عجب چیز شاخیه این RayFire !!! همونی بود که دنبالش بودم. دست همتون درد نکنه
عجب چیز شاخیه این RayFire !!! همونی بود که دنبالش بودم. دست همتون درد نکنه
من به این مورد تا حالا بر نخوردم. به این رندر اولیه نگاه کنید (دارم مدلینگش می کنم برا مسابقه) اون خاک اره ها چیه روش؟
از نورهای مختلفی استفاده کردم.. موضوعات هم رو هم نیفتادن :
موتور رندرت چیه ؟
فکر کنم اونا اثر انگشت و دستت باشه
منم یه باز همینطوری شده بود الکی یه سایه میوفتاد روش تا ویندوز عوض نکردم درست نشد ولی این فرق میکنه شاید مشکل از مدلینگ باشه
ببین از اون پلی گن ها یه کپی رو خودش ننداختی ؟؟
منظورم اینه که شاید کپی کردی رو خودش . البته بعید می دونم شما ازین سوتی ها بدین (این سوتی خودم بود قبلا)
یکی هم فکر کنم از متریالش باشه . من گاهی که چند تا متریالو مخلوط می کردم اینطوری می شد . یا وقتی واسه رفلکت مپ اشتباه می زاشتم .
به هر حال نظر من بید . امیدوارم کمک کنه .![]()
مودیفایر shell رو بنداز روش کلفت شه بعد نور های مختلف شاید مشکل ساز شده از یکی استفاده کن
کسی با پلاگین unwrella کار کرده اگه کسی هست لینک آموزش تصویری برامون بزاره تا حالشو ببریم!!!
می دونید مشکل از کجا بود؟
این نمائی که ازش رندر می گرفتم یه نمای Orthographic بود. (دوربین یا پرسپکتیو نبود.)
با تشکر از Jeff عزیز...![]()
Orthographic یعنی چی کجا می اد
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
بعضی وقت ها وقتی روی یه صحنه کار می کنی (مخصوصا یه صحنه ی شلوغ) موقع zoom یا Orbit کردن موضوعات خوب نمایش داده نمی شن و از تو صفحه ی نمایش یه باره می پرن.. این موقع ها اگه از نمای Orthographic استفاده کنی (یعنی نمائی که خطوط رو موازی نشون میده و به پرسپکتیو نمی بره) راحت تری و کمتر این مشکلات رو داری. میان برش هم U هست :
اقا دیونه شدم ما میخوایم یه دشت سرسبز داشته باشیم خب تا اینجا مشکلی نداریم با پلاگین AutoGras چمن آماده کردم یک کمی هم پستی بلندی به دشت دادم که طبیعی بشه ولی در نور پردازی مشکل دارم اول عکسو ببینید
میخوام این طرح به یه عکس طبیعی تبدیل بشه
با vray رندر گرفتم نورها هم VRayLight و VRaySun هست
کجای کار رو اشتباه کردم تنظیمات vray کجاشو تنظیم کنم تا طبیعی بشه
مکس 2010 هم کار میکنم
Last edited by max_3d; 07-06-2010 at 13:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)