نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مزه بود
![]()
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مزه بود
![]()
به نظر من آلبوم 85 بهتر بود.
تو این آلبومش از 17 تا آهنگ 5تاش قشنگ بود،بقیش معمولی بود در صورتی که تو آلبوم 85 بیشتر آهنگاش قشنگ بود.
ولی در کل یه مدل جدیدی خونده که همین آلبومشو جذاب کرده نسبتا.
exactlyyyyyyyyyyy!!!!!
به نظر میرسه این ترانه های آلبوم جدیدش موندگاری نداشته باشن؛ من که بعد از گذشت یه ماه دیگه تمایلی ندارم اونارو گوش بدم، علی رغم اینکه بعضی ترانه هاش اوایل برای آدم جذاب بودن.
منم آلبوم 85 رو بیشتر دوست دارم...قبلیاش کمتر توش موسیقی داشت...آدم عمق صداشو میشنید....ولی الان تو آهنگاش انقد موسیقی داره که آدم حوصلش سر میره![]()
به نظر من این آلبومش طرفدارهای خاصی داره و مورد پسند عموم نیست ولی من خودم که خیلی باهاش فاز میگیرم.
آلبوم 88 زیاد تعریفی نداشت . من فقط از سه تاش کمی خوشم اومد . لیلی پاییز - دوست دارمت - عاشقی باتو
بنظر من بهترین آهنگ این آلبوم همین عاشقی با توعه . نظر شما چیه ؟
فقط سیروان خسروی با سبکی متفاوت شاگرد کاوه یغمایی
بنیامین اصلا آلبوم خوبی نداشت اگه آلبوم خوبی داشت شرکت ایران گام که آلبوم های بهتری رو نسبت به این دو شرکت روانه باز می کنه بین سیروان و بنیامین سیروانو انتخاب نمی کرد.
بنیامین باید بره همون مداحیشو بکن.
تازه آلبوم بنیامین از همه لحاظ ضعف داشت.
ترانه.
بیت آهنگاش.
ولی آلبوم سیروان توسط ترانه مکرم ترانه سرایی شده.
با یاسم که دیگه یه ترک داده.
خیلی صداشو ناله می کنه !
کلاً دوست داره خودشو خسته و کوفته جاوه بده هم توی آهنگاش هم عکس جلد آلبومش
ولی در کل بد نیست هردو آلبوم خوبه و در یک سطحه
آهنگهای قشنگه آلبوم 88 از آهنگهای قشنگ آلبوم 85 قشنگتر ولی آهنگهای زشتش هم بدتر از آلبوم 85 بود ( فلسفی شد...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)