دوست عزیز این پچ فیفا 11 کدوم سایت میزاره؟ طرز استفادشو میگی؟
دوست عزیز این پچ فیفا 11 کدوم سایت میزاره؟ طرز استفادشو میگی؟
مواردی که در تریلر قابل توجه بودن:
دروازبان رفلکس های بسیاز بهتزی داره نسبت به گذشته از جمله:
روی ضربات چیپ نمونش را دیدیم که هارت دروازبان من سیتی تا حط دروازه بر می گرده و ضربه چیپ را به زیبایی به کرنر مشت می کنه و بعد از اون خودش بر روی خط دروازه نقش بر زمین میشه
مورد دیگه سانتر ها هستن که معمولا به گونه ای بودن که گاهی وقتی هم زمان مهاجم و دروازه بان به هوا می پریدن ، مهاجم سر میزد در حالیکه دروازبان امکان مشت توپ را داشت ، ولی در اینجا در صحنه مشابهی دیدیم که دروازبان در لحظه آخر با نوک انگشتان خودش توپ را دور می کنه.
همچنین در مورد ضربات زمینی که از زاویه های بسته زده میشن و در بسیاری از موارد گل به ثمر می رسید ، واکنش دروازبان اون هم با پا بسیار جالب بود.
و در یک مورد هم توپی که روی زمین بود را دروازبان با دست بر می داره که ویژگی جدیدی هست ...
مواردی هم از ایمپکت انجین دیدیم که تا به حال ندیده بودیم ، از جمله در قسمتی که مدافع من سیتی با دو پا اون هم در یک ارتفاع جوری با مهاجم حریف برخورد می کنه که هرگز در فیفا ندیده بودیم ... واقعا برخورد به قدری شدی بود که انسان احساس هم دردی می کنه با اون بنده خدا که داغون شد : دی
ضربات با پا خصوصا با پای مخالف و حرکات تکنیکی هم که نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت نسبی داشتن ...
من فیفا 11 pc بازی می کنم.یه مشکلی که من تو بازی میبینم و امیدوارم که تو این شماره حل شده باشه اینه که 99 درصد توپ هایی که به دروازه بان برخورد میکنه راهی به دروازه پیدا نمیکنه و بیرون میره در حالی که همیشه نباید این شکلی باشه و ما تو فوتبال واقعی کم از این جور گلها نمیبینیم
یه چیزی که بعضی مواقع روی اعصاب بود که فکر کنم هم توی نسخه پی سی و هم کنسول داشت این بود که از توپ های برگشتی نمیشد ریباند کرد . چون 90 درصد مواقع این توپ ها به cpu میرسید . چه جلوی دروازه حریف چه دروازه خودمون مخصوصا موقع سانتر ها .
من چندتا pes باز رو به صراط مستقیم FIFA هدایت کردم.
محتوای مخفی: تجربه شخصی من
خلاصه اینکه اکثر pes بازها FIFA بهشون درست معرفی نشده و آگاهی کامل رو ندارن (خیلی وقتها هم به خاطر کل کل طرفدارای فیفا شاید از فیفا سرخورده باشند) ولی مطمعنا وقتی بدون غرض بهشون توضیح بدیم امکانات فیفا رو دیگه اگه شخص منصف و منطقی باشن قبول میکنن و میان به سمت FIFA .
Last edited by Big-Boss; 06-09-2011 at 10:18.
منم چندین نفر به راه راست هدایت کردم و همه اونارو فیفا باز کردم و حالا حالشون از اسم pes بهم میخوره تازه مطمئنا امسال با امدن FIFA12 حسابی بازار pes داخل PC هم بهمیخوره
دوستان کسی اطلاع داره این مشکل نقل و انتقال بازیکن کریر مود که وقتی میخواستی بازیکنی رو بفروشی نمیشد قیمتش رو بالا و پایین برد ، درست شده یا نه ؟؟؟!!!
دوست من نحوه نصب بسیار ساده هستش و توی فایل متنی HOW TO INSTALL قرار داره...من خودم نصب کردم جواب گرفتم.....ولی خوب تو بعضی از تیم ها هنوز بازیکن های قرضی حضور دارند و مشکلات دیگه.........
ولی در کل برای این یک ماهی که فیفا 12 میاد به درتون می خوره.......
دمت گرم . منم از pes بازهایی بودم که از pes 3 که برای PC اومد دیگه fifa رو گذاشتم کنار و تا fifa 10 دیگه فیفا بازی نکردم . ولی از fifa 11 دیگه pes نتونستم بازی کنم (البته pes 09 10 11 هم بهم اصلا حال نمیداد) ، خاطراتم با 06 بود .
به نظر من علت اصلی این گرایش به سمت pes تقصیر خوده EA و FIFA هستش . چرا؟!
چون من هر سال fifa رو میخریدم ولی چون گیم پلی فوق افتضاح برای PC داشت و گرافیکشم که ماورا افتضاح بود . (و فقط کنسول ها گرافیک و گیم پلی خوبی رو تجربه میکردن)
فقط pes بازی میکردم و به همه هم pes رو پیشنهاد میدادم و از اونجا اکثر کسایی که کنسول دارن اول رو PC بازی کردن
فکر میکردن fifa رو کنسول هم مثل pc هستش و سراغ fifa نمیرفتن (مگر اونایی که همش تو اینترنت دنبال فرقاشون بودن) خیلی ها هم چون با pes آشنایی کامل داشتن دیگه سراغ فیفا نرفتن .
نتیجه اگه EA اون اشتباه بزرگ رو نمیکرد و نسخه کنسول و PC یکی بود همیشه ، الان pes نابود شده بود و به تاریخ پیوسته بود و سود EA چند برابر میشد ، و کنامی مجبور بود که بازی رو سیمولیشن کنه تا طرفدارانش رو برگردونه و ما الان دوتا بازی شبیه سازی رو تجربه میکردیم .
آقایان دمو کی میاد ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)