ok کجا رو بیشتر توضیح بدم؟ راسی درجه فرد که فرد تا یال(خط) ازش بگذره از روی شکلم چشم میکشم میزارم
اونطوری که با یه خط خمیده هم میشه گشت همه رو به هم وصل کرد
![]()
ok کجا رو بیشتر توضیح بدم؟ راسی درجه فرد که فرد تا یال(خط) ازش بگذره از روی شکلم چشم میکشم میزارم
اونطوری که با یه خط خمیده هم میشه گشت همه رو به هم وصل کرد
![]()
خوب تو اون شکل من متوجه منظورت نشدم! ضمن اینکه گویا اونجا با یه خط خمیده، و بقیه صاف این کار رو کردی!
راست میگی، نمیدونم این یارو همین رو میگه!؟ گفت یه قلقی داره!!! شاید منظورش همین بوداونطوری که با یه خط خمیده هم میشه گشت همه رو به هم وصل کرد
![]()
![]()
منظورم این بود اون شکل نمیشه ولی میتونیم با اضافه کردن یه یال(یه مساله دیگه)کاری کنیم که 2 یال درجه فرد داشته باشه اون وقت میشه این طوری:(از راس سبز بالاشروع کردم)
به ترتیب اول:
قرمز,زرد,آبی,نارنجی ,صورتی,قهوه ای
خط خميده از نظر رياضي يه مقدار ناجورهآره، میشه خمیده باشه، تو سوال منع نکرده که خط خمیده نباشه
منحني داريم اما خط يعني چي؟ اونجوري كه ميشه همه اش رو با يه خط به هم وصل كرد!
خوب حل مساله خیلی جالب بود! حیف شد که از دست دادمش! واقعا یه قلقی داشت!!!
عکس واضح هست؟
خوب یه مساله جدید داد.
اول یه توضیح بدم. من خودم جواب مساله ای که میدونم رو نمیدونم، اما بعد یک هفته، جواب 100% صحیح رو استادمون میگه، فکر کنم این با قوانین تاپیک مغایر نباشه، چون بعد هفت روز جواب مساله گفته میشه.
سوال: 10 عدد کیسه دارم، در 9 کیسه، 10 مهره ی 10 گرمی، و تنها در یک کیسه، 10 مهره ی 9 گرمی قرار دارد. چطور، با یک بار وزن کردن، کیسه ی با مهره های 9 گرمی را پیدا کنیم؟!
برای اینکه پاسخ و جواب باهم قاطی نشه، یه پست جدا دادم!
برای حل این مساله، من خودم یه راه حلی دارم! همه ی کیسه ها رو میزاریم رو ترازو، مجموع وزن ها، میشه 990 گرم! حالا یکی یکی کیسه ها رو بر میداریم، اگه کیسه ای که بر میداریم، 100 گرمی باشه، یعنی مهره های 10 گرمی داشته باشه، پس باید 100 گرم از وزن کل کم بشه! اما اگه یه کیسه رو برداریم، و فقط 90 گرم کم بشه، پس اون کیسه، 90 گرم هست!
نظرتون چیه؟!
این مسئله قدیمی ست و چند بار طرح شده
ولی از کیسه اول 10 مهره از کیسه دوم 9 مهره ..... از کیسه آخر یک مهره قرار میدهیم
اگر وزن از مجموع 1+2+...+10 ضربدر 10 ، 10 گرم کم بود کیسه اول اگر 20 گرم کم بود کیسه دوم....
همان کیسه ایست که دنبالشیم
وای خدایه من .!!؟چه طور میشه اینو ندیده باشم؟!!!! چرا فکر کردم خط محدود است؟!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)