من که فکر نکنم سیستمم بکشه منتظر نسخه اندرویدیش میمونمنسخه آیفونشم اومده 1.5 گیگ!!!
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
من که فکر نکنم سیستمم بکشه منتظر نسخه اندرویدیش میمونمنسخه آیفونشم اومده 1.5 گیگ!!!
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
دوست عزیز
نسخه 1 که سال 2001 اومده بود داره برای اندروید میاد و آیفونش اومده.
این مکس پین جدید نسخه 3 هستش.
خب دوستان آخرین خبر اینکه ظاهرا فردا (دوشنبه) راکستار قراره سیستم مورد نیاز بازی و چند اسکرین جدید از PC رو منتشر کنه.
(در سایت بازی اعلام کرده)
شما فقط ذستمالو دیدی به اینکه طرف لباس تنش نیست دقت نکردی!
مسلمون بدون لباس تازه اونم با خالکوبی از اوون حرفاست!
Last edited by sirchicco; 22-04-2012 at 23:39.
خب طبق وعده راکستار ، سیستم مورد نیاز بازی به همراه چند اسکرین از ورژن PC بازی منتشر شد :
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم مورد نیاز :
Max Payne 3 PC System Specifications
Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3
Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
RAM:
2GB - 16GB
Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM
Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live
HDD Space:
35 GB
DVD Drive
چیزی که مشخصه اینه که با توجه به تصاویر ، نسخه PC بازی به شدت دارای جزئیات بالاییه و آدم رو مجاب می کنه که حتما نسخه PC رو بازی کنه.
اما به نظر شما با توجه به 35 گیگابایت مورد نیاز ، بازی در چند دی وی دی قراره عرضه بشه ؟
Last edited by amirpers; 23-04-2012 at 18:49.
دیگه خیلی فشرده بشه و بلک باکس و تک زبانه شاید هفت تا 10 بشه.........
نه ولی کمتر میشه
تازه خیلی ها همینجوری میزنن روی دیسک بیشتر مثلا shank 2 رو من دیدم یارو روی دو تا DVD میفروخت
اگه بخواد با MAX3 هم همین بازی رو در بیاره یه کارتون DVD میشه![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 23-04-2012 at 19:03.
سلام بابا هول نکنید دوستان احتمالا همون 4 یا 5 DVD منتها موقع اکستراکت شدن و از حالت فشرده خارج شدن حجمش به این مقدار میرسه.لامصب چه گرافیکی داره نسحه اندروئید این بازی من بی صبرانه منتظرم تا بیاد.حجم نسحه بازی برای ایفون و ایپاد 1 گیگ و خورده ای بود احتمال میدم اندروئید از 1 گیگ هم بالاتر بره.
راستی امیر جان من لپ تاپم 8 گیگ رم با cpu Corei7 2670QM و Nvidia 540M هست میکشه بازی رو؟
سیستم خونگیم هم اینتل کورتو دو E5300 اینتل 2 گیگ رم دارم با Nvidia 9500GT ؟؟؟نصب میشه برام؟![]()
سیستم مورد نیازش (جزئیات بالاش) خیلی زیاده !چند نفر توی ایران هستند که Core i7 3930k دارن ؟ یا GTX680 ؟که یک ماهه اومده
!
در کل به نظر میاد این بازی حسابی آدم رو سرگرم کنه (مثلا کل تابستون)! بهرحال امیدوارم خوب از آب دربیاد !
بازی توی 5 تا دی وی دی 9 جا می شه دیگه !(خدا رحم کنه به قیمتش)
راستش از نظر CPU و Ram مشکل نداری اما کارت گرافیکت که 540 هستش یه خورده به نظر میرسه ضعیف باشه. البته فکر می کنم با جزئیات پایینتر مشکل نداشته باشی.
در مورد سیستم خونگیت هم باز مشکل کارت گرافیک داری. حداقل کارت گرافیکی که می خواد 8600 هستش و 9500 با اینکه از اون جدیدتره اما ضعیف تره.
بهتره با همون نوت بوک بازی کنی.
فقط ببین امیر جان اپدیت کارت گرافیک Nvidia رو چه PC وچه لپ تاپ من دارم اخرین نسخه درایور یعنی 296.10 هست دوستان باید اپدیت کنند حالا اگه ص2لاح بدونی لینک بدم اینجا بیای بزاری همه دانلود کنن که مشکلی نداشته باشن لامصب گرافیک مرده رو زنده میکنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)