در موازات نسخه ی کنسولی اونوقت پشتیبانی کامل از DX11...........
جوک سال بود
راستی از نسخه ی کنسولی شات نیومده ولی فکر کنم بتونن یه گرافیک خفنی رو روی کنسول ها اجرا کنن
گرافیک RDR که خوب بود گرچه 2010 کجا و 2012 کجا؟
...........
در موازات نسخه ی کنسولی اونوقت پشتیبانی کامل از DX11...........
جوک سال بود
راستی از نسخه ی کنسولی شات نیومده ولی فکر کنم بتونن یه گرافیک خفنی رو روی کنسول ها اجرا کنن
گرافیک RDR که خوب بود گرچه 2010 کجا و 2012 کجا؟
...........
Last edited by CRIS Joon CR7; 26-04-2012 at 09:22.
تمام اسکرین هایی که از بازی منتشر شده ، به جز چند تایی که گفتن برای PC هستش ، مال کنسول هستند.
میشه شماره پست هاشو بگید .![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریلر Hit Points
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه رو نگاه کن ، به غیر از سه عکس آخری و دو سه تای دیگه که آدرس دادنش سخته ، بقیه اش مال نسخه کنسولیه.
امیر جان سلام خبری از راک استار نداری بابا قرار بود امروز برای اندروئید مکس پین رو منتشر کنه پس چی شد؟هنوز هیچ فرومی نیومده.امروز 26 اوریل هست هنوز هیچی.
سلام
راستش من هم یه گشتی زدم ، هنوز خبری نشده ظاهرا. البته خب امروز 26 آپریله و ساعت اینجا با امریکا هم اگه اشتباه نکنم 8 و نیم ساعت اختلاف داره. عجله نکن. تازه ممکنه کرک کردنش هم طول بکشه.
همین الان یه تریلر جدید زد قسمت نیوز سایت راک استار ببین میتونی دانلودش کنی ف.ی.ل.ت.ر شکن داری بزن دانش کن من ندارم نمیتونم بعد بیا اینجا لینکشو بزار ممنون ازت.![]()
تریلر جدید درباره اسلحه ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان این مکس پین3 نسخه ویندوز براش اومده یا نه؟
اگه اومده لینک دانلود میزارین براش!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)