ما چاکرتیم ...رو چه شم (برای تلفظ بهتراینطوری نوشتم)....راستی میدونی فلسفه dj بودن من چیه؟
در ضمن یه نگاه اینجا بنداز....راستی یادم باشه اهنگهایی که خودم ساختم براتون بذارم...جوووووون
ما چاکرتیم ...رو چه شم (برای تلفظ بهتراینطوری نوشتم)....راستی میدونی فلسفه dj بودن من چیه؟
در ضمن یه نگاه اینجا بنداز....راستی یادم باشه اهنگهایی که خودم ساختم براتون بذارم...جوووووون
ایول .ایجا پره از برو بچ خفن.خوشمان آمد.عجب تاپیکی فکر نمیکردم به خوبی و سرعت رشد کنه.
راستی Rjoun یه چیزی در مورد 3250 گفت یادم افتاد که منم یه بار از این کاربردش استفاده کردم .یکی از استادا رو تو نمایشگاه کتاب با خانومش دیدم .ما هم که میدونستیم این دوتا باهم همکلاس بودن(خود استادمون گفته بود)یه عکس انداختم بردم تو دانشگاه پخش کردم .آی حال داد بحث بچه ها شده بود استاد و خانومش.
مطمئنی خانومش بود......؟در ضمن تاپیکی که داش ایمان بزنه...حرف توش نیست...خودت یه نگاه تو کلوپ نوکیا بنداز متوجه میشی
چه ممختصر و مفید ...خوشم اومد...بالخره یه پست با تاپیک خوند...
سلام دوباره به دوستان مخصوصا ممل جون
داستي ممل گفتي يه نگاه به اينجا بنداز ولي من نمي دونم به كجا نگاه بندازم![]()
راستي جريان اين كارت زردي كه گرفتي چيه![]()
ايول مثل خودمي
من هم با 6260 ام همين كار رو كردم![]()
اصولا گوشي هايي كه دوربينشون كنار باشه خيلي به درد اين كار ميخورن![]()
حرفمو كه ميفهمي![]()
حالا با n73 اصلا نميشه اين كار رو كرد![]()
هیچی تکل دوپا رفتم...![]()
اونم میخواستم بگم یه سر به اون یکی تاپیک بزن که یادم رفت..
تو قسمت سخت افزار بود نگاه کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جاخالی کلمه مناسب بذار.......ن...م...و...د
Last edited by DJ.Mamal; 04-05-2007 at 19:47.
نه این 3250 خیلی حال میده واسه اینه که اصلا" معلوم نمیشه داری از دوربین استفاده میکنی.راستی مطمئنم .یه گندی هم زدم من کتاب رو برداشتم و نگاش کردم بعدش هم انداختم سر جاش گفتم اینم که مثل کتابای دیگس همون هالیدی بسمونه.بعد دیدم خانومش برداشت منم نمیشناختم این بابا(استاد )با این که خیلی جونه موهاش سفید شده یه هو گفتم این دختره هم مثل من بدبخته داره فیزیک میخونه خودش هم باباش آورده واسش کتاب میخره.خلاصه کلی گند زدیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)