تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 78 از 78

نام تاپيک: یاد قدیما بخیر

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

این بازی رو من هم دقیقا داشتم و دمو هم بود.گرافیکش هم خیلی پایین بود.
    ولی سری های medal of honor که آقا داریوش هم گفت رو بازی کن. روحت شاد می شه. بخصوص نسخه allied assulat یه مرحله داره از قایق پیاده می شن و به سمت دیوار های دشمن حمله می کنن. باورت نمی شه این صحنه هاش هیچ موقع یادم نمی ره چون کاملا جووش گرفته بودم و حس می کردم یکی از اون سربازا هستم.

ولی اگه دنبال این سبک بازی ها هستی دنبال بازی های جنگ جهانی بگرد...
    همون داریوش کافیه!
    کاملا درسته!
    منم موافقم
    اونمرحلش خیلی قشنگ بود و جو خاصی داشت مخصوصا اینکه اسپیکرت 5 و 1 باشه دیگه حرف نداره...
    من شخصا سریه مدال و همینطور Call Of Duty رو چندین و چند بار تا آخر رفتم آدم سیر نمیشه ازش همین الان هم دوباره حرفشو زدیم هوایی شدم دوباره نصبشون کنم ولی امان از این امتحانای آخر ترم (همین فردا باید برم به پیکاره استاتیک برای بار دوم!) البته ما که کاره خودمون رو میکنیم!!! Spearhead هم حتما امتحان کن

دوستان خیلی ممنون این های رو که گفتید حتما تهیه میکنم فکر کنم بازی های خوب و جالبی باشه
    DaRiOuShJh جان خدایی به نظر من یک درمانگاه گیم درمانی بزن خیلی جواب میده نونت تو روغنه
    0o1 جان بازی medal of honor را تعریفش رو شنیده ام فکر کنم چیزی شبیه Call Of Duty باشه
    باز هم میگم یک بازی باشه مثل مرحله ای از Call Of Duty 2 که توی اون بیابان ها آدم ها رو میکشی خیلی باحاله سنگر دارند و کلی بساط دیگه دوست دارم محیط بازی روشن و بتونم آسمون رو نگاه کنم تا دلم باز بشه و حس بازی بگیرم.
    ممنون وبا تشکر
    DaRiOuShJh جان خدایی به نظر من یک درمانگاه گیم درمانی بزن خیلی جواب میده نونت تو روغنه
    ممنون ولی منکه اطلاعاتم خیلی محدوده در این ضمینه شاید در کنار هم بتونیم

شباهت مدال و COD اینقد زیاده که بعضی ها این دو تا رو یکی میدونن!
    حتما امتحانش کن
    من دقیقا یادم نمیاد کدوم مرحله COD رو میگید تا اونجا که یادمه بیشتر تو جنگل و .. بود!

اون Serious sam هم که گفتم محیطش دلباز و بزرگه ولی تخیلی و یه مقدار خر تو خره! ولی بازم بد نیس

بازی های دیگه ای هم مثله مدال هست مثله Soldier of Fortune ولی متاسفانه از اون بازی از اون نوع بازی هایی که ممکنه بعد از یه چند ساعت بازی گلاب به روتون تگری بزنید
    شما اصلا تو همین سایت که گفتم اسمه Medal of honor رو یه سرچ بزن که مطمئن شی تمامی ورژن هاش هم بهتون میده

بازی های قدیمی معمولا تو محیط های تاریک و بسته ساخته میشدن (به خاطر گرافیک و سرعت پایین سیستم های اون موقع) اگه سیستمتون پیشرفته تر بود میشد بازی های به قولی دلباز رو معرفی کرد...

Mafia هم یه امتحان کن فک کنم با Open GL سیستمتون بکشه از لحاظ داستانی و واقعیت خوب روش کار شده گرافیکش هم خوبه و شهرش هم همه پسنده

سعی کردم اسم انگلیسی بازیها رو هم بدم که اگه دوستان خواستن سرچ کنن راحت تر باشن

بالاخره منم یه موقع و در ضمینه های دیگه به پیسی (نه از نوع PC!!!) میخورم اونموقع از شما انتظاره یاریه سبز و یا رنگین کمونتون رو دارم

بازی های شهر سازیه قدیمی هم دل باز کنه مخصوصا فرعون و بعد از اون Age of Mythology (عصره اسطوره) البته این بازی جنگی هم هست

موفق و همیشه دلشاد باشی

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

DaRiOuShJh جان ممنون فقط منتظرم 26 خرداد امتحانات دانشگاهم که تمام شد برم یه سری از این بازی هایی را که گفتید بخرم ببینم چی میشه آیا همونی که میخواهم هست یا نه؟
    در مورد اون مرحله Call Of Duty 2 هم باید بگویم قسمتی هستش که توی اون بیابون ها( فکر کنم کشور مراکش) سوار تانک ها میشیم و تانک های دشمن رو نابود میکنیم اون قسمت رو میگم البته این قسمت تانک ها خیلی بیخود بود حدود 1 الی 2 قسمت قبلش هست اون هم دقیقا توی همون بیابون ها هستش یک بازی بود به نام
    Desert Storm II محیط باز و جنگی داشت خیلی جالب وبد توی فضای آزاد میجنگیدی فکر کنم توی عراق بود.
    DaRiOuShJh جان من بیشتر توی انجمن سخت افزار بخش اطلاع ریسانی و مشورت و خرید و فروش قطعات هستم و تقریبا میشه گفت یه چیز هایی از سخت افزار بلدم البته اگه به بزرگی خودتون قبول کنید اگر مسیرت خورد به اون انجمن در خدمت هستم.
    با تشکر
    دوستدار همیشگی شما Ship Storm

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

DaRiOuShJh جان ممنون فقط منتظرم 26 خرداد امتحانات دانشگاهم که تمام شد برم یه سری از این بازی هایی را که گفتید بخرم ببینم چی میشه آیا همونی که میخواهم هست یا نه؟
    در مورد اون مرحله Call Of Duty 2 هم باید بگویم قسمتی هستش که توی اون بیابون ها( فکر کنم کشور مراکش) سوار تانک ها میشیم و تانک های دشمن رو نابود میکنیم اون قسمت رو میگم البته این قسمت تانک ها خیلی بیخود بود حدود 1 الی 2 قسمت قبلش هست اون هم دقیقا توی همون بیابون ها هستش یک بازی بود به نام
    Desert Storm II محیط باز و جنگی داشت خیلی جالب وبد توی فضای آزاد میجنگیدی فکر کنم توی عراق بود.
    DaRiOuShJh جان من بیشتر توی انجمن سخت افزار بخش اطلاع ریسانی و مشورت و خرید و فروش قطعات هستم و تقریبا میشه گفت یه چیز هایی از سخت افزار بلدم البته اگه به بزرگی خودتون قبول کنید اگر مسیرت خورد به اون انجمن در خدمت هستم.
    با تشکر
    دوستدار همیشگی شما Ship Storm
    به پس به حاله همیم! ولی من امتحانام تا 6 ام طول میکشه (خدا صبر بده!)

بازم میگم اول شما اگه رسیدی یه سرچی چیزی بزن خدایی نکرده اگه دوست نداری متحمل ضرر نشی دوست ندارم مدیون بشما!
    بالاخره نظرات و سلیقه ها مختلفه دیگه!

آهان مرحله تانکش رو میگید یادم اومد! جالبه

Desert Storm هم بازی کردم ولی زیاد به دلم نشست به نظرم یه مقدار غیر واقعی و بی سر و ته بود البته اگه اشتباه نکنم تا آخرش رفتم (ای جوونی کجایی که یادت به خیر)

به نظرمن سخت افزار که خیلی مهمتر از نرم افزار باید باشه البته خودم هم یه مدت تو این کار بودم
    ممنون احتمالا مزاحم میشم

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

بازم میگم اول شما اگه رسیدی یه سرچی چیزی بزن خدایی نکرده اگه دوست نداری متحمل ضرر نشی دوست ندارم مدیون بشما!
    بالاخره نظرات و سلیقه ها مختلفه دیگه!
    نه آقا چه مدیونی بلاخره تا خودمون بازی رو نخریم و نصب نکنیم نمیفهمیم چی به چیه به نظر من فعلا Mafia رو بگیرم و نصب کنم ببینم چطوره اگر خوب بود که آپولو هوا میکنم و اگر زیاد به دلم نچسبید میرم سراغ بقیه بازی های معرفی شده توسط شما و سایر دوستان.
    ==
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

نه آقا چه مدیونی بلاخره تا خودمون بازی رو نخریم و نصب نکنیم نمیفهمیم چی به چیه به نظر من فعلا Mafia رو بگیرم و نصب کنم ببینم چطوره اگر خوب بود که آپولو هوا میکنم و اگر زیاد به دلم نچسبید میرم سراغ بقیه بازی های معرفی شده توسط شما و سایر دوستان.
    ==
    با تشکر
    موفق باشی
    مافیا انتخابه خوبیه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kratos1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    New York

پيش فرض

شباهت مدال و COD اینقد زیاده که بعضی ها این دو تا رو یکی میدونن!
    .
    .
    .
    بازی های دیگه ای هم مثله مدال هست مثله Soldier of Fortune ولی متاسفانه از اون بازی از اون نوع بازی هایی که ممکنه بعد از یه چند ساعت بازی گلاب به روتون تگری بزنید
    شباهت moh و cod واسه اينه كه سازنده هاي مدال 1 با هم شركت infinity ward رو كه سازنده ي cod هست تاسيس كردن.

ضمنا soldier of fortune در سال خودش بهترين بازي سال شد.

با تشكر و ارادتمند kratos1

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

شباهت moh و cod واسه اينه كه سازنده هاي مدال 1 با هم شركت infinity ward رو كه سازنده ي cod هست تاسيس كردن.

ضمنا soldier of fortune در سال خودش بهترين بازي سال شد.

با تشكر و ارادتمند kratos1
    ممنون بابته توضیحات

کدوم نسخه soldier of fortune اول شد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kratos1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    New York

پيش فرض

ممنون بابته توضیحات

کدوم نسخه soldier of fortune اول شد؟
    شماره 2 بهترین بازی fps سال خودش شد.

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •