سلام به همه
من نیز هنوز این گوشی را نگه داشتم. البته الان از یک پاکت استفاده می کنم اما دلم نیومد ام 600 رو بفروشم. برای همین اون را برای همیشه داخل کمدم نگه می دارم حتی اگه هیچ وقت دیگه از اون استفاده نکنم.
سلام به همه
من نیز هنوز این گوشی را نگه داشتم. البته الان از یک پاکت استفاده می کنم اما دلم نیومد ام 600 رو بفروشم. برای همین اون را برای همیشه داخل کمدم نگه می دارم حتی اگه هیچ وقت دیگه از اون استفاده نکنم.
من m600 دارم خيييلي خوب هست. بيشتر مشكلاتش هم با هك درست كردم. ولي صداي الارمش خيلي ضعيف هست. كسي ديگه اين مشكل را داشته؟
بخوام بفروشم الان قيمت دسته دوم چند هست؟
اگه مشکل خاصی نداشته باشه 150 و اگه واقعا تمیز باشه 170.
نظر شخصی خودمه با توجه به قیمت دست دوم w950 و نوی p1 و w960 .
سلام رفيق چند ميفروشي من خريدارم؟
کسی هست بخواد گوشیشو (m600) با یه w910 قهوه ای عوض کنه؟
سلام به تمام دوستان قدیمی ... من هم هنوز دارمش خیلی هم دوسش دارمدوست دارم بدونم کدوم از بچه های این تاپیک هنوز m600 هاشون را دارن؟؟؟؟
دوستان سلام
من یه مشکل دارم هر کی رفعش کنه از خجالتش در میام(پی ام بده)
من گیره ی آهنی قلمم تو گوشی که کنار باتری قرار داره و به شکاف قلم گیر می کنه و نگهش می داره شکست و گم شده و من دیگه نمی تونم قلم رو تو جاش بذارم کسی این تیکه فلز رو داره یا می تونه برام گیر بیاره هزینه اش اصلا مهم نیست
سلام.از عزیزان کسی هست که این گوشی رو داشته باشه و بخواد بفروشه؟اپدیت و نرم افزار مهم نیست.سالم و تمیز باشه.
اگه نظرتون + هست من منتظر pm شما عزیزان هستم.من سابق w950 داشتم اما بعد از دو سال دزدیدند!الان هم n81 دارم و
اگه خواستین تعویض هم میکنم.
ممنون
سلاممن یکی دارم اما تاچش یکمی مشکل داره اگه خواستی بگو(pm بده تا باهم بیشتر صحبت کنیم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)