من هر کدوم از درایوام حجمشون 34 گیگه اون یه گیگو کجا جا بدم![]()
من هر کدوم از درایوام حجمشون 34 گیگه اون یه گیگو کجا جا بدم![]()
وای ایول با این که 5 ثانیه اس ولی اهنگ همون اهنگ مکس پین قبلیس که ما رو برد به دنیای مکس پین . عجب چیزی بود
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
حالا بزار بازی بیاد
بفرما به این تاپیک برو میتونی درست کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشتم درایو C ولی رو همه جواب میده![]()
اون حداقل و حداکثر سیستم رو زده. حداقل سی پی یوی دو هسته ایه.
مال شما که i5 اون هم از نوع سندی بریجه.
سلام به همگی دوستان خصوصا امیر جان عزیز اینم یه کلیپ دیگه از مکس پین 3 >>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دو رزولوشن 1080*1920
و 1600*2560
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی واقعا سیستم مورد نیاز اصلا یه چیز دیگس !!
اصلا این قطعات تو ایران گیر میاد ؟!!!!!
گرافیک بازی حتی تو اسکرین شات های پولیش شده هم دیگه اصلا در این حد بالا نیست والله
ببینید دوستان ، اجازه بدید یه چیزی رو مشخص کنم.
همونطور که تو صفحه قبل گفتم ، بازه سخت افزاری که راکستار اعلام کرده خیلی بزرگه و وسیع.
مثلا وقتی میگه کارن گرافیک 8600 تا 680 یا 2 گیگ رم تا 16 گیگ و یا سی پی یوی 2 هسته ای تا Cire i7 اینها قطعات بسیار زیادی رو در بر میگیره.
به عنوان مثال به چند نمونه از کارت های گرافیک انویدیا اشاره می کنم که خودتون هم می دونید :
از 8600 شروع کنیم خود 8600 و 8800 و بعدش سری 9000 با چندین مدل و سپس سری 200 بعد از آن سری 400 و بعد سری 500 و در آخر سری 600 که هر کدام چندین مدل رو در بر می گیره.
یعنی سرانگشتی بخوایم حساب کنیم فقط از انویدیا حدود 25 تا 30 کارت گرافیک مختلف. حالا این رو در نظر بگیرید که AMD هم همینطور و سپس CPU و RAM هم همچنین.
به نظر من راکستار با این سیستم اعلامی خودش خواسته بگه که بازی از سخت افزارهای زیادی پشتیبانی می کنه. حالا اینکه با چه قطعاتی میشه فول اچ دی و با جزئیات بالا بازی کرد و یا بالاتر از اون ، مشخص نیست.
خب میتونسن اینکارو با یه خط توضیحات کوچولو ،کاری ک همه ی شرکتا میکنن، توضیح بدن !
وقتی زده سیستم پیشنهادی کارت گرافیک فلان میخواد ،ینی برای بازی کردن تو حداکثر جزئیات باید این کارتو داشته باشی ....مفهوم Recommended system همینه دیگه ....
حالا راکستار اومده و ....ک کاره درسی نیس ب نظر من ( البته گیمرا اینقد خنگ نیسن ک بخوان همچین چیزایو باور کنن)
خیال دوستان پی سی باز راحت ! راکستار اعلام کرده روی اکثر کامپیوترها راحت اجرا می شه !!! نسخه ی pc یجورایی در موازات نسخه ی کنسولی قرار داره ، البته از X11 بطور کامل !!! پشتیبانی می کنه ...
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)