یعنی چی که هیچ کاری نمی تونی بکنی؟! باید قبل از این که به تو برسن با تیر بزنیشون!!
3 پایان بازی دقیقأ به انتخابت در آخرین نقطه ی بازی بستگی داره ، بازم نیست که از لان نگرانش باشی!![]()
یعنی چی که هیچ کاری نمی تونی بکنی؟! باید قبل از این که به تو برسن با تیر بزنیشون!!
3 پایان بازی دقیقأ به انتخابت در آخرین نقطه ی بازی بستگی داره ، بازم نیست که از لان نگرانش باشی!![]()
اگه منظورت خارج از بازیه بگرد ببین پوشه movie یا film بازی کجاست اگه فرمت فیلمها از نوع BIK باشه میتونی با نرم افزار rad video tools پخششون کنیدر مورد چند پايان صحبت کرده بوديد ...
اين يعني چي ؟!
چطوري ميشه پايان هاي مختلف رو ديد !؟![]()
Last edited by mehdy.z; 09-07-2010 at 18:04.
خوب وقتي در باز ميشه زياد ميشن و نميشه همه رو زد کشت که ! در ضمن تموم هم نميشن !!!یعنی چی که هیچ کاری نمی تونی بکنی؟! باید قبل از این که به تو برسن با تیر بزنیشون!!
دوستان من یک مشکل بدی دارم با این بازی..الان بازی رو نصب کردم اجرا هم میشه فقط نمیدونم چرا وقتی دارم بازی می کنم هر 2 ثانیه ( دقیقآ 20 ثانیه ) گیر می کنه باز دوباره درست میشه و باز 20ثانیه بعد همون مشکل!!!
خواهش می کنم نگین از سیستممه که کم میاره چون تا حالا هر بازی که فکرشو کنین جواب داده اونم با رزولیشن بالا...
کارت گرافیکمم 1GIG 9500Gforce ...
امکان داره سی دی مشکل داشته موقع نصب ؟ یا از کرک بازیه ؟
از قابلیت IMPULSE (دکمه وسط موس) برای Zek ها استفاده کن.
دقیقا برای منم همینطوری بود. اول از همه بگو که آنتی ویروست احیاناً Kaspersky نیست ؟
نه واسه من Macafee آنتی ویروسم.چطور؟
هیچی. واسه من بعد از مدتی خودش درست شد. برای شما از اول بازی همینطوری هست ؟
برای من بعد 1 ساعت گیم پلای اینطوری شد و حدود 1 ساعت از گیم پلای بازی طول کشید تا دوباره درست شد.
آخه مشکل اینجاست که بد فرم گیر می کنه...اصلآ کنترل بازی از دست آدم خارج میشه
عجب مسخره بازی شده این بازیهای pcهر بازی می گیری یک مشکل مسخره داره.گندشون بزنن با این بازیهاشون
شما جواب منو ندادی ؟!! از اول که بازی رو اجرا کردی همینطوری هست با وسط بازی اینطوری شد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)