موسسه زبان سفیر یک سری کلاسها رو قصد داره در مالزی و باهمکاری یه موسسه خارجی اجرا کنه - من اطلاعات زیادی ندارم - میتونی از یکی از شعبات سفیر در این مورد پرس و جو کنی
شركت در كلاسها و آموزشگاهها
استفاده از نرم افزار هاي آموزشي زبان به طور منظم و پيوسته با پشتكار
موسسه زبان سفیر یک سری کلاسها رو قصد داره در مالزی و باهمکاری یه موسسه خارجی اجرا کنه - من اطلاعات زیادی ندارم - میتونی از یکی از شعبات سفیر در این مورد پرس و جو کنی
سلام دوستان من شخصا اینا رو خیلی دوست دارم
یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.
دیگری هم English For You
ببینید دوست من ، این کاملا بستگی به شما دارد
من خودم با پشتکار و نرم افزارهای آموزش زبان ، خودم الان Speaking و ترجمه ام خوب شده است.
ولی گرامر نه.
به نظر من پشتکار خیلی مهم است که کلاس ها به زور برای شما ایجاد می کنند.
سلام به دوستان،
سایت بابا آب داد، سایتی آینده دار در زمینه آموزش زبان انگلیسی که نمونشو ندیدین، اونم ایرانی!
سایتش هنوز کامل راه نیافتاده ولی نمونه درسها تو سایتش هست. زبانهای دیگه هم بعداً میزاره.
برای خود آموزی خوبه. آموزش با عکس و صدا و بخشهای مختلف آموزشی و حل تمرین.
اینم آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کلاس به نظرم خوبه،اما به شرطی به استاد خوب باشه و از کار نزنه و بچه ها کلاس رو به شوخی نگیرن
پشتکار !!!!
ما ایرانیا پشتکار داشتیم که الان ژاپن شده بودیم
بنظر من خیلی باید واقعا پشتکار ب خرج داد تا بتونی خودت زبان بخونی ، اما مزایای کلاس اگر واقعا ی اموزشگاه خوب با یک منبع اموزشی پروپیمون بری :
1- سطح خودتو با بقیه همکلاسی ها میدونی /// حس رقابت ایجاد میشه برات /// مجبوری بدون پشتکار هم چون هزینه کردی پاشی بری کلاس /// منظم و با برنامه میری جلو /// امتحان میدی میزان پیشرفتت دستت میاد
2- استادا به چالش میکشنتون /// تو کلاس با هم صحبت می کنید /// تمرین کار می کنید /// اشکالات رو راحت حل و فصل می کنی /// مطالب منظم و سطح بندی شده میره جلو
3- پیدا کردن دوستان جدید / استاد ها / همه خودشون علاقه مندی ایجاد می کنه
و .... که دوستان بیشتر می تونن توضیح بدن من حضور ذهن فعلا ندارم 48 ساعته نخوابیدم /// موفق باشید![]()
بحث اینجاست که بعضی ها میگن برو کلاس اگر پشتکار نداری..
شما 1000 تا کلاس برو. تا وقتی علاقه و عشق و پشتکار و وقت نزاری... کلاس به دردت نمیخوره
وقتی این ویژگی ها رو داشته باشی ، در خانه هم میتونی بخونی و یاد بگیری
کلاس مال وقتی هست که مقداری راه افتاده باشی
اتفاقن برعکس.کلاس برای وقتیه که میخوای راه بیفتی و نمیدونی چی به چیه.
بعد که راه افتاد دستت اومد میشه خودخوانم کار کرد
بنظر بنده که چند سال کلاس رفتم و آیلتس دارم تا یه سطحی که میگن intermediate واقعی لازمه کلاس برید و راه بیفتید ولی بعد از اون میشه بصورت خودخوان و ترجیحا همراه با یه کلاس اسپیکینگ خالص ادامه داد.حالا چرا میگم اسپیکینگ برای اینکه بقیه رو شما خود آموز دیگه میتونین ادامه بدین ولی کلاس مکالمه میرین که فقط حرف میزنین و مکالمتون واقعا قوی میشه به نسبت وقتی که یه کلاس عمومی میرین و دو کلمه حرف میزنین اونم بستگی به معلم داره
کلاس وقتی میبینی براش هزینه کردی کوی قاف هم باشی میپری میای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)