توی نقشه شهر بوستون و نیو یورک نگاه کن یک مراحل جانبی هست به نام liberation mission یک سری کار ازت میخوان که باید انجامشون بدی که بعد از اتمام 6تا یار بهت اضافه میشه که بعد میتونی بفرستیشون ماموریت
توی نقشه شهر بوستون و نیو یورک نگاه کن یک مراحل جانبی هست به نام liberation mission یک سری کار ازت میخوان که باید انجامشون بدی که بعد از اتمام 6تا یار بهت اضافه میشه که بعد میتونی بفرستیشون ماموریت
ماموریت از کجا میشه فرستاد؟
T رو نگه دار بعدش سمت چپ روی شکل موس کلیک چپ کن![]()
هر چقدر بازیش خسته کننده بود ابتداش گفتم برم جلو تر بهتر میشه تا جایی که رسیدم اونجا که کانر و دوستاش میرن بارهای یه کشتی رو میریزن تو دریا دیگه بیخیالش شدم.
بقدری بازیش کسل کننده و کند و بی روح هست اصلاهیچ رغبتی ندارم بدونم داستان دزموند چی میشه یا شماره بعدی هم اگه بیاد احتمالا بازی نخواهم کرد.![]()
Last edited by bad_guy; 01-01-2013 at 14:10.
من تازه بازی رو نصب کردم و بازی کردم و خیلی زود فهمیدم با یه شاهکار طرفم !
یوبی سافت زده به سیم آخر و داره هر چی بازی خفنه میسازه.
واقعا لذت بردم ... از کارگردانی بازی، سینماتیک صحنه ها، حرکت دوربین
شخصیت پردازی و مدل سازی و از همه مهمتر، پیشرفت شدید انیمیشن ها رو میشه به راحتی مشاهده کرد.
فقط یه مشکلی دارم که ضد حال زده ...
الان اولشم و تازه رسیدم به شهر ... توی شهر که هستم گرافیکم نمیکشه ! 19فریم بیشتر نمیده
گرافیکم 5770ـــه ... راهی نداره بهترش کنم ؟![]()
مجید جون این امکان نداره!
با 5770 مشکل گرافیکی داری!![]()
برو خودتو سیاه کن!
کرک چی ریختی ؟
مجید جان این مربوط به کارت گرافیک نیست..مربوط به بازیه...قسمتی از بوستون این مشکل رو داره..
.
قرار بود یه پچ ارائه بشه نمیدونم چرا هنوز خبری نیست..در مورد شاهکار بودنش هم باهات موافقم ولی باگ خیلی خیلی زیاد داره...
.
انگار بازی رو تست نکرده دادن بیرون....ولی من از بازی خیلی لذت بردم تو هم حتما خیلی خوشت میاد..
من که بعد از کمی بازی کردن گذاشتمش کنار.باگ هاش ذهنمو داشت منفجر میکرد!
مشکل از بازیه خیلیا این مشکلو دارن...مجید جون این امکان نداره!
با 5770 مشکل گرافیکی داری!
برو خودتو سیاه کن!
کرک چی ریختی ؟
نگو تو نداری ؟
چه جوری لذت بردی مگه افت فریم نداره ؟.ولی من از بازی خیلی لذت بردم تو هم حتما خیلی خوشت میاد..![]()
برا من این مشکل خیلی کمه...تقریبا 25 ، 30 فرمی میگیرم ( بعضی از قسمتهای بوستون ) که زیادم بد نیست...ولی تو نیویورک و جاهای دیگه اصلا افت فریم ندارم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)