تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 8 از 503 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

پشتیبانی از زبان فارسی در مرورگر اینترنتی P1

تا الان 5/6 تا سایت فارسی رو از طریق این گوشی باز کردم و با هیچ کدومشون مشکلی نداشته. این عکس ها رو برای

کسانی که میخواهند بدونند باز شدن صفحات اینترنتی از طریق این گوشی به چه شکلی انجام میشه اینجا قرار میدم.

مرورگری که در این گوشی نصب شده Opera 8.6 میباشد.

فعلا تا بعد ..

اقا دستت درد نکنه

فقط
    3 تا سوال داشتم
    1.قیمت و گارانتی
    2.میزان بلندی اسپیکر گوشی در مقایسه با n95
    3. مشکل بازبان فارسی

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

بله Aoutofocus داره. اما در مورد لرزش گیز خبری ندارم.

در صفحه 3 یا 4 همین تایپک لینک مصاحبه ای رو گذاشتم که در اونجا گفته شده لنز بکار رفته شده در این گوشی همان

لنز ک800 و ک810 است.
    فکر نکم لرزش گیر ربطی به لنز داشته باشه این امکان به قدرت و سرعت پردازش خود گوشی ربط داره .(البته این نظر منه و شایدم درست نباشه) در k750 یا w810 با کوچکترین حرکت دست شاهد تاری عکس بودیم ولی دوستم که k810 داشت در حال تکان دادن گوشی (نه لرزیدن) یک عکس گرفت که کوچکترین افت کیفیت و تاری نداشت .

اگر برای شما امکان داره یه تستی بکنید و ما رو هم در جریان بذارید.

خیلی ممنون .

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر نکم لرزش گیر ربطی به لنز داشته باشه این امکان به قدرت و سرعت پردازش خود گوشی ربط داره .(البته این نظر منه و شایدم درست نباشه) در k750 یا w810 با کوچکترین حرکت دست شاهد تاری عکس بودیم ولی دوستم که k810 داشت در حال تکان دادن گوشی (نه لرزیدن) یک عکس گرفت که کوچکترین افت کیفیت و تاری نداشت .

اگر برای شما امکان داره یه تستی بکنید و ما رو هم در جریان بذارید.

خیلی ممنون .

Razel جان سلام.

این موردی رو که شما مطرح کردید رو چندین بار تست کردم و جواب منفی بود. یعنی در هنگام عکس گرفتن حتما باید

دوربین رو ثابت روی اون تصویری که میخواهید عکس بگیرید نگه دارید در غیر این صورت تصویر تار میشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

والا میخوام بدونم با یه استفاده ی روتین مثلا روزانه : 1 ساعت گوش کردن به آهنگ + 30 دقیقه مکالمه + 20-30 تا اس ام اس چند روز دووم میاره باطریش ؟
    بازم ممنون از جوابایه دقیقت !

Nabakhshoode جان این مورد شما رو هم تست کردم.

بعد از اینکه باطریش کاملا خالی شد زدم که کامل شارژ بشه. بعد از شارژ شدن کامل هیچ کاری نکردم بغیر از موارد پایین.

2 ساعت صحبت کردن از طریق خود گوشی

1 ساعت و 30 دقیقه گوش دادن به موزیک از طریق هندزفری با 90 درصد صدا.

20 دقیقه گشتن و گذار در اینترنت.

نکته >> من برای صحبت کردن از خط 3G استفاده کردم. این خطوط مصرف خیلی خیلی بالاتری نسبت به خطوط ساده

GSM دارند.

نتایج ...

2 ساعت صحبت کردن >> 35% باطری رو خالی کرد.

1 ساعت و نیم موزیک >> حدودا 8 تا 10 درصد باطری رو خالی کرد.

20 دقیقه گشتن در اینترنت >> 2 تا 3 درصد باطری رو خالی کرد.

وقتی که مقدار باقی مانده باطری رو چک کردم زده بود 53%

همانطور که از نتایج مشخصه صحبت کردن با گوشی اونم با خطوط 3G بیشتر از هر چیز دیگه ای باطری رو خالی

میکنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اقا دستت درد نکنه

فقط
    3 تا سوال داشتم
    1.قیمت و گارانتی
    2.میزان بلندی اسپیکر گوشی در مقایسه با n95
    3. مشکل بازبان فارسی

سلام دوست عزیز . لطفا بحث هایی رو که در صفحات قبل انجام شده رو مرور کنید تا به اکثر جواب سوالاتتون برسید.

اما فعلا تا حدودی جواب سوالاتتون اینها هستند.

1. در دست ندارم به صفحات قبل مراجعه بکنید و مطالب رو بخونید متوجه میشید.

2. قبلا مقایسه شده و نتایج هم گذاشته شده. صفحات قبل...

3. از چه لحاظ؟ من که عکسی رو براتون گزاشتم که در باز کردن صفحات اینترنت فارسی مشکلی نداره. اما اگر منظورتون

از لحاظ دریافت SMS های فارسی است راستش تا حالا امتحان نکردم. چون خودم اصلا به اس ام اس فارسی احتیاجی

ندارم و اگر هم داشته باشم اینجا کسی نیست که بشینه فارسی تایپ کنه.

اما تا جایی که میتونم حدس بزنم تمام سری P سونی اریکسون تا بحال با اس ام اس های فارسی مشکل داشتند.

برای اینکه این نکته هم روشن بشه اشکالی نداره به یکی میگم اس ام اس فارسی برام بفرسته تا ببینم مشکلی

وجود داره یا نه.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

2 ساعت صحبت کردن >> 35% باطری رو خالی کرد.

1 ساعت و نیم موزیک >> حدودا 8 تا 10 درصد باطری رو خالی کرد.

20 دقیقه گشتن در اینترنت >> 2 تا 3 درصد باطری رو خالی کرد.

وقتی که مقدار باقی مانده باطری رو چک کردم زده بود 53%

همانطور که از نتایج مشخصه صحبت کردن با گوشی اونم با خطوط 3G بیشتر از هر چیز دیگه ای باطری رو خالی

میکنه.
    اولا بازم ممنون پرشین بوی جان !
    ثانیا فوق العادس ! من در مورد 5700 که خودم داشتم و فروختم مثال میزنم :
    در صورتی که باهاش 2 ساعت تو شبکه GSM صحبت میکردم و 20-30 تا اس ام اس میفرستادم و 2 ساعت هم موزیک گوش میدادم بیشتر از 80 درصد باطریش مصرف میشد ( تازه مکالمه ی شما تو شبکه ی 3G بوده ) ...
    اصولا سونی تو باطری و مصرف انرژی بهتر از برندایه دیگه کار میکنه ( البته این فقط در مورد گوشی های سونی نیست در مورد MP3 Player هاش هم صدق میکنه ) !

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

n95
    3. مشکل بازبان فارسی
    خودم دست به کار شدم و یه سری آزمایشات رو روی گوشی P1 انجام دادم.

جهت این منظور اومدم و در کامپیوتر از طریق مایکروسافت ورد 2007 یک جمله فارسی با یک نوع فونت مخصوص و با رنگ

های مختلف نوشتم. فایل ورد را بافرمت Word 97-2003 یعنی همون doc. معمولی ذخیره کردم.

بعد اومدم و فایل ذخیره شده رو به PDF تبدیل کردم. پس تا الان 2 نوع فایل ذخیره شده جهت انتقال به گوشی بر روی

دسکتاپ خودم دارم.

بعد از تمام شدن کارم و خوردن یک چایی ... اومدم و فایل ها رو به داخل مموری کارت انتقال دادم. چون میترسیدم گوشیم

هنگ کنه یا بلایی سرش بیاد واسه همین اون فایل ها رو به خود گوشی انتقال ندادم بلکه به مموری کارتش انتقال

دادم تا اگر چیزی هم شد بتونم کارتو در بیارم.

بعد از انتقال دادم فایل ها رفتم که اونا رو باز کنم. اما با تعجب دیدم که خیلی خیلی روان بدون هیچ گیری هم فایل

PDF رو قشنگ باز کرد. و هم اینکه فایل Word رو. نتایجش رو میتونید در عکس های زیر ببینید.

باز کردن فایل word

خب تا الان متوجه شدم که شما از هر فونتی در پی دی اف کردن نوشته هاتون استفاده بکنید با همان فونت و همان

رنگ نیز در داخل گوشی باز میشه.

اما اگر متن نوشته شده تون با فرمت doc رو که با فونت مخصوصی نوشتید در داخل گوشی باز کنید با فونت معمولی باز میشه. اما

رنگ و دیگر مسائل مربوط از لحاظ نوع سایزش هیچ تغییری نمیکنه. شما حتی میتونید متنی رو که با فرمت doc در

داخل گوشی تون باز کردید رو کپی کنید. ویرایش کنید و یا قسمت هایی از اون رو پاک کنید.

برای اینکه یک آزمایش دیگه انجام بدم اومدم و متن فارسی تایپ شده در ورد رو که توسط گوشی باز کرده بودم رو

کپی کردم و در محل تایپ اس ام اس وارد کردم.

نتیجه اش این شد که در پایین میتونید مشاهده کنید.

تا بعد ...
    Last edited by Persian.Boy; 18-09-2007 at 22:19.

8. این کاربر از Persian.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خودم دست به کار شدم و یه سری آزمایشات رو روی گوشی P1 انجام دادم.

جهت این منظور اومدم و در کامپیوتر از طریق مایکروسافت ورد 2007 یک جمله فارسی با یک نوع فونت مخصوص و با رنگ

های مختلف نوشتم. فایل ورد را بافرمت Word 97-2003 یعنی همون doc. معمولی ذخیره کردم.

بعد اومدم و فایل ذخیره شده رو به PDF تبدیل کردم. پس تا الان 2 نوع فایل ذخیره شده جهت انتقال به گوشی بر روی

دسکتاپ خودم دارم.

بعد از تمام شدن کارم و خوردن یک چایی ... اومدم و فایل ها رو به داخل مموری کارت انتقال دادم. چون میترسیدم گوشیم

هنگ کنه یا بلایی سرش بیاد واسه همین اون فایل ها رو به خود گوشی انتقال ندادم بلکه به مموری کارتش انتقال

دادم تا اگر چیزی هم شد بتونم کارتو در بیارم.

بعد از انتقال دادم فایل ها رفتم که اونا رو باز کنم. اما با تعجب دیدم که خیلی خیلی روان بدون هیچ گیری هم فایل

PDF رو قشنگ باز کرد. و هم اینکه فایل Word رو. نتایجش رو میتونید در عکس های زیر ببینید.

باز کردن فایل word

خب تا الان متوجه شدم که شما از هر فونتی در پی دی اف کردن نوشته هاتون استفاده بکنید با همان فونت و همان

رنگ نیز در داخل گوشی باز میشه.

اما اگر متن نوشته شده تون با فرمت doc رو که با فونت مخصوصی نوشتید در داخل گوشی باز کنید با فونت معمولی باز میشه. اما

رنگ و دیگر مسائل مربوط از لحاظ نوع سایزش هیچ تغییری نمیکنه. شما حتی میتونید متنی رو که با فرمت doc در

داخل گوشی تون باز کردید رو کپی کنید. ویرایش کنید و یا قسمت هایی از اون رو پاک کنید.

برای اینکه یک آزمایش دیگه انجام بدم اومدم و متن فارسی تایپ شده در ورد رو که توسط گوشی باز کرده بودم رو

کپی کردم و در محل تایپ اس ام اس وارد کردم.

نتیجه اش این شد که در پایین میتونید مشاهده کنید.

تا بعد ...

اقا دستت طلا
    میخوای شمارتو بده روزی یه جوک فارسی واست میفرستم

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام پرشین بوی عزیز
    مرسی از اطلاعاتی که در اختیار بچه ها میذاری
    یه سوال دارم که شاید خیلی مسخره باشه
    میخواستم ببینم که اندازه ی باتری دبلیو 810 و پی 1 چقدره (یعنی اندازشون رو برام مقایسه کنی )
    اگه زحمتی نیست هم طول و عرضش و هم این ضخامتش (مثلآ روی هم بذار و ببین نتیجه چیه (حالا اگه عکس گرفتی که چه بهتر ولی اگه نه همینجوری بگی کافیه))

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام دوست عزیز واقعا که چه تاپیک باحالی بود من دیشب با این سرعت زپرتی اینترنت تا آخرش خوندم .
    ریویو خیلی خوبی داشتید من چند تا سوال داشتم که توی اینجا سوال نشده است.
    1- وقتی فیلمی رو توی گوشی میندازید ایا تمام صفحه و با کیفیت واقعی نشان میده یا مثل همون دبلیو 810 همش شطرنجی هستش.
    2- توی یک سایت خوندم شخصی 6 گیگ رم انداخته و هیچ مشکلی از لحاظ سرعت نداشته آیا درسته ؟ از نظر سرعت چطوره؟
    3- با آپدیت کردن گوشی چه تفاوتهایی پیدا خواهد کرد؟
    تا به حال مشکل خاصی با این گوشی نداشتید؟
    یه سوال هم فراموش کردم آیا این گوشی رو میشه به تلویزیون متصل کرد ؟ مثلا تصاویر ویا فیلمها رو روی تلویزیون انداخت؟
    Last edited by zimka_14162; 19-09-2007 at 12:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •