تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 14 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 140

نام تاپيک: ترجمه ي فايل ها ي اويل 3 Nemesis

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش سرپرست
    دوام و توانايي اين خوكچه ها واقعا باورنكردنيه. حتي وقتي در يك موقعيت ضروري شليك ميشه اونا گاهي اوقات ميتونن بدون نگهداري از زخمهاشون روزهاي زيادي زنده بمونن. به هر حال بعد از اين كه زمان گسترش ويروس طولاني شد درجه ي هوشمند اين خوكچه ها مثل يه حشره ي كوچك رو به كاهش گذاشت. حتي وقتي مرده ها زنده شدند به نظر ميومد كه خيلي نفرت انگيزن اما اين ويروس ممكنه باز هم قابل استفاده باشه. ما اين ويروس رو به گروه POW خودمون تزريق مي كنيم و اونا رو آزاد مي كنيم تا تبديل به زامبي بشن. اين نقشه براي آينده ي ما خيلي خوبه.
    به نظر مياد در بعضي مناطق معين ويروس علت تغييرات در حيوانات و بعضي از گياهان باشه. ممكنه تغيراتي توي نقشمون بوجود بياداما اين يه نمونه ي خوب ايجاد ميكنه كه نقشمونو توسعه بديم. من شنيدم كه اونجا يه كرم غول مانند وجود داره. اما من فقط با يه كوچيكش كه زير زمين بود مواجه شدم. من اصلا دوست ندارم تصور كنم كه اون جونور هيولا چجوري تخم ريزي ميكنه.
    من با نيمسيس مواجه شدم.
    اگر من درباره ي اون هيچي نميدونستم الآن من توسط اون آلوده شده بودم. اگر اون هنوز اين دوروبر پرسه ميزنه معلوم ميشه كه ماموريتش هنوز تموم نشده. اعضاي S.T.A.R.S ...... اونا بايد وضعيت خطرناكي داشته باشن چون نيمسيس دنبال اوناس. به هر حال اونا نميتونن تا ابد از دستش فرار كنن........

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اينكه ما داريم براي خودمون ترجمه ميكنيم ادامه نديم بهتره

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

نه ادامه بدید خیلی خوبه دست همتون هم درد نکنه
    فقط اون اپولوگ ها رو در اولویت قرار بدید

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ادامه بده مگی چیزی نمونده تموم بشه اونایی اویل بازی کردن اینجا سر میزنن .جناب hellbrain اپولوگها تموم شده

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ادامه بده مگی چیزی نمونده تموم بشه اونایی اویل بازی کردن اینجا سر میزنن .جناب hellbrain اپولوگها تموم شده
    چشم حتما

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فكس از طرف گروه H.Q

حاضر باشيد. پروژه ي شهر راكون بايد متوقف بشه. سياست ما در مجلس سنا ماموريت ها رو به تاخير انداخته و ايجا موندن فايده اي نداره. تمام ارشد ها بايد سريعا اينجا رو ترك كنيد. سربازان US دارن ميرن كه نقششون رو براي فردا صبح اجرا كنند. براي اطمينان شهر صبح زود از بين ميره.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خاطرات مدير

25 آپريل
    امروز تولد 30 سالگيمه. امروز من رو به اين قسمت منتقل كردند. من خيلي خوشحالم چون كار در اين محيط خيلي با زندگي در دانشگاه فرق داره.

14 مه
    سيستم انحدام زباله كامل شد. ما از يه نوع گاز استفاده ميكنيم و اون ميتونه سلولهاي خوكچه ها رو متلاشي كنه. ما اينو قبل از اين كه سيستم 100 درصد محكم بشه امتحان كرديم.

20 مه
    من براي كنترل كردن به اتاق دفن زباله رفتم اما در بسته و قفل شد و من براي يك ساعت اون تو گير كردم. من حدس ميزنم كه اگه شما يه كارت داشته باشيد ديگه اون تو گير نميكنيد!!!

7 ژوئن
    خوكچه ها بايد قبل از اين كه زياد بشن از بين برن. سيستم خيلي دقيق كار نميكنه. لابلاتوار كارمندان اصلا به نظرات من گوش نميده و من بينهايت نا اميد شدم.

16 جولاي
    من نميتونم تمام خوكچه ها رو از بين ببرم و بگم كه كيفيت اين داروها به اندازه ي كافي خوب نيست. به هر حال......

29 جولاي
    نقص سيستم باعث شده كه به خوبي كار نكنه و تعداد خوكچه هايي كه هنوز از بين نبرديم زياد شده. عفونت گسترش پيدا كرده. كارمندان ما حريف نمونه ي جديد اين ويروس نميشن. بعضي از كارمندان ما هم بيمار شدند. من بايد به كارم ادامه بدم اما من هميشه يه اسلحه همراه خودم دارم. من بايد يادم بمونه كه يه گلوله براي خودم بزارم. من مي خوام گريه كنم!!! من نميخوام اينجا بميرم. من قسم خوردم كه كه تصور نكنم مرگ چقدر دردناكه ...........

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط سه تا فايل ديگه مونده

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راهنماي امنيت

نكات ايمني در مورد گياه (ايمني گياه)

از وقتي كه اين گياه در كارخانه متروكه رشد كرده(بصورت مخفيانه) گاهي اوقات غير نظامي ها داخلش ميشن (داخل همون كارخونه كه گياه رشد كرده).اگه چنين اتفاقي رخ داد براي شليك كردن بهشون درنگ نكنيد.اگر تسليم شدن اونها رو بگيريد و براي توليد خوكچه جديد (همون موجودها) به آزمايشگاه انتقالشون بديد.شما جايزه خواهيد گرفت (براي انجام همين كار) .

نگهداري از دستگاه

اين گياه دست نخورده (كامل , درست) توسط يك سيستم پيشگيري كننده از همه گير شدن(اپيدمي) كنترل ميشه.و قتي آلودگي در اتاق مراقبت پزشكي يا استخر تجزيه كننده نمونه پيدا شد (بوجود اومد) گياه بصورت اتوماتيك براي ايزولاسيون قفل ميشه (يعني يك محفظه دور گياه بوجود مياد) در اين مورد براي باز كردن قفل بايد از راهنماي موجود استفاده كنيد.اگر آلودگي از حدش بيشتر شد (بيش از اندازه شد) سيستم سراسري قفل ميكنه (همون محفظه رو دور گياه ايجاد ميكنه) در اين صورت شما در محفظه ميمونيد و صبر ميكنيد براي دستورات بعدي.اونهايي كه بدون اجازه محل رو ترك كنن بشدت مجازات خواهند شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب اينم از آخرين فايل البته يكي ديگه مونده كه اونو Maggy ترجمه ميكنه.در ضمن Maggy من نميتونم با گوشيم عكس اين متن رو آپ كنم شما زحمتش رو بكش.

به نظرم حس ميكنم زمان استفاده از اين نزديكه (اشاره به دستگاهي كه تو عكسه) , "شمشير پاراسلسس (فيليپوس اوريلوس پارسلسس دكتر و كيمياگر سويسي در قرن 15 و 16 ميلادي)" در يك جنگ واقعي (يارويي كه عكس رو گرفته داره با خودش صحبت ميكنه).
    بهرحال براي عمل كردن صحيح جي وايروسي ((G-virus كه آمبرلا توليد كرده (توسعه داده) اين (همون دستگاه) كمك بزرگي براي ما خواهد بود.قدرت "ريل كنن" (اسمه دستگاهه) كافيه ولي توجه داشته باشين كه هنوز يه سري مشكلات داره .

سرهنگ بخش تكنولوژي
    فرانكلين هارت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •