + بازی های دوستان در روزهای فیفا باشه. دوستان اگه حرف من اشتباهه بیان تصحیحش کنن.
یاعلی