همون داریوش کافیه!![]()
کاملا درسته!
منم موافقم
اونمرحلش خیلی قشنگ بود و جو خاصی داشت مخصوصا اینکه اسپیکرت 5 و 1 باشه دیگه حرف نداره...
من شخصا سریه مدال و همینطور Call Of Duty رو چندین و چند بار تا آخر رفتم آدم سیر نمیشه ازش همین الان هم دوباره حرفشو زدیم هوایی شدم دوباره نصبشون کنم ولی امان از این امتحانای آخر ترم(همین فردا باید برم به پیکاره استاتیک برای بار دوم!) البته ما که کاره خودمون رو میکنیم!!!
Spearhead هم حتما امتحان کن
![]()
ممنون ولی منکه اطلاعاتم خیلی محدوده در این ضمینه شاید در کنار هم بتونیمDaRiOuShJh جان خدایی به نظر من یک درمانگاه گیم درمانی بزن خیلی جواب میده نونت تو روغنه![]()
شباهت مدال و COD اینقد زیاده که بعضی ها این دو تا رو یکی میدونن!
حتما امتحانش کن
من دقیقا یادم نمیاد کدوم مرحله COD رو میگید تا اونجا که یادمه بیشتر تو جنگل و .. بود!![]()
اون Serious sam هم که گفتم محیطش دلباز و بزرگه ولی تخیلی و یه مقدار خر تو خره!ولی بازم بد نیس
بازی های دیگه ای هم مثله مدال هست مثله Soldier of Fortune ولی متاسفانه از اون بازی از اون نوع بازی هایی که ممکنه بعد از یه چند ساعت بازی گلاب به روتون تگری بزنید![]()
شما اصلا تو همین سایت که گفتم اسمه Medal of honor رو یه سرچ بزن که مطمئن شی تمامی ورژن هاش هم بهتون میده
بازی های قدیمی معمولا تو محیط های تاریک و بسته ساخته میشدن (به خاطر گرافیک و سرعت پایین سیستم های اون موقع) اگه سیستمتون پیشرفته تر بود میشد بازی های به قولی دلباز رو معرفی کرد...
Mafia هم یه امتحان کن فک کنم با Open GL سیستمتون بکشه از لحاظ داستانی و واقعیت خوب روش کار شده گرافیکش هم خوبه و شهرش هم همه پسنده
سعی کردم اسم انگلیسی بازیها رو هم بدم که اگه دوستان خواستن سرچ کنن راحت تر باشن![]()
بالاخره منم یه موقع و در ضمینه های دیگه به پیسی (نه از نوع PC!!!) میخورم اونموقع از شما انتظاره یاریه سبز و یا رنگین کمونتون رو دارم![]()
بازی های شهر سازیه قدیمی هم دل باز کنه مخصوصا فرعون و بعد از اون Age of Mythology (عصره اسطوره) البته این بازی جنگی هم هست![]()
موفق و همیشه دلشاد باشی