تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 79 از 79

نام تاپيک: چلسی 0 - اینتر 1 / صعود اینتر و خداحافظی چلسی با لیگ قهرمانان

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هرچند که نبش قبرش فایده نداره ولی دلیل باخت منچستر به بارسا خیلی ساده بود ، تا دقیقه 9 و قبل از اینکه اتوئو روی اون ضد حمله گل بزنه منچستر بازی هجومی داشت انجام میداد و به عبارتی داشت با بارسا به سبک خود بارسا بازی میکرد تا اینکه روی ضد حمله سریع بارسا گل خورد و بعد از این گل بارسا کنترل بازی رو در دست گرفت و به عبارتی ریسک فرگوسن بود که باعث باخت منچستر شد نه ضغف وی در کوچینگ ، هرچند که به قول دکتر حمیدرضا صدر : گاهی ریسک بازنده اونقدر قابل تحسینه که نتیجه رو تحت شعاع قرار میده .
    1- ضد حمله؟ (سریعش بماند!) حرکت رو به جلوی بارسا که منجر به گل اول شد از میانه میدان و وقتی 9 بازیکن منچستر (غیر از گلر) در نیمه خودشون بودن آغاز شد. به خیال خودشون جایگیری هم کرده بودن و موقعیت رو خطرناک نمی دیدن. 4 مدافع فقط اتوئو رو تحت نظر داشتن که اون دریبل و ضربه رو زد.

حرکت گل دوم هم که:

2- ریسکی که شما ازش صحبت می کنید (یعنی در ایده و روش کلی بازی) جزئی از کوچینگه و اگر نتیجه نده اشتباه در هدایت تیم محسوب میشه. راجع به یک لحظه که صحبت نمی کنیم.

3- کنترل بازی هم که میگید تعریف بهتری در اون بازی داره. غیر از دقایق ابتدایی که طبیعیه بازی ممکنه روند واقعی نداشته باشه, قدرت و مهارت های بارسلونا بر منچستر غلبه کرد. کریس رونالدو هم در اخبار بعدی گفت که واقعا سخت بود حتی نمی تونستیم توپو ازشون بگیریم. فرگوسن هم اگر درست یادم مونده باشه بارسلونا رو برتر معرفی کرد.

اگر ریسک اونم از نوع تهاجمی براتون کمی ارزش داشت مطمئنا از عاشقان بارسلونا می بودید. دیگه بازی تهاجمی و زیبای بارسلونا رو که مخالفانش هم انکار نمی کنند. می تونید بگید بازی تهاجمی و زیبا برام ارزشی نداره اما اینکه 8 دقیقه هجوم منچستر رو تحسین کنید و چشمتون رو به روی سال ها بازی تهاجمی بارسلونا ببندید جز تعصب نمیتونه باشه. قهرمانان 2 سال قبل بارسا با اون وضع افتضاحش تقریبا کل وقت رو در خونه منچستر حمله و منچستر دفاع کرد.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

کریس رونالدو هم در اخبار بعدی گفت که واقعا سخت بود حتی نمی تونستیم توپو ازشون بگیریم
    بن زما بازیکن سابق لیون یه جمله تاریخی شبیه همین داره بعد باختشون به بارسا تو نیوکمپ.میگفت ما اصلا تو نیمه اول توپ رو نمی دیدیم.البته تو همون نیمه اول 4 تا رو خوردن

---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------

راستی اینجا تاپیک چلسی و اینتر هستش یا بحث بارسا و منچستر

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اما اینکه 8 دقیقه هجوم منچستر رو تحسین کنید و چشمتون رو به روی سال ها بازی تهاجمی بارسلونا ببندید جز تعصب نمیتونه باشه. قهرمانان 2 سال قبل بارسا با اون وضع افتضاحش تقریبا کل وقت رو در خونه منچستر حمله و منچستر دفاع کرد.
    اگه بارسلون به کمک داوری نمی اومد فینال این حرفا هم نبود

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بارسلون به کمک داوری نمی اومد فینال این حرفا هم نبود
    یعنی منچستر داوری اصلا به نفعش نمی شه؟حالا خوبه شما نصف این قهرمانی دو سه سال اخیر توی لیگ برتر رو به خاطر داوری هایی که به نفعتون بوده بدست اوردین.
    Last edited by vahidgame; 19-03-2010 at 16:49.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان اینقدر کل کل نکنید...!!
    به نظر من همونطور که سال 2008 حق منچستر قهرمانی بود، سال 2009 هم حق قهرمانی با بارسا بود...
    اما شخصا بازی بارسا رو نمی پسندم... یادمه قبل اون بازی یکی از کارشناس ها (شاید صدر بود) یه حرف خیلی جالب زد...
    گفت روش بازی منچستر دادن کمترین پاس و در عین حال پاس های مفید برای رسید به گل هستش... اما بازی بارسا مبتنی بر پاسکاری زیاد (و حتی با دادن پاس های بیهوده) هستش که این عمل مالکیت میدان را برای بارسا و خسته و عصبی شدن را برای حریف، و سرانجام گل رو به همراه داره...
    به نظر من تو اون بازی فینال، گل زود هنگام بارسا (بر خلاف جریان بازی) باعث نشد که شیرازه منچستر به هم بریزه، بلکه بازی بعد از اون گل از بارسلونا که هدفش فقط مالکیت توپ و خسته و شاید عصبی کردن بازیکنان منچستر بود عامل باخت یونایتد شد...
    اشتباه فرگوسن شاید تو اون فینال به نوعی انجام ندادن بازی تخریبی بود... شاید هم مهره لازم برای این کار دم دست فرگی نبود... چون برای روش بازی بارسا یه جورایی بازی تخریبی خیلی جواب میده... همونطور هم که چلسی با همین روش تو نیمه نهایی موفق بود و 90 دقیقه رو برد و تو وقت اضافه مساوی کرد...
    .
    .
    .
    حالا خارج از این حرفا... دوست ندارم تو این مرحله منچستر به اینتر بخوره... آخه جفتشونو دوست دارم!!
    قربون همتون
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 19-03-2010 at 19:39.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1- ضد حمله؟ (سریعش بماند!) حرکت رو به جلوی بارسا که منجر به گل اول شد از میانه میدان و وقتی 9 بازیکن منچستر (غیر از گلر) در نیمه خودشون بودن آغاز شد. به خیال خودشون جایگیری هم کرده بودن و موقعیت رو خطرناک نمی دیدن. 4 مدافع فقط اتوئو رو تحت نظر داشتن که اون دریبل و ضربه رو زد.

2- ریسکی که شما ازش صحبت می کنید (یعنی در ایده و روش کلی بازی) جزئی از کوچینگه و اگر نتیجه نده اشتباه در هدایت تیم محسوب میشه. راجع به یک لحظه که صحبت نمی کنیم.

3- کنترل بازی هم که میگید تعریف بهتری در اون بازی داره. غیر از دقایق ابتدایی که طبیعیه بازی ممکنه روند واقعی نداشته باشه, قدرت و مهارت های بارسلونا بر منچستر غلبه کرد. کریس رونالدو هم در اخبار بعدی گفت که واقعا سخت بود حتی نمی تونستیم توپو ازشون بگیریم. فرگوسن هم اگر درست یادم مونده باشه بارسلونا رو برتر معرفی کرد.

اگر ریسک اونم از نوع تهاجمی براتون کمی ارزش داشت مطمئنا از عاشقان بارسلونا می بودید. دیگه بازی تهاجمی و زیبای بارسلونا رو که مخالفانش هم انکار نمی کنند. می تونید بگید بازی تهاجمی و زیبا برام ارزشی نداره اما اینکه 8 دقیقه هجوم منچستر رو تحسین کنید و چشمتون رو به روی سال ها بازی تهاجمی بارسلونا ببندید جز تعصب نمیتونه باشه. قهرمانان 2 سال قبل بارسا با اون وضع افتضاحش تقریبا کل وقت رو در خونه منچستر حمله و منچستر دفاع کرد.
    در مورد اول بهتره حرفمو اصلاح کنم بدین ترتیب که منچستر بر خلاف جریان بازی گل خورد ،فکر کنم این طوری بگم درست تره .
    در رابطه با مورد دوم نظر شما رو کاملا قبول دارم اما این رو بپذیرید که برای منچستری که معمولا خیلی با حوصله فوتبال بازی میکنه و معمولا بازیسازی رو از یک سوم دفاعی خودش شروع میکنه در برابر بهترین بارسای تاریخ اونم در دیدار مهمی مثل فینال به این شیوه بازی رو شروع کردن از اون دسته ریسکهایی هستش که واقعا قابل تحسین و احترامه و به نظرم فقط از سر الکس برمیومد .
    در رابطه با مورد سوم هم باید بگم من هیچ دفاعی ندارم که از عملکرد منچستر توی اون بازی بکنم غیر از دقایق ابتدایی که گفتم و به هیچ عنوان هم قصد دفاع و توجیه ندارم وقتی خود سر الکس گفت ((وقتی ما توپ رو از دست میدادیم مدت زیادی طول میکشید تا دویاره توپو بدست بیاریم و پس از بدست آوردن توپ به سرعت توپ رو از دست میدادیم ))) دیگه من طرفدار چی میتونم بگم ؟ ضمن اینکه برد توی اون بازی کاملا حق بارسا بود و هیچ کس نمیتونه اونو انکار کنه ( حتی بابیش ازدوگل)
    در رابطه با مورد آخر هم با اینکه ذاتا رئالی هستم و طبق یک قانون نانوشته از بارسا متنفر ولی وقتی بازیهای فصل پیش بارسلونا رو میدیدم واقعا لذت میبردم و بهتره بگم حسودیم میشد و به هیچ وجه انکار نمیکنم که بهترین تیمی که در این چند ساله که فوتبال رو به شدت دنبال میکنم همین بارسلونای فصل پیش بود که آمار میگه بهترین بارسلونای تاریخ هم هست . ضمنا من 8 دقیقه رو تحسین نکردم بلکه ریسک سرالکس درنحوه شروع بازی با بارسا رو تحسین کردم همونطور که رئال هم همین ریسک رو در مقیاس کوچکتر در بازی برگشت ال کلاسیکو انجام داد و به گل اول هم رسید ولی در ادامه 6 -2 در سانتیاگو برنابئو تحقیر شد و اینم بگم که بدون تعصب نسبت به تیم خاصی صحبت میکنم و علیرغم تنفر از بارسا نحوه بازیش رو تحسین میکنم . با تشکر از تصاویر

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

دوستان اینقدر کل کل نکنید...!!
    به نظر من همونطور که سال 2008 حق منچستر قهرمانی بود، سال 2009 هم حق قهرمانی با بارسا بود...
    اتفاقا به نظر من هر دو سال حق چلسی بود که قهرمان بشه...
    2008 که پای جان تری لغزید و منچستر قهرمان شد
    2009 هم که نگم بهتره... 5 تا پنالتی چلسی رو نگرفتن.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

2008 که پای جان تری لغزید و منچستر قهرمان شد
    2009 هم که نگم بهتره... 5 تا پنالتی چلسی رو نگرفتن.
    تو گل مساوی هم که چلسی زد (در طی بازی) پای فندرسار سرید و اون توپ منجر به گل شد! این که دلیل نمیشه...!
    سال 2009 هم که حالا با هر مشکلی بود، اصلا فینالیست نشدید!

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

یعنی منچستر داوری اصلا به نفعش نمی شه؟حالا خوبه شما نصف این قهرمانی دو سه سال اخیر توی لیگ برتر رو به خاطر داوری هایی که به نفعتون بوده بدست اوردین.
    دوست من قبول کنید که تو اون بازی اشتباه داوری نبود...بلکه قصد بر این بود که دو تیم انگلیسی فینال نباشن که از تفکرات احمقانه جناب پلاتینی سرچشمه میگیره...اشتباه داوری عادیه ولی به نفع گرفتن واقعا شرم آوره..

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •