قهرمانی در این فصل رو به طرفدارای چلسی تبریک می گم
قهرمانی در این فصل رو به طرفدارای چلسی تبریک می گم
لهشون کردیم : دی
تبریییک
100 گل تو این فصل!!
من نمی دونم منظورت از 1000 چیه!!! خیلی داری احساس حرف می زنی.الان فکر کنم خود هوادارن منچستر هم قبول داشته باشه که قهرمانی امسال حق چلسی بوده
بعد این معنی نمیده که موقعی که قهرمان میشید میگید که بهترین تیم هستید ولی حال که قهرمانیو از دست میدید میگیدضعیفترین تیم هستید.
چه می کنه چلسی گل پنجم هم زدش. یه رکورد تاریخی زد. یعنی 100 گل در یک فصل.
بابانوش جونت قهرمانیتون ولی یه چیزایی هست مثل بازیکن های کلیدی یعنی کلید طلا مثل همین آشوبی تو پرسپولیس که سنتر که عین یه بار منفی میمونه همه چیزو میگره وپخش میکنه وقتی از پرسپولیس رفت پرسپولیس داغون شد......
کریس رونالدو هم رفت بعدش منچستر تا مرز نابودی رفت یادته چه اخباری از ش درمیومد؟
داشت کاملا نابود میشد........
امسال چلسی واقعا حقش بود قهرمانی ولی شیاطین سرخ هرگز نمیمیرند ممکنه رئال مرده باشه....ولی شیاطین فقط توسط خداوند کشته میشوند...
اونم در روز قیامت ممکنه ضعیف شده باشن ولی بزار سرمایه گزاره تیلیاردی منچسترو بگیره بعد میگم سلام.....
امیدوارم سال بعد سال متفاوت تری باشه.........
امسال واقعا چرت بود
اصلا حال نداد هیجانم نداشت چلسی هی میبرد هی میبرد هی میبرد دست هیشکی بهش نمیرسید منچسترم اون اولا خوب بود بعد هی اومد پایین......
کلا از همون اول جریان قهرمان مشخص بود مثل سپاهان مسخره میگم امیر قلعه نوعی هفته15اگه میرفت ابو مسلم الان ابو مسلمو قهرمان میکرد ولی خودش باید میرفت سر کوچه...........
علی.
واقعا چلسی این فصل بطور شگفت انگیزی شایسته ی قهرمانی بود . دقیقه 90و 8-0 ، تبریک![]()
Last edited by Ezel; 09-05-2010 at 20:20.
تبریک به هوادارای چلسی!
تیم من هم فهمید که باید جلوی یه تیمی مثل بلک برن، نباید مساوی می گرفت (هر چند بد شانسی هم آورد)
به هر حال!
قربون همتون!
یاعلی
سه فصل پیاپی قهرمان شدیم، از تی وی ملی صحنه های قهرمانی رو به غیر از اخبار ورزشی در جایی ندیدیم!
باز حالا یه قدم مثبت رو داریم میبینیم!![]()
تیکه فردوسی پور هم جالب بود. اینجا دیگه اسبی در کار نیستمنظورش قهرمانی استقلال بود. که البته تیکش مربوط به مسئولان ما بودش.
ایشاا... سال دیگه چلسی لیگ قهرمانان اروپا هم ببره
راستی دوستان عکس های مراسم قهرمانی رو هم اینجا بذارید برای امضا خیلی خوبه![]()
خوشحالم که دست منچستر از همه جام ها کوتاه شد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)