آره باید مخفی بری ولی نگفته کسیو نمیتونی بکشی !نه دیگه مجید جان اون مرحله رو باید به صورت مخفی بری....
من تا اونجا رو جوری رفتم که هیچ کی نفهمید ... بعد اون دو تا نگهبان جلوشو یه جوری کشتم که هیچ کی نفهمید
خب اینم میشه مخفی کاری دیگه![]()
آره باید مخفی بری ولی نگفته کسیو نمیتونی بکشی !نه دیگه مجید جان اون مرحله رو باید به صورت مخفی بری....
من تا اونجا رو جوری رفتم که هیچ کی نفهمید ... بعد اون دو تا نگهبان جلوشو یه جوری کشتم که هیچ کی نفهمید
خب اینم میشه مخفی کاری دیگه![]()
بچه ها یه سوال
کلا این نسخه از بازی ارزش خرید داره یا نه؟
من موندم بخرم یا نخرم.نسخه های قبلیشو بازی کردم به جزء BROTHER HOOD
به به همکار محترم هیتمن 67منم 48 هستم خوشبختم
والا اولا بستگی داره خودت با اساسین حال میکنی یا نه ... در کل به نظر من بهترین نسخه ی اساسین همین ورژنه.
چون از همه نظر پیشرفت کرده.
اما پورت بد گرافیکیش ضدحال میزنه ... تو مراحل اول شدیدا افت فریم داره باید رو low بازی کنی.
بستگی به گرافیکتم داره.
سلام
ببخشید توی بخش مشکلات نصب و اجرا کسی جوابمو نداد اینجا می پرسم
دوتا سوال
1.وقتی کرک رو میخوایم عوض کنیم باید بازی رو حذف و دوباره نصب کنیم و کرک جدید رو بریزیم؟؟؟
2.بدون حذف و نصب کردن چند نوع کرک THETA و Proper Reloaded امتحان کردم و همیشه اینجا از بازی می زنه بیرون :(
مشکل از کجاست؟
![]()
سلام دوستان اون مرحله گیر کردم که پسره سرخ پوسته بعد از اینکه پر رو از لونه ی شاهینه برداشت باید 2 تا گل رو آنالیز کنه. وقتی یکیش رو آنالیز میکنه دیگه هیچ سمتی نمیره و فقط موس کار میکنه. یکی میشه راهنماییم کنه؟ ممنون
منظورت همون مرحله ای هست که باید 3تا پر از بالای درختا پیدا کنی ؟یک بار RESTART کن یا از بازی خارج شو ببین درست میشه
بله همون مرحلس restart کردم جواب نداد. میدونین هنگ نکرده نوشته hold نمیدونم چی چی موس اینور اونور میره اما خودش حرکت نمیکنه انگار باید جایی رو نگاه کنه
یه سوال دارم:
با یکی از بچه ها رفتیم کلوپ آنچارتد3 رو co op زدیم و خیلی حال داد.
صاحب کلوپیه هیچی حالیش نیس..
حالا میخوام ac3 رو co op بزنم... ولی نمیدونم میشه یا نه؟با یک دستگاه فقط؟
ممنون
دوستان میشه جواب بدید؟؟
من الان بوستون هستم....حتما باید خط اصلی داستان رو دنبال کنیم؟؟؟؟ ماموریت های فرعی کجاست؟؟؟؟ چرا هود و لباس مخصوص اساسین کرید تنم نیست؟؟ تا آخر بازی با همین وضعیته؟؟؟ میشه توصیح بدید؟؟؟
تا الان که 2 نفر رو نجات دادم فقط!!! کشتنی در کار نبوده!!
خب یعنی چی hold نمیدونم چی چیبله همون مرحلس restart کردم جواب نداد. میدونین هنگ نکرده نوشته hold نمیدونم چی چی موس اینور اونور میره اما خودش حرکت نمیکنه انگار باید جایی رو نگاه کنهاحتمالا باید یه دکمه ای رو بزنی دیگه.
دوستان میشه جواب بدید؟؟
اول بازی ای ؟من الان بوستون هستم....حتما باید خط اصلی داستان رو دنبال کنیم؟؟؟؟ ماموریت های فرعی کجاست؟؟؟؟ چرا هود و لباس مخصوص اساسین کرید تنم نیست؟؟ تا آخر بازی با همین وضعیته؟؟؟ میشه توصیح بدید؟؟؟
تا الان که 2 نفر رو نجات دادم فقط!!! کشتنی در کار نبوده!!
خیلی عجله داری واسه لباس اساسین ! حالا حالا ها مونده.
اولش با اون تمپلاره کلی مرحله رد میکنی تازه اون شخصیت اصلی نیس![]()
بعد شخصیت اصلی رو باید از بچه گی تا بزرگ سالگی همراهیش کنی تا اساسین شه
زیاد عجله نکن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)