تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 157

نام تاپيک: مقایسه پلاسما پنل G10 و S10

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فقط 42 داره
    خب حالا همین تو تهران چنده

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

خب حالا همین تو تهران چنده
    1.770

یکی از دوستهام دیروز تو بانه بود ..بهش گفته بودم g10 رو بپرسه..ولی زنگ زده میگه نیستش ..و بیشتر مدلهای قدیمی سامسونگ سری 5 و 6 هست.
    همونطور که قبلا گفتم تعداد مغازه هایی که پلاسما می فروشند در اونجا تعدادشون به 3 4 تا هم نمی رسه .کل مغازه ها رفته بود ؟ . مثلا من یادمه یه مغازه بود خیلی هم پرت بود ته زیر زمین یه پاساژ لباس فروشی بود کارش هم فقط محصولات پاناسونیک بود و اون موقع 8 9 ماه پیش آخرین مدل ها رو با انواع اقسام سایز داشت. فراوانی سری 5 و 6 هم درسته به دلیل فروش و استقبال مردم از برند سامسونگ و تبلیغات فراوانش تو همه مغازه ها پیدا میشه !.
    امیر جان ودوستان دیگه من دوستم پلاسمای 42 داره البته مدلشو نگفت ولی میگه گاهی تصویر مپره وگفتند از تیونرشه جریان چیه ؟ تصویر ملرزه ایا تو مدلهای g10 اینطوریه 6 ماه پیش خریده
    به غیر از پلاسماهای پایونر و پاناسونیک و اخیرن یکی دو مدل جدید سامسونگ ,مابقی پلاسماهای ساخت برند های مختلف هیچ تعریفی ندارند .

مشخصا نقص فنی داره باید ببرتش نمایندگی !
    Last edited by Ami R 940; 09-09-2009 at 15:39.

3. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

1.770

همونطور که قبلا گفتم تعداد مغازه هایی که پلاسما می فروشند در اونجا تعدادشون به 3 4 تا هم نمی رسه .کل مغازه ها رفته بود ؟ . مثلا من یادمه یه مغازه بود خیلی هم پرت بود ته زیر زمین یه پاساژ لباس فروشی بود کارش هم فقط محصولات پاناسونیک بود و اون موقع 8 9 ماه پیش آخرین مدل ها رو با انواع اقسام سایز داشت. فراوانی سری 5 و 6 هم درسته به دلیل فروش و استقبال مردم از برند سامسونگ و تبلیغات فراوانش تو همه مغازه ها پیدا میشه !.

به غیر از پلاسماهای پایونر و پاناسونیک و اخیرن یکی دو مدل جدید سامسونگ ,مابقی پلاسماهای ساخت برند های مختلف هیچ تعریفی ندارند .

مشخصا نقص فنی داره باید ببرتش نمایندگی !
    امیر جان سلام این پلاسمای دوستمون پاناسونیک هست 6 ماه پیش خریده ومیگن مال تیونراشون اینطوریه به نظرت جریان چیه میگه رو ماهواره هم یکدفعه تصویر لرزش پیدا میکنه

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

امیر جان سلام این پلاسمای دوستمون پاناسونیک هست 6 ماه پیش خریده ومیگن مال تیونراشون اینطوریه به نظرت جریان چیه میگه رو ماهواره هم یکدفعه تصویر لرزش پیدا میکنه
    توی جعبش یه برگه ای هست بهش میگن کارت گارانتی وقتی یه وسیله الکتریکی مشکل پیدا میکنه یه شماره تلفن روی اون برگه نوشته زنگ میزنید آدرس میگیرید میبرینش برای تعمیر یا اینکه اونا میان برای تعمیر.
    اگرم اون کارتی رو که بهتون گفتم داخل جعبه نیست یه روزنامه ای هست اسمش همشهریه میرید از دکه روزنامه فروشی میخرین یه قسمتی داره مربوط به بخش تعمیرات هست به یکی از آگهی ها زنگ میزنین میان نگاهش میکنن.
    البته این کار رو هر کردوم از تلویزیونهای دوستاتون که مشکل داشت میتونید انجام بدید به همون ترتیبی که بالا عرض کردم خدمتتون.

6. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض مرسی علی جان

توی جعبش یه برگه ای هست بهش میگن کارت گارانتی وقتی یه وسیله الکتریکی مشکل پیدا میکنه یه شماره تلفن روی اون برگه نوشته زنگ میزنید آدرس میگیرید میبرینش برای تعمیر یا اینکه اونا میان برای تعمیر.
    اگرم اون کارتی رو که بهتون گفتم داخل جعبه نیست یه روزنامه ای هست اسمش همشهریه میرید از دکه روزنامه فروشی میخرین یه قسمتی داره مربوط به بخش تعمیرات هست به یکی از آگهی ها زنگ میزنین میان نگاهش میکنن.
    البته این کار رو هر کردوم از تلویزیونهای دوستاتون که مشکل داشت میتونید انجام بدید به همون ترتیبی که بالا عرض کردم خدمتتون.
    البته نگ زده گارانتی واومدن دیدن گفتند مشکل از خوذ انتن یا ماهواره است حالا علی جان در کل میخواستم ببینم اینها همچین مشکل لرزش تصویر که ندارند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

ان شاء ا... که ندارن شما اگر یه تلویزیون بخری به اون برندی که ازش تلویزیون خریدی باید یه مدال افتخار بدن چون دیگه فقط مونده به پیچاشون گیر بدین.

9. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان یک سوال اگه ما بتونیم دی وی دی پلیرو با کابل hdmi وصل کنیم ام ----- که فقط باید به av وصل کنیم در نتیجه کیفیتش خراب میشه میشه در این زمینه دقیقا توضیح بدهید سوال دوم اینکه هیچکدوم از دوستان بطور واضح نگفتند که ایا این پلاسما ها رو از فاصله بسیار نزدیک هم که ببینیم مشکلی در تصویر بوجود میاید یا خیر سوال سوم ایا نورخورشید در روی صفحه وپنل ان منعکس میشود یا خیر منتظر جوابتون هستم با سپاس بار دیگر از همه دوستان که واقعا زحمت میکشند در سایت وصبورند واین تسها رو برای ما انجام میدهند ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان منتظر جوابم علی جان کجایید امیر خان

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با سلام به همه دوستان یک سوال اگه ما بتونیم دی وی دی پلیرو با کابل hdmi وصل کنیم ام ----- که فقط باید به av وصل کنیم در نتیجه کیفیتش خراب میشه میشه در این زمینه دقیقا توضیح بدهید سوال دوم اینکه هیچکدوم از دوستان بطور واضح نگفتند که ایا این پلاسما ها رو از فاصله بسیار نزدیک هم که ببینیم مشکلی در تصویر بوجود میاید یا خیر سوال سوم ایا نورخورشید در روی صفحه وپنل ان منعکس میشود یا خیر منتظر جوابتون هستم با سپاس بار دیگر از همه دوستان که واقعا زحمت میکشند در سایت وصبورند واین تسها رو برای ما انجام میدهند ممنونم
    ببین واقعا دیگه نمیدونم چی بگم اول از همه اینکه این تلویزیون 3 تا ورودی HDMI داره پس تا سه تا دستگاه HDMI بهش وصل میشه حالا حتما سوال بعدی شما اینه که اگه چهارتا داشته باشم پس چی میشه ؟ که اونوقت میری یکی از فیشارو میکشی بیرون چهارمی رو میزنی که البته امیدوارم خسته نشی
    بعدش ----- HD تو ایران گیر نمیاد چون همه کانالای HD پولی هستن پس فعلا ----- HD نداریم که شما نگران پورتش باشی.
    این پلاسما رو یا هر تلویزیون دیگه ای رو شما اگه از نزدیک نگاه کنی مشکل در تصویر هم پیش نیاد مشکل در چشم جنابعالی حتما پیش میاد.
    نور خورشد هم بر روی صفحه این پنل منعکس میشه البته اگر شما تو حیاط تلویزیون تماشا کنید اونوقت ممکنه مشکل برای شما به وجود بیاد اگرم اتاقت زیر مستقیم خورشیده میتونی پنل رو اینجوری نسب کنی.

13. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض با سلام علی جان وسپاس فراوان

ببین واقعا دیگه نمیدونم چی بگم اول از همه اینکه این تلویزیون 3 تا ورودی HDMI داره پس تا سه تا دستگاه HDMI بهش وصل میشه حالا حتما سوال بعدی شما اینه که اگه چهارتا داشته باشم پس چی میشه ؟ که اونوقت میری یکی از فیشارو میکشی بیرون چهارمی رو میزنی که البته امیدوارم خسته نشی
    بعدش ----- HD تو ایران گیر نمیاد چون همه کانالای HD پولی هستن پس فعلا ----- HD نداریم که شما نگران پورتش باشی.
    این پلاسما رو یا هر تلویزیون دیگه ای رو شما اگه از نزدیک نگاه کنی مشکل در تصویر هم پیش نیاد مشکل در چشم جنابعالی حتما پیش میاد.
    نور خورشد هم بر روی صفحه این پنل منعکس میشه البته اگر شما تو حیاط تلویزیون تماشا کنید اونوقت ممکنه مشکل برای شما به وجود بیاد اگرم اتاقت زیر مستقیم خورشیده میتونی پنل رو اینجوری نسب کنی.

علی جان سلام سوال اول پس ما وقتی ----- به av وصل میکنیم در پلاسما نویزی دیده نمیشه وافت کیفیت سوال دوم چرا با اینکه من از یکی از اشناهامون شنیدم که روی تلویزیون پروجکشن سامسونگ اصلا نور منعکس نمیشه حال چرا در پلاسما وایا در ال سی دی هم منعکس میشه ؟ سوال اخر تلویزیون بالا که گذاشتید چند اینچ ومدلش چیه فکر کنم v هست منتظر جوابم شما هستم امروز

15. این کاربر از kisiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •