به گمونم اینجا باید اون نمیدونم چیچی ویژن رو روشن کنیمن خیلی وقته تموم کردم اسمش یادم نیس / همونی که میزنی تصویر تیره میشه ولی ادما و حیوونا رنگی /یعنی خرابه این توضیح دادنه خودمم
![]()
به گمونم اینجا باید اون نمیدونم چیچی ویژن رو روشن کنیمن خیلی وقته تموم کردم اسمش یادم نیس / همونی که میزنی تصویر تیره میشه ولی ادما و حیوونا رنگی /یعنی خرابه این توضیح دادنه خودمم
![]()
از وقتی این کرنو بزرگ شد دیگه بازی حال نمیده
نمیدونم چرا یوبی سافت که اینقد خوب بلده شخصیت پردازی کنه تو بازیهاش، چرا یه شخصیت جذاب برای این اساسین درست نمیکنه.
هیچ وقت نتونستم با اساسین ارتباط برقرار کنم فقط به خاطر همین شخصیتش.
اتزیو باز ازین بهتر بود ولی اونم اصلا باش حال نمیکردم.
بهترینشون همون الطیر بود
بازی اولاش خیلی خوب داشت پیش میرفت، انتظار داشتم جذاب تر باشه ولی وقتی این یارو بزرگ شد کلا ضد حال شد بازی![]()
دوستان من یه جا گیر کردم دو ساعته دارم عرق می ریزم نمیشه!!
اونجا که میریم داخل قلعه ...باید دو تا توپ رو با مخفی کاری از کار بندازم.....با هزار دردسر این کارو میکنم....بعد میگه باید یه نقشه رو از داخل چادر بدزدی!!! اینجا اصلا نمیشه!! چون گاردی که کنارش هم دو قدم میره عقب دو قدم سریع برمیگرده جلو! اصلا نمیشه رفت داخل چادر....کمک کنید خواهشا
![]()
خوب همین دیگه نمیگه چه دکمه ای رو بزنم به جای اینکه بگه چه دکمه ای یه علامت ستاره مانند نشون میده! آره خوب میزنم تصویر تیره میشه اما چیو باید نگاه کنم؟ یه راهنمایی کنید چند روزه موندم این مرحلشو![]()
اون مامور وقتی پشتش بهته برو و بکشش یعد برو به اون مکان از اون به بعد باید مامورا رو بکشی مخفیانه
شخصیت altairرو خیلی زود تمامش کردن ای کاش یک قسمت دیگه هم ادامش میدادنezio که 3قسمت از سری اساسین کرید بهش اختصاص دادن که کافی بود به نظرم- یکی از صحنه هایی که تو سری اساسین کرید خیلی بهم حال داد تو اساسین کرید 2 اخرای بازی بودا یک کشیش apple of edenرو میگیره مردم با طناب میبندنش میخوان اتیشش بزنن که باید بری سمتش بعد یک دمو نشون میده که اتزیو پریده سمتش و هیدن بلید توی گردنش فرو میکنه میکشدش
ای کاش تو این بازی هم سر بعضی جاها مثل اون مرحله که باید بری از میدان جنگ عبور کنی بری فرمانده دشمن که روی اسب نشسته رو بکشی چنین حالتی اضافه میکردن خیلی قشنگتر میشد
![]()
Last edited by clau; 09-01-2013 at 00:53.
رد کردم مرحلشو باید تله کار میزاشتم!!!![]()
ایول خوشم میاد مجید که هم نظریم!
من از شخصیت بازی اصلا" خوشم نیومد!
فقط Altair & Ezio به غیر از اینا دیگر هیچ!
اون ابهتی که اونا داشتن این نداره!
(مثل یه بچس که هنوز از دهنش بو شیر میاد!)
اول این کجا و اول اونا کجا!
اتزیو که خودش لات باشی بود!
اون دعوایه اول بازیه AC II هیچ وقت از یادم نمیره!![]()
حداقل یه صدای با جذبه تر میزاشتن روش ...
وقتی حرف میزنه انگار نی نی کوچولو داره صحبت میکنه![]()
اونش به کنار
انگار طرف داره از رو متن میخونه و میره جلو
خیلی بده اینش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)