تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 108

نام تاپيک: اخبار مربوط به جدیدترین گوشیهای موتـــورلا

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

شرکت آمريکايي موتورولا که يکي از توليد کنندگان بزرگ تلفن همراه در جهان به شمار مي رود، قصد دارد با توليد گوشي هاي نسل سومي بسيار پيشرفته بازارخود را در مناطق اروپا، خاور ميانه و آفريقا گسترش دهد.
    اين شرکت در سال گذشته ميلادي دچار مشکلات مالي شد و بخش زيادي از سهم خود را در بازار تلفن همراه از دست داد.
    ضعف موتورلا موجب شده تا دو شرکت سوني اريکسون و سامسونگ سهم خود را در بازار بهبود بخشند و رقيب خود را در بازار هاي جهاني به عقب برانند.
    عزیزم این بخش مختص سایت MOBNA هست که اشتباه هستش و موتورلا امسال داره دوباره به مقام دوم بر میگرده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام!
    نمی دونم چرا کسی در مورد z8 هایی که تو ایران اومده صحبتی نمی کنه! ؟
    می خوام بدونم تو ایران با مشکلی مواجه نشده؟! با گارانتی فیتکو 419 تومن بود! می ارزه!؟ بدون گارانتیش پیدا می شه؟!

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گوشی خیلی خوبیه ولی به این قیمت فکر نکنم بیرزه منم میخواستم بگیرم بهم همین امروز گفتن 435 تومن برای همین نگرفتم با این قیمت میشه گوشی های خیلی با امکانات تر گرفت برای همین من صبر کردم تا 1 ماه دیگه که گوشی های جدید موتورلا روانه بازار میشه احتمال قوی قیمت این گوشی به شدت افت کنه اون موقع بگیرم
    اگه بصورت منصفانه بخوان بفروشن باید دور رو بر 270 تومن باشه نه بیشتر

4. این کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام!
    نمی دونم چرا کسی در مورد z8 هایی که تو ایران اومده صحبتی نمی کنه! ؟
    می خوام بدونم تو ایران با مشکلی مواجه نشده؟! با گارانتی فیتکو 419 تومن بود! می ارزه!؟ بدون گارانتیش پیدا می شه؟!
    Z8 فوقولادست.. ولی زیادی گرونه .. از نظره من ارزش نداره هنوز

6. این کاربر از Corvette بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش موبنا شرکت آمریکایی "موتورولا" گوشی تلفن همراه جدید مدل V70 Retro را که نسخه جدید مدل V70است ، معرفی کرد .
    به گزارش گروه اخبار خارجی "موبنا" به نقل از سایت اینترنتی "موبایل واک" ، گوشی تلفن همراه یاد شده برای اولین بار در سایت اینترنتی سی تی آی میامی رونمایی شد و اطلاعات چندانی از آن منتشر نشده است.
    تنها موردتایید شده درباره این گوشی ، دوربین 5 مگاپیکسلی آن است و ظاهرا نام مدل این گوشی نیز تغییر خواهد کرد.
    گوشی تلفن همراه Motorola V70 Retro دارای تغییرات خاصی درطراحی نیست ولی انتظار می رود دارای خصوصیات وقابلیت های مناسبی باشد.
    شرکت آمریکایی چند ملیتی موتورولا در سال 1928 درآمریکا تاسیس شد، دفتر مرکزی آن در "شاومبورگ" واقع در ایالت "ایلینویز" آمریکا است و در زمینه صنعت ارتباط از راه دور، تولید میکرو پروسسور ، تلفن های همراه ، رادیوهای دوطرفه و سیستم شبکه فعالیت می کند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گوشی خیلی خوبیه ولی به این قیمت فکر نکنم بیرزه منم میخواستم بگیرم بهم همین امروز گفتن 435 تومن برای همین نگرفتم با این قیمت میشه گوشی های خیلی با امکانات تر گرفت برای همین من صبر کردم تا 1 ماه دیگه که گوشی های جدید موتورلا روانه بازار میشه احتمال قوی قیمت این گوشی به شدت افت کنه اون موقع بگیرم
    اگه بصورت منصفانه بخوان بفروشن باید دور رو بر 270 تومن باشه نه بیشتر

من فکر می کنم تا 320-330 هم قابل قبول باشه! گوشی های نوکیا در همین حد فقت با دوربین قوی تر تا 350 هم هستن! فعلا منتظر می مونیم!

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من به این خاطر گفتم تا 270 چون میدونم قیمت خرید این گوشی برای این افراد از دوبی در حدود 200 تومن هستش پس اگه هزینه حمل و سود 20 درصدشون رو حساب کنیم چیزی در حدود 270 تومن میشه
    درسته؟

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش موبنا شرکت آمریکایی "موتورولا" از دوگوشی تلفن همراه جدید ارزان قیمت موسوم به W388 و VE538 رونمایی کرد.
    به گزارش گروه اخبار خارجی "موبنا" به نقل از سایت اینترنتی " سی ان – سی 114 دات نت" ، W388 یک گوشی تلفن همراه موسیقایی بوده که موتورولا مدعی است دارای باتری با دوام طولانی و سیستم پخش موسیقی motoID4 است.
    این گوشی همچنین دارای دوربین VGA ، پشتیبانی سیستم اتصال دوباندی GSM ، صدای صاف و با کیفیت بالا با استفاده از فن آوری CrystalTalk موتورولا و پشتیبانی 7 زبان آفریقایی می باشد.
    انتظار می رود این گوشی با قیمت 100 دلار طی فصل سوم سال جاری میلادی به بازار عرضه شود.
    VE538 نیز ازسری گوشی های ارزان قیمت با قابلیت های نسل سومی به شمار می آید و کاربران این گوشی می توانند با یک بار کلیک کردن به سیستم شبکه اجتماعی موبایلی ،آپلود کردن عکس و ایجاد بلاگ در وب سایت های گوناگون دسترسی داشته باشند.
    قراراست این گوشی با قیمت 250 دلار دربازار عرضه شود.
    به گزارش موتورولا ، دوگوشی یادشده از ماه سپتامبر ابتدا در بازارهای آسیا – پاسیفیک عرضه خواهند شد.

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

کسی اطلاعاتی در مورد این گوشی موتو نداره..؟

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

a1600 کی میاد ؟؟؟

یا اگه هست قیمتش ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •