تریلر معرفی گیم پلی بخش چند نفره - بخش اولش, رسید.
Multiplayer Gameplay Trailer Part I : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریلر معرفی گیم پلی بخش چند نفره - بخش اولش, رسید.
Multiplayer Gameplay Trailer Part I : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نمیدونن به تاریخ شمسی کی میاد ؟!
خداییش حیفه این بازی رو نخسه کپی رو گرفت . باید نخسه ارجینال رو تهیه کرد چون 100 بار هم که بازی کرد از چشم نمیافته![]()
شما نسخه ی اریجینال تهیه کن .
من که تا وقتی دلار در نیارم ، دلار خرج نمیکنم ، چون به شعورم توهین میشه
اتفاقا من هم تو همین فکر هستم ولی مسئله اینه که با این قیمت دلار ، احتمالا بازی حول و حوش 100 تومن آب می خوره. یه چیز دیگه هم که دو دلم کرده اینه که شاید نسخه اوریجینال بازی برای کار کردن احتیاج به انلاین شدن و این مشکلات داشته باشه که اون هم دردسری برا خودش.
اما این هم عکس James McCaffrey با اون صدای دلنشینش در حال دوبله بازی Max Payne 3 :
واقعا تریلر فوق العاده ای بود.به همه توصیه می کنم این رو ببینن.
فقط یه سوال : این تریلر برا کدوم پلتفرم بود؟
سه والپیپر جدید از بازی در دو سایز :
1080*1920 :![]()
![]()
1050*1680 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud King; 05-04-2012 at 12:04. دليل: حجم بالای تصویر
1) ویدیویی جدید از اسله شات گان در بازی :
2) اما به نقل از سایت گیم اسپات و با توجه به گفته قبلی راکستار ، بازی Max Payne با گرافیک و جزئیات بالا برای موبایل عرضه خواهد شد اما برای سیستم عامل های IOS و Android.برای IOS در تاریخ 12 آپریل و برای اندروید دوهفته بعد از 12 آپریل. با این حساب دوستان دارای گوشی های موبایل با سیستم عامل های دیگر از جمله سیمبین و ویندوز فعلا از بازی کردن این گیم محروم هستند ؛ البته تا کی مشخص نیست (شاید برای همیشه).
3) این هم تصویری از بازی مکس پین 3 بر روی ساختمان هتل Figueroa در شهر لس آنجلس ایالات متحده :
Last edited by amirpers; 07-04-2012 at 13:00.
دوستان سبک max payne 3 چیه ؟ open world ؟
آخی چه رمانتیک .... میشه حالا شما جواب مارو بدید .. که این بازی تاریخ انتشارشو اول تاپیک زده 2009 چرا هنوز این بازی تاپیکش توی اخبار بازی مونده ... ؟ آیا این بازی اومده یا نه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)