این طرح تابستانه است و معلوم نیست بعد از تابستان ادامه داشته باشه .![]()
این طرح تابستانه است و معلوم نیست بعد از تابستان ادامه داشته باشه .![]()
ادامه داره 100%. مخصوصا که با همراه اول در رقابته! مگه میشه مشتری هاشو از دست بده! من میگم از این هم ارزون تر میشه gprs
من با نوکیا ان 73 یه شب تا صبح دانلود کردم و هیچی نشد
1 ماه ای دی اس ال به خاطر آی اس پی قطع بود ، دائم با گوشی تو نت بودم
سرعت دانلود من هم با ایرانسل دوروبر 28 هست
اتفاقا خبر نداری اصلش چیه چند وقت پیش اپراتور ترک سل(turk-cell) با مخابرات قرار داد بست که بیاد توی ایران 3G رو راه اندازی کنه بعد اینا هم گفتن باشه بیا تجهیزات رو راه بنداز بعد از حدود 2 3 ماه که اومد دکل های 3G رو در تمام ایران نصب کرد تا اومد ره اندازی کنه مخابرات گفت که مجوزت لغو شده و نمیتونی راه اندازی کنی و تمام دکل ها رو هم بدون دادن هیچ پولی بالا کشیدن و رئیس ترک سل هم گفت که دیگه با ایران همکاری نخواهد داشت و دیگه تحت هیچ عنوانی توی ایران سرمایه گذاری نمیکنه. این بود جریان 3G وگرنه اینا دلشون به حال من و تو نسوخته که بیان 3G بدن تازه اگر هم بدن نهایت 3.6 مگابیت میدن که بخوای همونو هم بگیری میگن بیا ماهانه 600 700 تومن بریز تو جیب ما تا بهت همینو بدیم تازه اگر بدون محدویت بدن
من که هر شب میخوابم گوشیم رو میزارم رو دانلود تا صبح که بیدار میشم(دانلود از طریق خود گوشی)
تا حالا هم چیزیش نشده
گوشیم p990 سلطان![]()
برادر مگه دکل نصب کردن توی کل ایران به این راحتیه که 2 3 ماه طول بکشه؟؟
قضیه ترک سل فکر می کنم یه چیزی تو مایه های قضیه اتصالات باشه که اول توی مناقصه اپراتور دوم (یا مناقصه تالیا ، دقیقا یادم نیست) برنده شد و بعدا باطل کردن!!
ضمن اینکه اون زمان هنوز جی پی آر اس هم به ایران نیومده بود ، چه برسه به 3G که اصلا بحثش نبود
بعدشم طبق قانون من در اوردی خودشون ، تا 2 سال بعد از به وجود اومدن اپراتور سوم ، هیچکدوم از اپراتورهای اول و دوم حق ارتقا به 3G رو ندارن
مگه قرار بوده اتفاقی برای گوشی بیفته؟؟![]()
Last edited by Mahdi.p30; 11-08-2010 at 17:00.
برادر خبرهای پشت پرده رو نمیدونی![]()
من امروز یک روزش رو راه انداختم
سرعت از این مزخرف تر من ندیده بودم !
بالای 13 نرفت !
با همین صبانت میسوزیم و میسازیم
برادر
شما از پشت پرده ها خبر داری
معلوم میشه خیلی ناقلایی برادر
ما که از جلوی پرده ها هم خبر نداریم تا چه رسد به پشت پرده![]()
راه حل برای کلید کردن روی دکلی که سرعت اینترنت روش بیشتره
افزایش سرعت اینترنت ایرانسل و همراه اول بوسیله نرم افزار Field Test و آموزش آن در این تاپیک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)