تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 113

نام تاپيک: توجه توجه : تفاوت N73 سری جدید و قدیم - حتماً ببینید - تیر خلاص برای اثبات چینی بودن !

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مشکل من اینه که حرف مزخرف تو کتم نمیره...عزیز سوالای من ابتدایی، من اطلاع ندارم...شما که اطلاع داری و مسلما میدونی، میشه واسه ما توضیح بدی یه سایت با یه اعلان شرکت نوکیا چه مدرک محکمی برای رعایت قانون تجارت هست؟؟؟آقا من میگم طبق قانون یه شرکت یا موسسه یا واحد تجاری نمیتونه اسم ، مارک ، برند شرکت دیگه ای رو استفاده کنه، مگر اینکه تحت لیسانس اون شرکت باشه و این عبارت روی کالا ذکر شده باشه...تو برمیگردی میگی شرکت نوکیا در اعلان ها و همه جا گفته ما چند جا گوشی تولید میکنیم؟؟؟آقای با اطلاع...هر ادمی اگه یه کم فکر کنه میتونه بفهمه...شما چرا نمیخوایی فکر کنی؟؟؟من از قانون دارم میگم...اگه نمیدونی برو بخون...سایت نوکیا هم اگه گفته بود که ما در چین و فلان جا و فلان جا گوشی تولید میکنیم ( که نگفته) هیچ دلیلی بر اینکه روی گوشی نزنن تحت لیسانس نوکیا نمیشه طبق قوانین تجارت جهانی...اگه اطلاع داری ازش که حتما داری...
    جواب عکستون رو هم من میدم...نمیخواد شرکت نوکیا جواب بده...بفرما اینم عکس...
    واقعا جالبه...الان هر بچه 2 ساله ای میدونه با فتوشاپ و نرم افزارهای کامپیوتر میشه چی کارا کرد...شما اگه میخوایی وانمود کنی نمیدونی مشکل من نیست عزیز...

یه جمله معروفه که میگه : کسی که خوابه رو میشه بیدارش کرد اما کسی که خودشو به خواب میزنه...نمیشه !خیلی دوست دارم بدونم دلیل اینهمه پافشاری و لجبازی شما چیه

عکسی که گذاشتم تیکه ای از یه سایت بود ، این هم آدرسش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم فتوشاپه ؟

خوب ظاهراً قراره ما بجایی نرسیم...

من که نتونستم با روش خودم و این همه دلیل و مدرک ، شما رو قانع کنم (شایدم بهتون ثابت شده اما دارید خودتونو گول میزنید!) اما بیاید از دریچه شما به قضیه نگاه کنیم :

شما میگی گوشیهای جدید فنلاندیه اصله چون روش نوشته فنلاند...درسته ؟!
    من چندتا سوال خیلی خیلی ساده می پرسم :

1-اگه اینا هم کار فنلانده ، دلیل وقفه 6 ماهه وارد نشدن این گوشی به بازار جهانی و بازار ما چی بود که باعث گرونیه کاذب این گوشی شد ؟

نگید به خاطر عدم رجیستر و پر شدن شبکه ! چون همون موقع کلی گوشی داشت وارد میشد و تنها گوشی ای که نمیومد همین بود + K800 که اگه اطلاع داشته باشید سری جدید K800 هم دیگه واقعاً روش نوشته ساخت چین !

2- حالا چرا گوشی از نظر ظاهر تغییر کرده ؟! منظورم رنگ برد و نوع و جنس برچسبه ؟! مگه اینو فنلاند نمیسازه پس چرا باید از برد و شیوه برچسب زدن متفاوت استفاده کنه ؟
    Last edited by !Bikhaneman!; 06-08-2007 at 02:30.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[QUOTE=becareful;1400941]
    کمرنگی عکس هم به خاطر پلاگ کردن آرم سایت هست که زمینه رو مات کردن .
    من با موزیک اصل مقایسه کردم ! در ضمن هم معمولی داشتم و هم موزیک ، برد هردوشم یرنگ بود .

فکر کردم با معمولی مقایسه کردی عجب پس معمولیا هم رنگشون با اینا یکیه!!
    دقیقاً . هیچ فرقی ندارن ،رنگ برد ، برچسب و ...

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا این امیر فرخ رو ول کن که هم بد بینه(از اینکه گفت وکیل دیگه آخر خط رو خوندم) و برای خودش میگه سوالی هم نتونست جواب بده خودش سوال میپرسه و مونده فحش بده .

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من میگم منبع معتبر اگه داری بگو...یه تاپیک قشنگ تو فروم قشنگتر به جا منبع معرفی میکنی؟؟؟منبع اونم مینویسی " دنیای مجازی" ...توش هم ذکر کردی از ویکی پدیا درآوردی این مطالب رو...تو سایت نوکیا یک کلمه هم درباره تولید گوشی های نوکیا در چین چیزی گفته نشده...چند نفر هم زیرش گفتن ای والله...خیلی جالب بود...دمت قیژ...حال دادی...مرسی....شد منبع معتبر..آره؟؟؟
    عزیزم این مطلب کلا تاریخچه نوکیاست و اون آخرش که شعبه های تولیدی و تحقیقاتی نوکیا رو از سایت ویکی پدیا گرفتم. نکنه سایت ویکی پدیا بزرگترین دایره المعارف اینترنتی رو هم قبول نداری ؟ بالا بری پایین بیای نوکیا تو چین و هند هم گوشی تولید میکنه...

مشکل من اینه که حرف مزخرف تو کتم نمیره...عزیز سوالای من ابتدایی، من اطلاع ندارم...شما که اطلاع داری و مسلما میدونی، میشه واسه ما توضیح بدی یه سایت با یه اعلان شرکت نوکیا چه مدرک محکمی برای رعایت قانون تجارت هست؟؟؟آقا من میگم طبق قانون یه شرکت یا موسسه یا واحد تجاری نمیتونه اسم ، مارک ، برند شرکت دیگه ای رو استفاده کنه، مگر اینکه تحت لیسانس اون شرکت باشه و این عبارت روی کالا ذکر شده باشه...تو برمیگردی میگی شرکت نوکیا در اعلان ها و همه جا گفته ما چند جا گوشی تولید میکنیم؟؟؟آقای با اطلاع...هر ادمی اگه یه کم فکر کنه میتونه بفهمه...شما چرا نمیخوایی فکر کنی؟؟؟من از قانون دارم میگم...اگه نمیدونی برو بخون...سایت نوکیا هم اگه گفته بود که ما در چین و فلان جا و فلان جا گوشی تولید میکنیم ( که نگفته) هیچ دلیلی بر اینکه روی گوشی نزنن تحت لیسانس نوکیا نمیشه طبق قوانین تجارت جهانی...اگه اطلاع داری ازش که حتما داری...
    جواب عکستون رو هم من میدم...نمیخواد شرکت نوکیا جواب بده...بفرما اینم عکس...
    واقعا جالبه...الان هر بچه 2 ساله ای میدونه با فتوشاپ و نرم افزارهای کامپیوتر میشه چی کارا کرد...شما اگه میخوایی وانمود کنی نمیدونی مشکل من نیست عزیز...

بابا تو چرا اینقدر قانون قانون میکنی ؟ نکنه کارمند سازمان تجارت جهانی هستی که از 11 سپتامبر جون سالم بدر بردی.

میگم دوست من تو سنگاپور گوشی n73 خرید که روش بر طبق قانونی که شما میگی برچسب زده بود ( چند پست قبل گفته بودم اما مثل اینکه شما پستهای که به نفعتون نباشه رو نمیخونید ) منتها وارد کننده های ایرانی یا بهتر بگیم قاچاقچی های کله گنده هیچ وقت جنسی رو وارد بازار نمیکنن که بخاطر یه لیبل ناچیز بخوره تو سرش ... خرجش عوض کردن یه لیبل به راحتی آب خوردن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

از کل تاپیک نتیجه میگیریم گور بابای چین و اون 11 تا کشور دیگه
    700 چو پول گوشی میدی صب بیدار میشی از پنجره بیرونو نگا میکنی میبینی یه افغانی داره رد میشه.یه دستش بیله اونیکی دستش n73 اونم از نوع ME.اخر ستمه
    نه دیگه حالا به اونجا نرسیده هنوز.... در ضمن یادمون باشه آدمای زیادی نیستن که حاضر باشن 400 هزار تومان بابت یه گوشی پول بدن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

این دوستمون فکر میکنه تو یه کشوری زندگی میکنه که سالهاست عضو تجارت جهانیه و کپی رایت هم بی کم و کاست توش رعایت میشه. بابا اینجا ایران عزیز ماست... اینجا موتور پیکان رو رو بدنه پژو میرنن میدن بیرون. اینجا شیری میدن به خورد مردم که 60 70 درصدش آب مقطره ... اینجا گوشی ساخت چین رو به اسم فنلاند میندازن. اینجا شرکت مخابراتش یه شبه قانونش عوض میشه... اینجا میخوان mms رو ***** کنن. میدونی یعنی چی وقتی یاهو تیتر میزنه تو کشور ایران میخوان mms رو ***** کنن اونم با یه لحن طنز و لبخند رو روی لب کاربراش مینشونه...

بی خیال بابا بحث فایده نداره...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اینم متن اصلی ویکی پدیا شاید من بلد نیستم ترجمه کنم شما ترجمه کنید.

Nokia's headquarters are located in Espoo, a neighbouring city of Finland's capital Helsinki. It has R&D, manufacturing, and sales representation sites in many continents throughout the world. Nokia Research Center, the corporation's industrial research laboratories, has sites in Helsinki; Tampere; Toijala; Tokyo; Beijing; Budapest; Bochum; Palo Alto, California and Cambridge, Massachusetts. Major production factories are located at Salo, Finland; Beijing, China; Dongguan, China; Chennai, India; Komárom, Hungary and the Ruhr region at Germany. In March 2007, Nokia signed a memorandum with Cluj-Napoca City Council, Romania to open a new plant near the city in Jucu commune.[3][4][5] Nokia's Design Departure has stayed at Salo.
    Last edited by M.etallic.A; 06-08-2007 at 12:48.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ببخشید ها ممکنه بگید که این بحث ها برای چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by roteal2007; 06-08-2007 at 13:46.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببخشید ها ممکنه بگید که این بحث ها برای چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه واقعاً نمی دونید باید زحمت بکشید از اول بخونید اما اگه منظورتون بی فایده بودن این بحث هاست ....موافقم !
    به هر حال وظیفه خودم می دونستم چیزایی که دیدم و برای خودم ثابت شده رو بگم تا دوستان دیگه حداقل با دید بازتری به قضیه نگاه کنن .

گفتنی ها گفته شد...خواه پند گیر و خواه ملال

چیزهایی که گفتم اجباری تو پذیرفتنش نیست !

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما اگه منظورتون بی فایده بودن این بحث هاست ....موافقم !
    با این حرف موافقم...

چیزهایی که گفتم اجباری تو پذیرفتنش نیست !
    ایضا...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •