اطلاعات من تو اين زمينه كامله خودمم 4 گيگ رم دارم و هم xp دارم و هم vista 32 و vista 64 كه قبلاً داشتم ولي چون بعضي از بازيها روش كار نميكنه مجبورم از همون 32 استفاده كنم.تو ويندوز xp فقط 3.25 شو ميشناسه و از همين مقدار استفاده ميكنه ولي تو vista 32 تمام 4 گيگ رو ميشناسه ولي از 3.25 تاش بيشتر نميتونه استفاده كنه.ميتوني از تو task manager متوجه بشي
درسته رم بالاي x1 واسه بعداً مناسبه ولي همين الان رم امنيا انقدرا هست كه بشه تا يكي 2 سال ديگه روش حساب كرد
قبوله كيبرد x1 بهتره ولي چقدر؟
من هر دوتارو هم زمان مقايسه نكردم و نميتونم بگم تفاوت كيفيت ال سي ديشون چقدره ولي aryan land جان كه هر دو رو داره ميگه اين تفاوت در حدي كه فكر ميكنيد نيست
aryan land جان در مورد باتري هم ميگه x1 بهتره ولي بازم نه اونقدر كه فكر ميكنيد
موس قبول
حساسيت تاچ رو هم از aryan land بايد بپرسيم. قبلاً كه نظرش اين بوده كه امنيا بهتره
اين خرج بيشتر واسه مموري 16 گيگ يكم نيست و يه چيزي حدود 100 تمنه.تازه بازم به سرعت مموري داخلي نميرسه و امكان خراب شدنشم هست
0.2 اينچ كم نيست ولي باشه قبول
اتفاقاً من قبلاً p990 داشتم
.gif)
. اينو از طرف خودم نگفتم چون من با htc shift هم مشكلي ندارم
.gif)
اينو از طرف خيلي ها گفتم كه سايز گوشي براشون مهمه
آقا جاوا هم قبول ولي اين مريخ جان(فريد جون) هي گير داده ميگه x1 دي پد داره واسه جاوا اصلاً به اين نكته توجه نميكنه كه جاوا با اين رزولوشن چقدر ريز ميشه
در مورد آينده: با اومدن ويندوز موبايل 7 گوشيها خازني و dual touch ميشن و كلي تغييرات ديگه.تصور اينكه يه وسيله اي واسه آينده مناسبه اشتباهه. من اينو با خريد مادربورد تجربه كردم.مثلاً اومدم يه مادربورد core2dou خريدم ولي cpu رو كه 775 pin بود عوض نكردم كه بعداً عوضش كنم.بعد از چند ماه رفتم يه e8400 بگيرم بندازم روش ولي متاسفانه بخاطر fsb پايين نشدو......
سال 2010 قرار ويندوز موبايل 7 تغييرات زيادي داشته باشه كه ديگه x1 و امنيا.....
امنيا هم تا سال 2010 كم نمياره