يه سوال از بچه هايي كه M600 بازن.
من تاحالا با m600 كار نكردم ولي ميخوام بدونم شما M600 رو ترجيح ميديد يا W950
يه سوال از بچه هايي كه M600 بازن.
من تاحالا با m600 كار نكردم ولي ميخوام بدونم شما M600 رو ترجيح ميديد يا W950
در کل من m600 را ترجيح ميدم به چند دليل:
۱ـm600 داراى يک صفحه کليد استاندارد هست که واقعا تايپ کردن با هاش لذت بخشه.
۲ـترکيب رنگ m600 را من خيلى بيشتر از w950 مى پسندم.
۳ـm600 نصبت به w950 خيلى تک تره.
تنها مزيت w950 نصبت به m600 داشتن ۴ گيگ حافظه هست که اون هم با ممورى حل ميشه.
البته الان m600 خيلى خيلى کم شده که اين باعث شده از w950 گرون تر باشه.
سلام دوست من.جسارتا در حضور دوستان m600 باز منم یه نظری میدم!
من 6-7 ماهی هست که w950 دارم.به دلیل علاقه ی زیاد به این تیپ گوشی ها برای یکی از دوستام m600 گرفتم
و با هم 2 هفته ای عوض کردیم.من نظر خودم رو میگم:
چون من حین کار و ورزش خیلی اهنگ گوش میکنم w950 رو ترجیح میدم.
از نظر حجم داخلی هم باز w950 چون سرعت مموری خوبی داره و نگران نیستی که چه مارک رمی بخری یا لازم
نیست هزینه ی اضافی برای رم داشته باشی.
از نظر تایپ من با هر دو راحت بودم چون اکثرا سر فرصت اس ام اس میفرستم و اونم بالای 3 صفحه!برا همین با
قلم کار میکنم ولی مواقعی که میخوام سریع بفرستم با کیبورد هر دوشون راحتم ولی m600 راحتی بیشتری
داره.
از نظر رنگ بندی هم سلیقه ای هست m600 رنگ سنگین تری داره اما w950 رنگ بندی جذابتری داره.
در کل w950 برای من کارایی بیشتری داره.m600 هم یه گوشی بیزینس با کلاس محسوب میشه!
اما الان وقت خرید هیچ کدوم نیست.من w950 رو اوایل ابان ماه 220 گرفتم.اما بازم خرید w950 ارزش خیلی بیشتری
داره.
موفق باشید.
تایید میشه .
سلام بر رفقای M600i دار میبینم که با گوشی هاتون کلی حال میکنین . ولی منه بیچاره گوشیمو دزدیدن دیگه M600 ندارم.![]()
واقعا متاسفم.
امیدوارم زود تر پیدا بشه.
سلام
اقا من نمیتونم ایکون پلنت رو از دسکتاپ پاک کنم چیکار کنم دیدم شما تو عکس این ایکون رو نداشتین
سلام به دوستان
دو تا سوال داشتم یکی اینکه من می خوام قاب گوشی رو عوض کنم من الان مشکی دارم و می خوام اون قاب سفید رو هم داشته باشم(واسه تنوع) آیا امکان عوض کردن قاب وجود داره و اگه هست قیمتش تو چه رنجی هست سوال دوم اینکه نرم افزاری هست به نام slick که یه مسنجر واسه یاهوو اما رو گوشی من هنگ می کنه یعنی تا میره تو یاهو یکی پی ام میده هنگ می کنه آیا کسی ورژن خاصی از این نرم اقزار رو می شناسه که به m600 بخوره
سلام دوست عزیز.
در مورد قاب بگم که وقت خودت را تلف نکن و دنبال قاب نگرد.چون گیر نمییاد.من خودم هم می خواستم پیدا نکردم.حتی دبی هم نبود.اگه پیدا کردی مارا هم خبر کن.
در مورد اون برنامه هم توی بخش برنامه های uiq قبلا بود.الان نمیدونم ورژن جدیدتر اومده یا نه.اما همون قبلی ها هم راحت کار میکنه.اگه پیدا نکری توی همون تاپیک درخواست کن زود تر به نتیجه میرسی.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 14-06-2008 at 13:42.
سلام دوست عزیز .قاب مشکی میخوای یا سفید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)