تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 19 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 185

نام تاپيک: کلوپ NOKIA N97 mini

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون از کمکت در نهایت گوشیا راضی‌ کنندهٔ از نظر خودت؟

داره خودمونی میشه gh7reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون از کمکت در نهایت گوشیا راضی‌ کنندهٔ از نظر خودت؟
    خوب گوشی های بهتر از مینی هم تو بازار هستش اما تو این رنج قیمت بهترینه من خودم ازش راضی هستم.بگیر پشیمون نمیشی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خوب گوشی های بهتر از مینی هم تو بازار هستش اما تو این رنج قیمت بهترینه من خودم ازش راضی هستم.بگیر پشیمون نمیشی.
    مرسی‌ خیلی‌ کمک کردی بهم.میگیرم تا چند روز دیگه.می‌خوام رنگ مسیشو بگیرم بنظرم شیک تره مشکی یا اشتباه می‌کنم چون تاحالا از نزدیک ندیدم رنگشو ?

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مرسی‌ خیلی‌ کمک کردی بهم.میگیرم تا چند روز دیگه.می‌خوام رنگ مسیشو بگیرم بنظرم شیک تره مشکی یا اشتباه می‌کنم چون تاحالا از نزدیک ندیدم رنگشو ?
    قابلی نداشت.
    مشکیش کم تو بازار گیر میاد ولی من دو رنگش را کنار هم گذاشتم خیلی فرقی نداره من خودم مسیه میشه گفت مسی یه کمی خاص تره.با گارانتی بگیری بهتره.
    در ضمن برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کن البته لازم نیست که تشکر کنی

5. این کاربر از gh7reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی جواب مارو نمیده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

قابلی نداشت.
    مشکیش کم تو بازار گیر میاد ولی من دو رنگش را کنار هم گذاشتم خیلی فرقی نداره من خودم مسیه میشه گفت مسی یه کمی خاص تره.با گارانتی بگیری بهتره.
    در ضمن برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کن البته لازم نیست که تشکر کنی
    با عرضه سلام مجدد.دوست عزیز n97 mini اصلی‌ ساخته چین یا فنلاند ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با عرضه سلام مجدد.دوست عزیز n97 mini اصلی‌ ساخته چین یا فنلاند ؟
    نمیدونم منظورت از اصلی چیه ولی تمام گوشی های نوکیا موجود در ایران ساخت چین هست.اگه لیبل فنلاند داره مطمئن باش لیبلش را عوض کردند یا حتی ممکنه کیفیتش پایین هم باشه.در کل به نظر من با گارانتی اصلی نوکیا بگیر.اگه در مورد گارانتیش سولی داری pm بده چون اینجا جاش نیست!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نمیدونم منظورت از اصلی چیه ولی تمام گوشی های نوکیا موجود در ایران ساخت چین هست.اگه لیبل فنلاند داره مطمئن باش لیبلش را عوض کردند یا حتی ممکنه کیفیتش پایین هم باشه.در کل به نظر من با گارانتی اصلی نوکیا بگیر.اگه در مورد گارانتیش سولی داری pm بده چون اینجا جاش نیست!
    نه منظورم اینه مثل ۸۸۰۰ که ساخت آلمان خواستم ببینم شاید n97 mini ساخته فنلاند باشه چون تو عکسهای n97 تو سایت gsmarena عکس که بزرگ میکردی پشت گوشی زده بود made in finland

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه منظورم اینه مثل ۸۸۰۰ که ساخت آلمان خواستم ببینم شاید n97 mini ساخته فنلاند باشه چون تو عکسهای n97 تو سایت gsmarena عکس که بزرگ میکردی پشت گوشی زده بود made in finland
    نه توی ایران همه گوشی های نوکیا چینی هستند اما این به معنی کیفیت پایین نیست خیلی هم کیفیت خوبی دارند یعنی تقلبی نیستند در واقع ساخت شعبه تولیدی نوکیا در چین هستند!البته 8800 یه جورایی از بقیه مثتسنی هست!

11. این کاربر از gh7reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نه توی ایران همه گوشی های نوکیا چینی هستند اما این به معنی کیفیت پایین نیست خیلی هم کیفیت خوبی دارند یعنی تقلبی نیستند در واقع ساخت شعبه تولیدی نوکیا در چین هستند!البته 8800 یه جورایی از بقیه مثتسنی هست!
    نه می‌دونم چینی‌ منظور بد بودن نیست کلا همهٔ برندا کارخونه‌هاشون داره میره چین ولی‌ گفتم شاید هنوز فنلاند چند مدل از گوشیارو بزنه
    آقا ممنون از کمکت بازم.راستی‌ برنمهو بازیارو غیر از سایت mobile9 سایت دیگه هم هست که کامل باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •