فلش ميتركونه نـــــهاگه شما فريمور جديد رو روي گوشيتون فلش كنيد هيچ فرقي با آپديت نداره
موفق باشيد!![]()
فلش ميتركونه نـــــهاگه شما فريمور جديد رو روي گوشيتون فلش كنيد هيچ فرقي با آپديت نداره
موفق باشيد!![]()
ممنون.همش برمیگرده به سوء سابقه من از فلش کردن.
شما زیاد سخت نگیر.
ممنون و موفق باشی.
شما وقتی گوشی را آپدیت کنی در حقیقت یک بار از طریق سایت سونی اونرا فلش کردی.
فلش کردن مشکلی ایجاد نمیکنه.اما خودت نمیتونی انجام بدی باید بدی بیرون.پس راحت ترین راه همون آپدیت هست.
موفق باشید.
سلام..من m600 داشتم و اشتباه کردم وفروختمش..میخواستم دوباره بخرمش..قیمت جدیدش چنده؟
به یاد گذشته ها پست دادم.که تاپیک هم بیاد بالا که کسی m600 را یادش نره.
دوست دارم بدونم کدوم از بچه های این تاپیک هنوز m600 هاشون را دارن؟؟؟؟
من که دارم، واسه همیشه... بهترینه
حالا که اینقدر گوشیهاتونو دوست دارین یه چی بگم بشتر دوست داشته باشین ................
چند روز پیش اتفاقی تو یه مغازه ( تو پونک - مجتمع تجاری بوستان ) یک M600i خیلی ناز که ساخت فرانسه بود دیدم و فکر میکنید چند !!!
295 تومن. خیلیییییییییییییی باحاله . من 2 سال پیش گرفتم 360 تومن همین گوشی رو و حالا که قیمت گوشی های هم زمان خودش یک چهارم شده این گوشی تنها 1.7% از قیمتش کم شده و و این بی نظیره .
همیشه M600i رو نگه دارید
واسه من که هنوز ( گوش شیطون کر ، بزنم به تخته ) قلبش مثل ساعت اتمی میزنه .![]()
من فقط تنها مشکلی که باهاش پیدا کردم این کلید joindial بقل گوشی شل شده وقتی یکی میزنم پایین چندتا میره پایین.باز قلمش را شکوندم گیرم نمیاد.دارم در به در دنبالش میگردم.
سلام نميدونم اينجا بحث شده يا نه برنامه كنترل و برنامه اي كه اس ام اس فارس رو بخونه براي m600 هست ؟
از كمك و راهنماييتون ممنون ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)