با این سیستم من میشه روان بازی کرد؟یعنی گیر نکنه
MAIN:ASUS M4A88TDV
CPU:AMD Athlon X2 3.2 GHZ
RAM:4 GIG DDR3
VGA: 5670
در ضمن این سیستم بتلفیلد 3 و کال آف 3 رو خیلی عالی تو رزولوشن 768*1366 اجرا کرد..اصلا هم گیر نداشت
با این سیستم من میشه روان بازی کرد؟یعنی گیر نکنه
MAIN:ASUS M4A88TDV
CPU:AMD Athlon X2 3.2 GHZ
RAM:4 GIG DDR3
VGA: 5670
در ضمن این سیستم بتلفیلد 3 و کال آف 3 رو خیلی عالی تو رزولوشن 768*1366 اجرا کرد..اصلا هم گیر نداشت
دوستان اینم اخرین اپدیت کارتهای گرافیک Nvidia وATi راحت دانلود کنید ولذتشو ببرید مخصوص لپ تاپ و کامپیوتر خونگی.
دنلود درایور ATi >>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود درایور Nvidia >>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین حرف S وo یه نقطه گذاشتم برش دارید لینک رو بزارید تو مرورگرتون لذتشو ببرید.
Last edited by fokahi110; 23-04-2012 at 20:26.
آره خیلی مهمه. اگه دوست داری لینکش رو بذاری ، بذار چون از سایت خود انویدیا هم بدون ... شکن نمیشه دانلود کرد ولی به نظر من بهتره صبر کنیم تا بازی بیاد. چون تا اون موقع درایور جدیدتری میاد احتمالا و شاید مثل بتلفیلد 3 که براش یه درایور جدا گانه اومد ، برای این هم همینطور بشه.
شما هم فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشی.
متاسفانه سیستم اعلام شده بازه بزرگی رو در بر می گیره و وقتی مثلا گفته شده کارت گرافیک 8600 تا 680 انویدیا یا 3400 تا 7970 از AMD نمیشه دقیق گفت که مثلا شما با چه جزئیاتی می تونی بازی کنی.
الان تو سایت خود بازی هم بیشتر بحث سر اجرا شدن بازی رو سیستم ها و 35 گیگابایت فضای مورد نیازه.
تا به حال همچین سیستمی ندیدم .....فوق العاده خیالی ! تخیلی ! چه خبره باو 680 ! core i 7 !!!!!!!!
به نظرتون مجوز می گیره؟
مثل بتلفیلد 3 نشه!!!!
مجوز بگیره هم راحت تر گیر می آد هم ارزون تره....![]()
خنده دار ترین Recommended System که تاحالا دیدم8600GT Minimum و GTX 680 Recommended
![]()
بازی اگه به طور بهینه شده و بدون مشکل برای PC عرضه بشه اصلا به این کانفیگ ها نیازی نداره مگر برای Tripler Monitor...
بازی مطمئنا سبک نخواهد بود مخصوصا اگه از قابلیت های DX11 استفاده کنن.. ولی این سیستم های پیشنهاد شده کاملا جنبه تبلیغاتی داره.
جدای از این موارد، شدیدا منتظر عرضه بازی هستم و یکی از بهترین شوتر های این چند اخیر رو شاهد خواهیم بود... صحنه های سینمایی و تیراندازی بسیار عالی کار شدن و Bullet Time با این که کاملا تکراری هست، در تریلر ها به نظر میاد خیلی عالی اجرا شده باشه... ظرافتی که در افکت ها در موقع تیر اندازی در Bullet Time دیدم واقعا جالب بود.
امیدوارم از نظر داستانی هم خوب کار کرده باشن تا از همه جنبه ها بازی در سطح مناسب قرار داشته باشه اما چیزی که مسلمه، Max Payne 3 به هیچ عنوان به افتخارات عنوان های اول و دوم نزدیک هم نمیشه، و نهایتا یک شوتر بسیار خوب خواهد بود نه عنوانی مثل MP2 که در رمان خود از خیلی جنبه ها، فرسنگ ها از عنوان های همرده جلوتر بود.
ویدیویی بسیار کوتاه از بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مکس 1 رو با آیفون تست کردم، عجیب خاطراتم زنده شد! همون کپی نسخه کامپیوترش هست، حتی یه تیکه هم مو نمیزنه...
راستی سیستم من این مشخصاتشن! ظاهرا طوری که گفتن بهش نمیخوره درسته؟
آیا واقعا من مکس 3 رو از دست میدم!؟!؟!؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شوخی می کنی ؟ شما با این سیستم نمی تونی بازی کنی ؟
Cpu خوب سندی بریج با مادربورد با چیپ z68 و 8 گیگ رم 1600 و کارت گرافیک خوب 6870 و هارد 3 ترا ،بعد نتونی ؟
شما با جزئیات بالا بازی رو اجرا می کنی عزیزم.
آخه Recommended System زده سی پی یو i7، بخاطر این میگم
رم هم زده از 2 تا 16 ( من که رمم 8 هست )...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)