تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 78 از 78

نام تاپيک: هفته 34 (پایانی) ليگ برتر فوتبال / جشن قهرمانی سپاهان، نایب قهرمانی ذوب آهن و سقوط مقاومت

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

جدول بدون محاسبه آخرین بازی هست , یعنی ذوب آهن قهرمان شده که یک تیم اصفهانیه.

اتفاقآ خود امیر خان بیشتر از فردوسی پور داشت حرص میخورد ! قیافه ـش تابلو بود که چه فشاری میاره تا آروم بمونه
    هر دوشون بالاخره حرص میخوردن ولی اینکه قلعه نوعی اومد و مثل خود فردوسی پور باهاش برخورد کرد نکته ی جالبی بود که عادل هم اصلا خوشش نیمد
    هر جفتشون به هم تیکه مینداختن و با توجه به اینکه همیشه عادل فقط تیکه میندازه اینم جالب بود

در کل این عادل لحن حرف زدنش واقعا حرص داره
    همش با تمسخر و کنایه حرف میزنه
    آدم نمیفهمه کجا داره انتقاد میکنه کجا داره تعریف میکنه
    و اینکه همینطوری با خنده میپره وسط حرف کسی اصلا کار قشنگی نیست

البته در کل من خوشم میاد ازش
    بالاخره این اخلاقش اینطوریه و با همه همینطور برخورد میکنه که کلی تر هم نگاه کنه آدم میبینه همین برخورد ها لازمه و البته نه همراه با بی احترامی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در کل این عادل لحن حرف زدنش واقعا حرص داره
    همش با تمسخر و کنایه حرف میزنه
    آدم نمیفهمه کجا داره انتقاد میکنه کجا داره تعریف میکنه
    و اینکه همینطوری با خنده میپره وسط حرف کسی اصلا کار قشنگی نیست
    دقیقآ !
    یه سری اخلاق بدی داره که یکیش همین حالت تمسخرش هست ! بعد مثلآ کارشناس بدبخت یا طرف پشت تلفن داره حرف میزنه , یه دفعه میگه : "باشه" یا "خب" میتونه یه کم مودبانه تر بگه !
    یه مشکل دیگه هم که داره بعضی وقتا یه دنده میشه ! مثلآ حق با طرف مقابل هست ولی عادل میگه : "من قبول ندارم" یا "اجازه میدی قبول نکنم"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض سپاهان بر پايه چه اصولي به قهرماني رسيد ؟

فرامرز حسنی/خبرگزاری پارس فوتبال
    با قهرماني سپاهان ليگ نهم نيز به پايان رسيد . از فرداي اين قهرماني چه تيم هاي ناموفق و چه همين زردپوشان اصفهاني به تجزيه و تحليل عملكرد خود پرداختند و براي ليگ آتي از هم اكنون دست بكار شده اند .اما اين چند روز مطبوعات و رسانه ها بطور گسترده به اين باشگاه و سرمربي آن پرداخته اند تا دلايل موفقيت اين تيم را براي خوانندگان و مخاطب خود بازگو كنند . اما چه اصولي در موفقيت يك تيم ورزشي دخيل است ؟يك دهه است كه بيش از هميشه از تاثير دانش روز در ورزش صحبت مي شود در صورتي كه پيش از آن عامل تجربه بسيار مهم بود . پس اصل علم نوين يكي از عوامل موفقيت محسوب ميشود . در كنار اين اصل تمرين بسيار مهم ارزيابي شده است كه درون آن قدرت بدني و ريكاوري نيز در نظر گرفته ميشود . بحث بعدي اصل مديريت ورزشي است كه بسياري از جمله همين سرمربي تيم قهرمان به ان اعتقاد خاصي دارد . مورد بعدي به ستاره ها برمي گردد كه چه تيمي بيشترين سهم را در جذب نخبگان اين رشته دارد . اصل ديگري كه در فوتبال امروز مطرح است ، امتياز طرفدار يا همان يار دوازدهم است كه براي سپاهان اين خصيصه به نحو احسن وجود داشت .
    اكنون با خلاصه كردن اصول فوق به اين مثلث قهرماني مي رسيم كه :
    سرمربي - ستاره ها - تماشاگر . سپاهان با دارا بودن اين سه اصل اساسي موفق شد اما آيا ساير تيم ها فاقد اين اصول بوده اند كه نتوانستند به اين مهم دست پيدا كنند ؟ مثلا تيم استيل آذين كه مطمئن هستيم از نظر داشتن ستاره بي رقيب بود چرا نتوانست جزوه سه تيم بالاي جدول قرار گيرد ؟ از طرف ديگر چگونه است كه تيم تراكتور سازي پس از 11 سال و با هدف ماندن در ليگ برتر به مسابقات ورود ميكند ولي در اواسط بازيها به جمع مدعيان مي پيوندد ؟ و يا چگونه است كه مس كرمان با آن بضاعت كم در بازي هاي قهرماني آسيا چنين نمايش حيرت آوري را از خود بروز مي دهد ؟ به اين جمع بايد استقلال را هم اضافه كنيم كه به ظاهر دارنده اين مثلث موفقيت بود اما در عمل نتوانست مقام خود را تكرار كند .
    در پاسخ بايد گفت كه استيل آذين با استفاده از فوق ستاره ها توانست مقام در خور توجهي براي خود بدست آورد اما نبود هوادار و تماشاچي تا حد زيادي از قواي اين تيم كاسته بود در مقابل تراكتورسازي بدون بازيكن چند صد ميليوني و به پشتوانه 100 هزار نفر طرفدار با تعصب توانست جاي خالي فوق ستاره ها را پر كرده و مقام شايسته اي را بدست آورد . براي استقلال هم فقدان اصل اول كه همانا سرمربي با دانش است باعث شد تا به هدف خود نرسد . با اينكه فوق ستاره هاي آبي پوشان به تنهايي ضريب موفقيت را بالا ميبردند اما در عمل سيستم غلط و ضعف مديريتي حاد در سازمان اين تيم باعث شده بود تا در مقطعي هوادار به شعار عليه مدير عامل و سرمربي تيم بپردازد .
    بنابرين ميتوان نتيجه گرفت كه اگر مثلا استيل آذين از يك سرمربي حرفه ايي خارجي بهره مي برد ، مطمئنا ميتوانست اصل يار دوازدهم را جبران نمايد و به قهرماني برسد و يا اينكه تراكتور با استخدام فوق ستاره هاي استقلال به كمتر از قهرماني رضايت ندهد . همين مسئله در مورد مس كرمان نيز صادق است كه اگر بازيكنان استيل را داشت ، هم اكنون در جمع هشت تيم مرحله نهايي جام باشگاه هاي آسيا بود . بنابر اين لازم است تا از هم اكنون اين تيم به بر طرف ساختن نقاط ضعف پرداخته و از ليگ نهم درس هاي اساسي بگيرنند .
    اما داستان ذوب آهن كاملا متفاوت است . ذوب هم سرمربي خوب دارد هم داراي ستاره است و هم از پشتيباني خوب تماشاچي برخوردار است اما اينكه چرا اين تيم هر دو جام حذفي و برتر را از دست داد ، از بحث معادلات خارج شده و وارد مبحث بخت و اقبال مي شود . ذوب آهن از هر نظر شايسته قهرماني بود و بررسي نتايج اين تيم نشان مي دهد كه اگر تنها در يك بازي داوران بجاي سوت اشتباه به نفع سپاهان ، به ضرر آن و به نفع ذوب مي زدند ، الان جاي اين دو تيم در جدول تغيير مي كرد . البته ناگفته نماند كه براي بسياري اين ذوب آهن است كه با آن بازي هاي جوانمردانه و بدون كمك اشتباهي داور توانست است به نيابت قهرماني برسد . اما پنداري كه قرار بوده كه امسال سپاهان قهرمان ليگ شود ، پرسپوليس قهرمان جام حذفي ، ذوب و استقلال هم سهميه آسيا بگيرند . دقيقا مانند برنامه سال آينده كه تصادفا و احتمالا اگر مشکلی پیش نیاید ( ! ) قرار است پرسپوليس قهرمان ليگ شود ، استقلال قهرمان جام حذفي و ذوب - سپاهان هم سهميه بگيرند .

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض قلعه نویی: عادل بچه خوبی است اما با دلم حرف زدم و بردم!

امیر قلعه نویی در برنامه نود توانست پیروز نسبی باشد. درحالی که همه انتظار داشتند تا او در دل سوالات عادل فردوسی پور کنترلش را از دست بدهد و عصبی شود اما با آرامش پیش رفت. به مدیران استقلال نتاخت و تنها خود را قربانی تخریب شخصیت های پیاپی این باشگاه دانست . او وقتی فیلم رختکن استقلال را پخش کردند ، سعی کرد خود را به هواداران نزدیک کند و گفت:« سر بازیکنی که دقیقه ای 600 هزار تومان پول می گیرد باید بدتر از این داد زد.»

او البته در بسیاری از دقایق سعی می کرد با کنار هم چیدن اعداد و با جداولی که در دست داشت ، به فردوسی پور القا کند ، با زبان آمار می گوید پس منطقی حرف می زند. قلعه نویی که شاخص موفقیت را قهرمانی می دانست وبه این شیوه بر ناکامی در لیگ قهرمانان ، سرپوش گذاشت پس از برنامه متهم شد که با بازی اعداد و استفاده از ارقام غیر واقعی سعی کرده خود را پیروز گفت و گوی رودررو با فردوسی پور نشان دهد.
    اتهامی که البته سرمربی موفق سپاهان آن را نمی پذیرد و در گفت و گو با خبرآنلاین از دلایل برتری نسبی خود در مصاف با فردوسی پور حرف می زند.

می خواستیم از برنامه نود شروع کنیم اما شاید بهتر است از قراردادتان با استیل آذین بپرسیم؟

این خبر صحت نداشت. دیدم نوشتند با آقای هدایتی جلسه داشتم و چک سفید هم گرفتم اما وقعا هیچ کدام از این حرف ها صحت ندارد.

یعنی قرار نیست به استیل آذین بروید؟

من نه با این تیم مذاکره کردم و نه با هیچ یک از مدیران این تیم جلسه ای داشته ام . قرار است یک شنبه به اصفهان بروم و در حضور هیات مدیره سپاهان ، قراردادم را با این تیم برای یکسال دیگر تمدید کنم.البته من که عادت کردم هر روز سرمربی یک تیم باشم! (می خندد)

پس یعنی قطعا به استقلال بر نمی گردید . حالا که مرفاوی استعفا داده و بحث جدایی واعظ مطرح شده...

قرار نشد که سئوال حاشیه ای بپرسید. من که در نود هم گفتم ، امسال حتی اگر مهندس قریب هم به عنوان مدیرعامل استقلال ، برگردد به این تیم نمی آیم. می خواهم با آرامش کار کنم و دور از حواشی باشم. استقلال خانه من است و سالها در این تیم بوده ام اما حالا که برای ما نیست ، امیدوارم موفق باشند. با این وجود استقلال همیشه در قلبم جا دارد و دوری از این تیم سبب نمی شود که حس کنم استقلالی نیستم.

کسی انتظار نداشت بتوانید در نود برابر فردوسی پور مقاومت کنید اما خیلی موفق پیش رفتید.

من رفته بودم که با دلم حرف بزنم و فکر می کنم چون صادقانه حرف می زدم ، توانستم آرامش داشته باشم و فردوسی پور هم نتواند برای استدلال هایم بهانه ای بگیرد.

اما معمولا کمتر کسی می تواند به نود برود و گاف ندهد؟

این طوری هم نیست. عادل بچه خوبی است و برای این فوتبال زحمت های زیادی می کشد.

ولی خودتان که خیلی سعی کردید تا او را عصبانی کنید و مدام می گفتید او ورزشی نیست و...

این که شوخی بود.

یکی از ایرادهایی که به شما می گیرند این است که آمارهای تان متناقض بود!

آمار من این است که تیمم قهرمان لیگ شده. این است که بهترین خط حمله را داشتیم و با 6 امتیاز اختلاف قهرمان شدیم. کجای این آمارها واقعی نیست. این ها دیگر بهانه آوردن است. هر کس ، هر طور که دوست دارد می تواند فکر کند. من رفتم به برنامه نود تا حرف هایم را برای مردم بزنم و خدا را شاکرم که در این دو روز متوجه شدم ، مردم هم از شنیدن حرف هایم قانع شده اند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض مرفاوی به دیدن واعظ نرفت

به رغم اعلام قبلی ، دیدار واعظ و مرفاوی ، برگزار نشد.

صمد مرفاوی، سرمربی استقلال پس از اعلام رسمی جدایی خود از تیم استقلال تصمیم به دوری چند روزه از شهر تهران گرفت و به همراه خانواده اش راهی شمال کشور شد.
    مرفاوی به دور از حواشی ناشی از عدم نتیجه گیری در استقلال و حرف و حدیثهای مطرح شده پس از استعفاء، ترجیح داد چند روزی در تهران نباشد و پس از گذراندن یک فصل پر از فراز نشیب، به استراحت بپردازد.
    سرمربی سابق استقلال اعلام کرده است که قصد بازگشت به مجموعه استقلال را ندارد و هم اکنون تنها قصد استراحت و تمرکز بیشتر را دارد. ایندر حالی است که مرفاوی پیش از سفرش برای مربی آینده استقلال نیز آرزوی موفقیت کرده است.

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض انتقام زرد در قلعه سرخ

دیدار پرسپولیس و سپاهان در ورزشگاه آزادی در حالی به پایان رسید که زردها در تهران جشن قهرمانی شان را برگزار کردند.
    گل‌ها: هادی نوروزی(46) برای پرسپولیس، مهدی کریمیان(76) برای سپاهان
    ورزشگاه آزادی
    تماشاگر 10 هزارنفر
    داور: علیرضا فغانی
    اخطار: بنگر، جمشیدیان، خیری، کریمیان(سپاهان)، حیدری(پرسپولیس)
    پرسپولیس: علیرضا حقیقی، شیث رضایی، سپهر حیدری، جلال اکبری، حمیدرضا علی‌عسگر، تیاگو فراگو، حسین بادامکی، هادی نورزوی، مهدی شیری، مجتبی زارع، محمد منصوری
    سرمربی: علی دایی
    سپاهان: سیدمهدی رحمتی، هادی عقیلی، محسن بنگر، سیدجلال حسینی، احساس حاج صفی، احمد جمشیدیان، مهدی کریمیان،‌ محرم نویدکیا، شاهین خیری، ابراهیم توره، عماد رضا
    سرمربی: امیر قلعه‌نویی
    شرح بازی:
    پرسپولیس با این تساوی 53 امتیازی شد و لیگ را در رده چهارم به پایان رساند. سپاهان با 67 امتیاز لیگ را تمام کرد. البته استقلال اهواز اگر استیل را متوقف نمی کرد پرسپولیس در رده پنجم قرار می گرفت.
    بازی سرد دو تیم در نیمه اول در شرایطی با نمایش تهاجمی هر دو طرف در نیمه دوم عوض شد که پرسپولیس با وجود غیبت چند بازیکن اصلی وارد میدان شده بود. پرسپولیسی ها که از برتری استیل آذین در نیمه اول با خبر شده بودند، مسابقه را با هجوم همه جانبه آغاز کردند و به سرعت به گل رسیدند اما حملات آنها در ادامه با درخشش رحمتی ملی پوش خنثی شد تا سپاهان هم به سمت دروازه پرسپولیس هجوم بیاورد و در نهایت گل تساوی را با ضربه زیبا و چیپ کریمیان به ثمر رسد. در ادامه پرسپولیس دو بار موقعیت‌های خوبی روی دروازه حریف ایجاد کرد، اما رحمتی شکست ناپذیر بود. اما خبر خوب برای پرسپولیسی ها این بود که از اهواز خبر رسید که استقلال اهواز استیل آذین را متوقف کرده و پرسپولیس در همان رده چهارم باقی مانده است. با پایان بازی، سپاهانی‌ها در ورزشگاه خالی از تماشاگر جشن قهرمانی خود را آغاز کردند. آنها آروز می کردند جشن قهرمانی خودشان را در فولاد شهر برگزار می کردند. عدم استقبال طرفدران از بازی پایانی و حساسیت سپاهان مقابل پرسپولیس، روی روند بازی تأثیری چندان نداشت و دو تیم در نیمه دوم یکی از تماشایی‌ترین مسابقات این چند وقت را به نمایش گذاشتند. سید مهدی رحمتی دروازه‌بان سپاهان با مهار 4 یا 5 موقعیت مسلم گل پرسپولیس باز هم ستاره میدان بود.
    شرح گل:
    1ـ0(پرسپولیس): هادی نوروزی با حرکتی تماشایی به عمق دفاع سپاهان زد و با از پیش رو برداشتن دو مدافع این تیم از داخل محوطه جریمه گل اول بازی را به ثمر رساند.
    1ـ1(سپاهان): مهدی کریمیان از پشت محوطه جریمه یک ضربه تماشایی چیپ در حرکت بازی را به تساوی کشاند. برای شنیدن و دانلود صوت مورد نظر به سایت رادیو اینترنتی ایران صدا به این آدرس مراجعه نمایید.
    کد:

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •