این بازی GTA IV با این دیالوگاش که بعضی هاش خیلی باحال و خنده دار بود رو من تاثیر زیادی گذاشت
که خوشبختانه تاثیرش خیلی کم شده الان.
METAL GEAR SOLID SERIES
MAX PAYNE SERIES
SPLINTER CELL SERIES
HITMAN SERIES
DEVIL MAY CRY SERIES
SILENT HILL SERIES
RESIDENT EVIL SERIES
GTA SERIES
این بازی GTA IV با این دیالوگاش که بعضی هاش خیلی باحال و خنده دار بود رو من تاثیر زیادی گذاشت
که خوشبختانه تاثیرش خیلی کم شده الان.
دیالوگ مرحله آخر Gta IV البته تاثیری نداره معنیم نداره فقط اکشنش خفنه
منظورم از اون Dimitri Rascalov Man یکی از افراد دیمیتری هست !
?Dimitri Rascalov Man: Niko Belic
Niko Belic : Yeah
Dimitri Rascalov Man : a Gift From Dimitri Rascalov
!!!??!?
من تو GTA vice city در مرحله های وسطی که ریکاردو دیاز فریاد زد : آشغال پلاستیکی
روم تاثیر گذاشت
یادی بکنیم از اولین دیالوگهای بازیهای کامپیوتری
سری بازیهای سگا :
نریشنهای گوینده سری کمبات سگا :
fettalety
finish him
-excellent....
به همراه اسامی بازیکنان:
نایت ولف - جــکس - لو کنگ - سونیا - جانی کیج
کـــــابـــــــــــــال (و.. )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
جیغ های مختلف مرحوم مایکل ....!
سری شورش :
کلماتش رو نمیدونم ولی باحال بود
Axel Stone
Blaze Fielding(دختره)
غول 3 سامورایی
غول شیوا
کامیکس:
ohh yaaaaaa.......!!!!! انتهای مراحل
به همراه نریشن لوگوی عنوان
و دیالوگ نینجاها..
Sunset Riders:
صدای اول لوگو
دیالوگ های بازی شاهزاده فارس آخرین نسخه ای که اوم بیرون...........وقتی الیکا نجاتش میداد.هی میگفت: به من هم یاد میدی.......ایول خیلی باحاله....مسخرم میکنی....تو انسان نیستی............... مه تم طنزی رو در بازی اجرا میکرد........... البته دیالوگ های دانته که به نرو تیکه مینداخت در دویل می کرای 4 هم جالب بود .همش بهش می گفت هی بچه!!!!!!!!!! متن آخرش هم که وقتی بازی تموم میشه باحال بود ....گوینده بازی داشت مراسم ازدواج و به قول خودمون خطبه عقد رو برای نرو و کرییی می خوند که همراه به موزیک بازی برای من دیالوگ و صحنه ای بیاد ماندنی شد..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبترین دیالوگ.دیالوگ پایانی evil4 بود وقتی که اشلی به لیون درخواست ازدواج میده و لیون با کمال جدیت میگه متاسفم!![]()
.................................................. ............. جدا .من اون بازی رو 3 بار تا آخرش رفتم ولی اصلا به این موضوع دقت نکردم........یه بار دیگه بازیش کنیم ببینیم چی میگن این دوتا به هم.!!!!!!!!!!!!!!!
kane and lynch هم خیلی باحال بود وقتی کین داشت به دخترش نامه مینوشت که میخوان اعدامش کنند {البته دوبلره کیندوبلره سم فیشره!
معلومه!---- يا ايدا وانگ رو مي خواد يا كلير ردفيلد خواهر شخصيت اول اويل5 كه در اويل 2 با هم بودند
بهترين ديالوگ در مافيا بودش و خودم همون جايي كه وقتي سم پائولي رو كشت و تام رفت بكشش گفت
تو يه حروم زادهاي سم و خيلي خوشم اومد!!!![]()
فقط
MAX PAYNE
MAX PAYNE
MAX PAYNE
MAX PAYNE
وسلامMAX PAYNE
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)