در باره سبک پیگرینی 100 % بات مخالفم...
اکثر بازیایی که رئال تو این فصل داشته درصد مالمیت توپش بالای 65 بوده. بازی با وایادولید کلا بازیکنا روحیه در حد 0 داشتن... و طبیعی بود که یه فوتبال دل نچسب ببینیم...
اما شما بازی رئال با سویا رو دیدی ؟ با ویا رئال چطور ؟
مخصوصا بازی با ویا رئال که فک کنم درصد مالکیت توپ به 75 رسیده بود!!
یا حتی بازی با بارسا تو نیمه اول درصد مالکیت توپ رئال بیشتر بود ( مطمئن نیستم ) ! به نظرم شما بازیای رئال رو دنبال نکردین چون تو این نیم فصل دوم رئال فوق العاده هجومی و قشنگ بازی کرده و امار گل زدش تو اروپا فکر میکنم اول باشه... پس این هم منتفیه !
همین دیگه

در مورد درصد تصاحب توپ که میفرمایید در اکثر بازیها بالای 65% به سود رئال بوده خیلی راحت میتونیم به آمار مراجعه کنیم و من در اولین فرصت حتما آمارش رو در میارم و ارائه میکنم و چون سبک بازی رئال رو مثل بارسا وابسته به کنترل توپ نمیدونم با شما مخالفم ، بازی رئال با سویا رو هم کاملا دیدم و دقت کردم و طبیعیه وقتی یک تیم در زمین خودش 2-0 عقب میفته اونجوری حمله کنه و 3-2 هم در آخر بازی رو ببره ( به خصوص با بازیکنایی با این کیفیت ) . در بازی با ویا رئال هم که 6-2 شد باز هم طبیعی بود چون اساس بازی ویارئال رو پیگرینی پایه ریزی کرده بود همونطور که دیدیم مورینیو هم تیم سابقشو در استمفورد بریج به بند کشید . دوست عزیز بحث من اصلا در رابطه با تعداد گل زده نیست چون با این مهره ها از رئال جز این هم انتظار نمیره کلیت بحث من در رابطه با نحوه بازی رئاله و سبکی که به پیگرینی اطلاق میشه از طرف من نیست بلکه از طرف کارشناس ها هم به پیگرینی نسبت داده میشه که بعضی از اونها مثل مجتبی تقوی و هومن افاضلی
در برنامه های تلویزیونی بهش اشاره کردند و فردوسی پور هم همیشه حین بازیهای رئال اشاره میکنه به این موضوع .