نسخه های XBOX30،PS3،PC کاملا یکسان هست.
فقط میمونه اجراش که بستگی به توان سیستم شما داره. (مثلا PS3 کیفیت اجراش از XBOX360 پایین تره.)
نسخه های XBOX30،PS3،PC کاملا یکسان هست.
فقط میمونه اجراش که بستگی به توان سیستم شما داره. (مثلا PS3 کیفیت اجراش از XBOX360 پایین تره.)
Last edited by Big-Boss; 07-09-2011 at 08:21.
امسال هر دو نسخه pc و کنسول کاملا شبیه هم هستند و البته کیفیت بصری بازی اگه یه pc قوی داشته باشید بیشتر از کنسول هستش
من که فقط نگرانیم از این سیستم دفاعی جدید که امسال قراره تو بازی باشه.اولین اقدامی که باید برای پیشرفت تو بازی داشته باشم احتمالا همین یاد گرفتن سیستم دفاعی جدید هستش.حالا امیدوارم که این سیستم به خوبی بتونه جای سیستم قبلی که به نظرم خیلی ساده و ابتدایی بود رو بگیره چون که تو سیستم قبلی گیمر نیاز به مهارت خاصی نداشت و هرکسی بعد از ده تا بازی دفاع کردن به خوبی دفاع کردن یاد می گرفت.
Last edited by maxim.360; 07-09-2011 at 08:32.
نگران نباش . من که فکر میکنم بهتر شده . یعنی منظورم اینه که کنترل تو دفاع یعنی حرکت بدون توپ اسونتر شده ولی باید به صورت تاکتیکی دفاع کرد که اون کلمه تاکتیکیش منو یه کم گیج کرده که معنیش از طرف فیفا چی میشه ؟
کاملا با این دوست عزیز موافقم چون قبلا همین مساله برای خودم پیش اومد. قبلا در پلتفرم کامپیوتر بازی میکردم و pes باز بودم. ولی از وقتی که xbox360 گرفتم دست به pes نزدم و فیفا باز شدم... فیفا یکی دو سالی از pes جلو هست و pes به بی راهه رفته
مرسی دوست عزیز.توضیح مختصر میدی چطوری وارد میشه؟جایگزین کدوم فایل؟
دوست عزیز میشه اینا رو تو تاپیک خودش بپرسی ؟
آره واقعا اگه دوستان لطف کنن و سوالای بی ربط مپرسن هی الکی پست های تاپیک و صفحاتش بیشتر نمیشه لطفا رعایت کنید
اول تاپیک نوشته
27 سپتامبر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)