این بازی روش خاصی برای کشتن باس ها نداره....با توجه به این که Mage هستید...یه Healer بردارید،با 2 تا تانک + خودتون....اینجوری میتونید شکستش بدید اگه با تاکتیک برید جلو....
این بازی روش خاصی برای کشتن باس ها نداره....با توجه به این که Mage هستید...یه Healer بردارید،با 2 تا تانک + خودتون....اینجوری میتونید شکستش بدید اگه با تاکتیک برید جلو....
میگم هرچی میزنمش جونش پور میشه آخه.![]()
بالاخره با کلی تاخیر بازی رو تموم کردم . باید ببینیم ربط داستان 2 با 3 چی خواهد بود . اگه ربط نداشته باشه که شماره 2 خیلی داستان سر کاری بوده . (ولی گویا کاملا به هم مربوطن) .
محتوای مخفی: اگه هنوز بازی رو تموم نکردین ، نخونین.
من تازه بازی رو شروع کردم .
چند تا سوال داشتم :
1- build خوب واسه warrior چیه ؟ stat ها رو کجا باید مصرف کرد ؟
2- اشتباه کنی میشه restat کرد ؟
3 - امکان آنلاین بازی کردن یا بازی 2 سیستم همزمان هست که کنترل یکی از اعضای گروه رو یکی دیگه بگیره ؟
4- تو اصل ماجرای داستان تغییرات ایجاد میشه اگه ما خوب یا شیطانی عمل کنیم ؟ یعنی تفاوت در حدی هست که ارزش داشته باشه چند بار بازی رو تموم کرد ؟
سلام برو بچ یه addon جدید برای dragonage 2 به اسم Legacy اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Angel Of Darkness; 27-07-2011 at 18:03.
1- واسه واریور ، خب بهتره 75 درصدشو روی strength صرف کنی... بقیشو هرچی خواستی...فقط روی جادو و مانا نه....
2- چی رو ری استارت کرد؟ بازی رو که اگه می خوای ری استارت کنی باید از اول همه چیرو بری... ولی منظورت از اشتباه رو نفهمیدم...
3-نه متاسفانه...
4- اون طوری نیست که بین دو گروه بد و خوب انتخاب داشته باشه... گروه هاش متفاوته و هر کدوم یک سری فکت های خوب و بد دارن... صددرصد ارزش دوبار تموم کردن با انتخاب های بیشتر داره...
دانلود و راهنمای نصب Dragon Age 2 Legacy از سرور تورنت :
812.4 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما تو Legacy طرف کی رو گرفتین ؟
larius یا janeka
چرا ؟
dlc دراگون 2 هم امتياز 5.5 گرفت....بهتره بايووار از الان بيخيال ساختن بازي باشه چون اين طور پيش بره..خدا رحمت كنه مس افكت 3 رو...
Dragon Age II: Legacy
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه چه جوری می شه لباس ایزاک رو باز کرد ؟ منظورم روش غیررسمیش هستا ! :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)