ممنون از کمکت در نهایت گوشیا راضی کنندهٔ از نظر خودت؟
ممنون از کمکت در نهایت گوشیا راضی کنندهٔ از نظر خودت؟
خوب گوشی های بهتر از مینی هم تو بازار هستش اما تو این رنج قیمت بهترینه من خودم ازش راضی هستم.بگیر پشیمون نمیشی.
مرسی خیلی کمک کردی بهم.میگیرم تا چند روز دیگه.میخوام رنگ مسیشو بگیرم بنظرم شیک تره مشکی یا اشتباه میکنم چون تاحالا از نزدیک ندیدم رنگشو ?
قابلی نداشت.
مشکیش کم تو بازار گیر میاد ولی من دو رنگش را کنار هم گذاشتم خیلی فرقی نداره من خودم مسیه میشه گفت مسی یه کمی خاص تره.با گارانتی بگیری بهتره.
در ضمن برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کن البته لازم نیست که تشکر کنی![]()
کسی جواب مارو نمیده؟
با عرضه سلام مجدد.دوست عزیز n97 mini اصلی ساخته چین یا فنلاند ؟
نمیدونم منظورت از اصلی چیه ولی تمام گوشی های نوکیا موجود در ایران ساخت چین هست.اگه لیبل فنلاند داره مطمئن باش لیبلش را عوض کردند یا حتی ممکنه کیفیتش پایین هم باشه.در کل به نظر من با گارانتی اصلی نوکیا بگیر.اگه در مورد گارانتیش سولی داری pm بده چون اینجا جاش نیست!
نه منظورم اینه مثل ۸۸۰۰ که ساخت آلمان خواستم ببینم شاید n97 mini ساخته فنلاند باشه چون تو عکسهای n97 تو سایت gsmarena عکس که بزرگ میکردی پشت گوشی زده بود made in finland
نه توی ایران همه گوشی های نوکیا چینی هستند اما این به معنی کیفیت پایین نیست خیلی هم کیفیت خوبی دارند یعنی تقلبی نیستند در واقع ساخت شعبه تولیدی نوکیا در چین هستند!البته 8800 یه جورایی از بقیه مثتسنی هست!
نه میدونم چینی منظور بد بودن نیست کلا همهٔ برندا کارخونههاشون داره میره چین ولی گفتم شاید هنوز فنلاند چند مدل از گوشیارو بزنه
آقا ممنون از کمکت بازم.راستی برنمهو بازیارو غیر از سایت mobile9 سایت دیگه هم هست که کامل باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)