ای بابا هیچ کس این addon بدبختو بازی نمیکنه ؟
میخواستم در موردش بحرفیم
کلا سر 2 ساعت یا کمتر تموم شد
860 مگ 2 ساعت :(
ای بابا هیچ کس این addon بدبختو بازی نمیکنه ؟
میخواستم در موردش بحرفیم
کلا سر 2 ساعت یا کمتر تموم شد
860 مگ 2 ساعت :(
فک کنم نسخه دمو بوده داداش چون بازیش 2 دی وی دی هست و اصلا دو ساعته تموم نمیشه.
به هیچ وجه
addon که دمو نمیشه پسر خوب خود بازی نسخه en دو دیویدی بودش
احتمالا شما نسخه دراگون ایج + این بسته الحاقیو دیدی که گزاشتن برا فروش و فکر کردی بسته 2 دیویدیه
در ضمن اگه نسخه تحت هر شرایطی مال من مشکل داشت اون اکتیویتور بهش نمیخورد
باز اگه آدرسی از این چیزی که میگی داری بزار برم بررسی کنم
الان من در بازی لول 10هستم و سبک 2 شمشیره.اما هر چی کلاه خود و شمشیر و سپر چند ستاره جمع می کنم نمی تونم استفاده کنم.خاموشه.حالامن با یک شمشیر بدون ستاره بازی می کنم.و نمی دونم چه کار کنم
اندکی صبر صحر نزدیک است.................
باید ببینی اون شمشیر و .......علاوه بر لول چه چیزای دیگه ای میخوان چندین عامل داره که بتونی استفاده کنی
مثلا
level 15
class xx
mage 25
و..................
یکیشم مساوی یا بالا تر نباشه نمیتونی استفاده کنی
با سلام.ببخشید این legacy رو کجا باید نصب کنم.ممنون اگه جواب بدین.
Dragon Age II: Mark of the Assassin
این بایووار نمی خواد ول کنه
گیم اسپات به بازی امتیاز 7 داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IGN هم به این dlc امتیاز 8.5 داده
کلا به نظر می رسه dlc خوبی باشه چون معمولا dlc ها امتیاز های خیلی بالایی نمی گیرن
+
در مورد Dragon age 3 هم توی خبرا نگاه کردم کسی کلا اشاره نکرده بود در صورتی که خبرای نسبتا زیادی از اون اومده بود
چند وقت پیش چند تا خبر از بازی اومد. یکی اینکه بازی در حال ساخته ولی هنوز رسما رونمایی نشده. که با توجه به فاصله زمانی که بازی های اخیر Bioware داشتن من پیش بینی می کنم Dragon age 3 اواخر 2012 یا اوایل 2013 منتشر بشه که به نظرم هر چی دیرتر باشه بهتره چون بیشتر می تونن روی بازی کار کنن و اشتباه این شماره رو دیگه تکرار نمی کنن!
یه خبر هم این بود که سازندگان بازی دیگه خودشون هم اعتراف کردن که توی شماره دوم همه طرفداران رو راضی نکردن و مطلب جالبی رو اعلام کردن
به این صورت که گفتن توی شماره سوم ویژگی های خوب شماره اول و شماره دوم رو در نظر می گیرن و اونا رو ترکیب می کنن و براساس اونا بازیو می سازن
سپر براي كلاس Worrier هست و كلاس شما Rogue، بايد اون سلاح هايي رو انتخاب كني كه محدوديت استفاده نداته باشن و براي همه آزاد باشن.
سلام.
اقا من یکم توی دنیای دراگون ایج تازه کارم.
الان تازه اوریجینش رو دارم بازی می کنم خواستم یکم اطلاعات بگیرم.
این اوریجین دومین بازی دراگون ایج بود نه؟ چون بعدش دراگون ایج 2 اومده می گمريال قبلش فقط یکش اومده بود؟ بازی اوریجیناله، یا باز سازی سری قدیمی چیزی هست؟ در کل داستان بازی از کجا اومده. کتاب بوده؟ فیلم بوده؟ یا خود بایوویر از بیخ نوشتتش؟
و این که چون داریم به امتحانامون نزدیک می شیم، تو فرجه ها کلی وقت هست و می شه بازی کرد. به نظرتون شماره دوش چه طوره؟ بعد از این اوریجین برم اونو بازی کنم یا همین اوریجین رو با یه سری شخصیت دیگه دوباره برم؟ گیم پلیش چه قدره؟ شنیده بودم اوریجین 56 ساعته.
یکش چی؟ بازی نکردم چه قدر از دستم رفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)