منظورم توی حافظه رم بود (اشتباه شد)
منظورم توی حافظه رم بود (اشتباه شد)
Last edited by i-like-ddd; 30-03-2008 at 02:12.
من از كجا بدونم كه چه فولدري رو بايد پاك كنم؟
با فرمت كردن خودم مموري ميشه از شرش خلاص شد يا نه ؟
اگه بله بايد با دستگاه رم ريدر فرمتش كنم يا با خود گوش هم ميشه رمش رو فرمت كرد ؟
بهترين كار اينه كه گوشي رو وصل كنيد به كامپيوتر و يا با رم ريدر پوشه Private رو از توي مموري كارد حذف كنيد.در اينصورت كل برنامه هايي كه رو رم گوشي نصب كردين پاك ميشه.اگه برنامه زيادي رو گوشي نصب نكردين من همين راه رو پيشنهاد ميكنم.
Man fekr nakardam tv-mobil ra mige.manzore dostemon ----H bood ke m600 nadare bad az tarighe gprs keyfiyat eftezahe 3g ham ma bayad khabesha bebinim.(bebakhsid farsi type nakardam chon ba goshi hastam.sharmandeh.)
دوستان 2 تا سوال دارم.
یکی اینکه ال سیدی گوشیم یه خش خیلی بزرگ پیدا کرده،میشه از این السی دی ها لایه برداری (مثل سی دی که خش گیری میکنن) کرد؟
دوم هم اینکه با این شرایط گوشیم میشه بهش گفت نیمه تمیز، چند بفروشمیش،مشتری داره فروشنده نیست مصرف کنندهست.
ممنون.
با سلام به همه دوستان
لطفا نحوه تنظیمات گوشی ام 600 را برای دسترسی به اینترنت از طریق gprs بیان کنید.
سلام
شما ابتدا به قسمت tools بعد به قسمت control panel بعد connections سپس internet accounts ميرى بعد کليد more را فشرده از منوى باز شده new account را انتخاب کرده سپس گزينه data و در صفحه باز شده در قسمت account name يه اسم مثلا gprs ميدى وبعد کليد save سپس yes و بعد save را ميزنى.
از راهنماییت ممنونم
خواهش.
وضيفه بود.
ممنون درست شد
يه سوال ديگه گوشي m600 من فايلهاي pdf حتي 20 كيلوي رو خيلي دير باز ميكنه كسي برنامه ديگه اي براي باز كردن اين فايلها نداره كه كيفيت نمايش pdf فارسي هم بهتر باشه
(رم گوشي من هموني كه رو گوشي بود و عوضش نكردم ممكنه به خاطر كمبود رم باشه ؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)