ممنون از سرعت جوابتون و همچنین راهنماییتون
همه مشکلام حل شد جز نصب برنامه همراه بانک این پیغامم میده
This MIDlet will be started periodically to get information. The current application interrupted. Is that okay?
ممنون از سرعت جوابتون و همچنین راهنماییتون
همه مشکلام حل شد جز نصب برنامه همراه بانک این پیغامم میده
This MIDlet will be started periodically to get information. The current application interrupted. Is that okay?
حجمش چقدره ؟
با برنامه jad maker درستش میکنی ؟
حجمش خیلی بشه 280 کیلو بایت هست و اینکه من روش هک جاوا را هم کاملا طی کردم ولی این پیغام را میده و بعدش هیچ اتفاقی نمیفته
یه سوال دیگه داشتم راجع به پلیر گوشی آیا امکان عقب و جلو بردن موزیک هست یعنی دکمه ای بشه موزیک را ببری از وسط یا جای دلخواه بعد ادامه بده یا باید از اول تا اخر را گوش بدی؟
بازم ممنون که جواب میدی
Last edited by zahak; 04-05-2009 at 07:28.
من چند روزه که گوشیم رو با f480 عوض کردم
و زیاد موزیک گوش نمیدادم و دقیقا یادم نیست
اما در زمان پخش فکر کنم یکی از دکمه های جهتی چپ و راست رو نگه داری باید عقب و جلو بره
سلام
قیمت گوشی سامسونگ رو می خواستم ! سامسونگ d780
اگه میشه سایت معتبر که قیمت نزدیک به قیمت بازار می ده رو هم معرفی کنید
لطفا به ایمیل زیر بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اول اینکه من این گوشی رو تو قائم شهر 3-4 روز پیش 170 خریدم ! (بدون گارانتی اما مطمئن هستم اصل هست)
دوما من چند تا سئوال دارم ! گوشی من زبان فارسی و عربی ساپرت نمی کنه ! به هیج وجه هم نمی خوام گوشیم فلش بشه ! یعنی مشکل فارسی رو می خوام با نرم افزار حل کنم ! (همینکه یکم بهتر بدتر بشه فهمید اس ام اس چی گفته برام کافیه ! )
حالا پیشنهاد شما چیه ؟
من خواستم این کارو انجام بدم (تو این 2-3 روز که موفق نبودم) برنامه اس ام اس همراه اول رو نصب کردم ! تو ارسال اس ام اس مشکلی ندارم و فارسی می تونم ارسال کنم ! اما من بیشتر دریافت برام مهمه و ارسال رو فینگلیش می فرستم !
برای دوستام اینباکس داخل برنامه همراه اول (مدل گوشی فرق داره و نوکیا هست) راحت اس ام اس ها لود میشه (که اگه برای منم لود بشه دیگه حله و می تونم بفهمم چی نوشته ! )
در ضمن کار کردن با نرم افزار همراه اول تو گوشی مدل ما خوب نیست و کمی هنگ می کنه که باید Exit یا Reset کنیم گوشی رو !
حالا شما پیشنهادتون به جز فلش کردن برای حداقل خوندن اس ام اس دیگران که فارسی برام ارسال کردند چیه ؟
لطفا کمک کنید
(به این ایمیل جواب بدید ممنونم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
وقتی برام مسیج میاد قبلا باز که میکردم گوشه بالا سمت چت میزد که برای کدام خط مسیج اومده اول یا دوم
ولی حالا فقط عکس یه موبایل کوچیک را میندازه هر چی تنظمات را نگاه کردم چیزه خاصی ندیدم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
با یلام خدمت دوستان من میخواهم بدانم آیا میشود روی d780 فایل exe رو اجرا کرد واگر نمی شه با چه گوشی میشه ؟؟؟
برای اجرای یک نرم افزار portable میخوام.با تشکر
سلام.من چند روزه d780 گرفتم.گوشی فوق العاده ایه.فقط 1 مشکل با انتخاب اهنگ برای اس ام اس دارم.وقتی فایل mp3 انتخاب می کنم موقع دریافت اس ام اس اهنگ 3 بار پشت سر هم تکرار میشه.تو بقیه فرمتها هم همینطوره.وقتی هم فرمت wma انتخاب میکنم اهنگ 1 بار تکرار میشه ولی بعد پیغام not supported content میده.کسایی که این گوشی رو دارن لطفا کمکم کنن.چه فرمتی باید یذارم که sms alarm صحیح کار کنه؟نه تکرار بشه نه پیغام error بده؟
ممنون اگه زود جوابمو بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)