سلام.آقا این مرحله که تو برزیل هست (دزموند) چجوری باید رفت.من هر کار میکنم نمیره.اصلا باید چکار کنیم؟
سلام.آقا این مرحله که تو برزیل هست (دزموند) چجوری باید رفت.من هر کار میکنم نمیره.اصلا باید چکار کنیم؟
تا کجا رفتی؟نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله ی برزیل کلا" نمیره یا یه جاییش گیر کردی؟
سلام
ممنون میشم کمکم کنید این Assassin هایی که به عنوان یار میتونی با دکمهی t صداشون کنید چجوری میشه اینارو به ماموریت برای کشتن به شهرای دیگه فرستاد چند بار نقشش خود به خود اومد منم فرستادمشون ماموریت بعد چند دقیقه هم ماموریتشون تموم شد ولی نمیدونم اون منوی ماموریتشونو چجوری بیارم ممنون میشم کمکم کنید
سلام
patch یا آپدیتی برای فیکس شدن باگ هاش نیومده؟؟؟؟
(برای صداش فریمش و...)
ممنون
سلام حین انجام بازی دکمه tرو نگه دار یک منویی برات باز میشه سمت چپش نوشته contractبرو روش کلیک چپ رو بزن لیست assassin هایی که تو بازی به دست اوردی اونجا هستش پایینش هم نقشه شهرهای مختلف هستش که میتونی بفرستیشون ماموریت کلن 6تا باید یار جمع کنی و بفرستیشون ماموریت تا به rank 11برسن
نه من مامور ها رو رد می کنم میرم روی اونمیله بالای سر اون دو تا بوکسور ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم.وقتی اور میرم یه گله آدم واستاده و وقتی میری توشون مامور ها میفهمن.
خوب از بازی در بیا و اون قسمتو دوباره برو مال منم اول همون جوری بود ولی یه بار در اومدم رفتم تو درست شد!(از بازی کردن زیاده!)نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بالا که میری یه اتاقه که پنجرش شکسته ت به اون نزدیک شی حل میشه خود به خود!![]()
دوبار جداگونه رفتم درست نشد.![]()
به اون اتاقه که شیشش شکسته رسیدی؟نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی نشد؟!
رفتی توش؟!
دوستان چطوری میشه اساسین به لیست اساسین ها اضافه کرد؟ مراحل اساسین نداره که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)