تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 74 از 74

نام تاپيک: کدام pmp بهتره ؟ (تا 250 تومن -- iPod Touch یا Cowon S9)

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

[QUOTE=Vah!d;4884871]من یه بار دیگه این پاراگراف رو خوندم . خوب من به دنبال صدای با کیفیت هستم با باس قوی . اگه xfi2 این ویژگی ها رو داره خوب میتونه گزینه برتر باشه . بذارید سوالات آخر رو بپرسم تا به یک جمع بندی نهایی برسیم :

تاچ xfi2 چطوره ؟ کند عمل نمیکنه که ؟
    تاچش مقاومتی هست و مثل ایپاد تاچ نیست که با یه لمس کوچیک واکنش بده ...
    باید یه مقدار خیلی کم فشار بدی ولی فشار نه در اون حد که فکرشو میکنی....
    در هر صورت بعد از 2 روز استفاده تاچش واست عادی میشه و خیلی راحت باش کار میکنی ...
    این تجربه خودمه ...
    و در مقابل چیزی هم که از پلیرتون انتظار داری فکر کنم همین مناسب باشه ولی اصلا بدرد ورزش نمیخوره و برای استفاده هنگام ورزش باید به فکر پلیر دیگه بود ...
    در کل اینقدر وسواس نشون نده ...
    به قول ممد تو این مارک های خوبی که معرفی شد هرکدومو انتخاب کنی برنده هستس و نباختی ... شاید یه تفاوت کیفیتی باشه که زیادت واست محسوس نباشه البته اگر انتخابت از بین همین کریتیو و کووان و سونی و ... باشه که شما هم که باس میخوای و سبک موسیقیت احتمالا به xfi 2 میخوره ...
    در کل کچلم کردی اینقدر وسواس بخرح نده

البته i9 کووان هم خیلی خوبه و به نظرم واسه اینکه از سردر گمی درت بیارم یچیز میگم
    انتخابت رو حتما از بین این 2 تا باشه

2. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه بار دیگه این پاراگراف رو خوندم . خوب من به دنبال صدای با کیفیت هستم با باس قوی . اگه xfi2 این ویژگی ها رو داره خوب میتونه گزینه برتر باشه . بذارید سوالات آخر رو بپرسم تا به یک جمع بندی نهایی برسیم :

تاچ xfi2 چطوره ؟ کند عمل نمیکنه که ؟

این مدیریت فایل که در نانو میگید هست منظور چیه ؟

الان I9 کووان و این مدل آی ریور رو دیدم اینها چطورن ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب از این بحث که بگذریم یک پلیر صرفا موزیک برای وقتی که میرم ورزش زیر 100 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ من نظرم بین شافل اپل و cowon e2 هست . نظر شما چیه ؟
    خب بجز اون مواردی که ممد جان زحمتش رو کشید:

مدیریت فایل در نانو یعنی مدیریت آرشیو موسیقی ات دیگه.. منوها و اینترفیس ها برای کارهایی مثل گشتن دنبال یه آهنگ، مرتب کردن تگ های آهنگ ها، ساختن پلی لیست ها و مدیریت پلی لیست ها.. خوشدستی از نظر روان بودن دکمه ها و کنترل ها .. و برنامه itunes که برای انتقال داده ها از/به PC لازمه ... بقیه مارک ها و مدلها هم بد نیستند، حتی خوب اند .. اما این برای شخصی که بیشتر به این مساله اولویت بده قدری بهتره.

//

iriver رو ول کن، از بین همین ها انتخاب کن ..

//

برای بحث یه پلیر دیگه که صرفاً موسیقی باشه واسه ورزش (که استراتژی درستی هم هست: یه پلیر گرونتر برای مواقعی که ساکن هستی+ یه پلیر ارزونتر برای ورزش و تحرک) ... به این نکته حتما توجه کن که مدلهایی که صفحه نمایش ندارن، دیگه یعنی فقط شما حالت شافل داری یه جورایی .. یعنی فقط می تونی بزنی "آهنگ بعدی" .. دیگه کنترل خاصی روش نداری .. این خودش البته یه جور مزیت قراره باشه .. صرفاً میخوام توجه کنی به این قضیه..

من نمی دونم چرا بصورت ذهنی کارای سونی مثل B140 رو برای ورزش و اینا جالب می دونم ... البته یه علتش هم اینه که واقعاً سونی به مساله طراحی و کاربرد اهمیت میده .. مثلاً تکنولوژی zap it که تقریباً قراره یه همچین کاری بکنه برای فردی که کنترل محدودی روی پلیرش داره (یه کوچولو از هر آهنگ رو پخش می کنه تا انتخاب کنی)

4. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در کل کچلم کردی اینقدر وسواس بخرح نده
    کچلی خوبه که دیگه نمیخواد پول بیخودی بابت شامپو بدی ( شوخی )

حالا میگم xfi2 اسپیکر داره دیگه ؟

و دیگه اینکه چه حجمی بگیرم به نظرتون ؟ قیمت هایی که من دارم اینه :

8 گیگ : 145

16 گیگ : 180

اگه 8 گیگ با مموری 16 گیگ بگیرم چقدر میشه ؟ ( این 8 گیگ با مموری 16 گیگ برای من کاملا جواب میده . چون فعلا حجم آهنگهام 4 گیگ هست حالا با فرض فیلم و ... کافی هست )

اگه 16 گیگ با مموری 16 گیگ بگیرم چقدر میشه ؟

کلا مموری 8 گیگ و 16 گیگ که به xfi2 بخوره چنده ؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

حالا که بحث کچلی کردی اصلا کچل کچل کلاچه روغن کله پاچه حسن رفته به اردو برای نصف گردو گردو گیرش نیومد سر کچلش خون اومد ...
    اره اسپیکر داره ولی روش زیاد حساب نکت چون فقط به درد موقعی میخوره که تو فضای بسته اروم نشستی و سر و صدایی هم نیست اون موقع میتونی با صداش حال کنی ولی گفتم زیاد روشحساب نکن
    اره مموری 16 رو هم ساپورت میکنه

7. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •