از شوخی بگذریم، به طور متوسط چقدر طول می کشه این پیام رو بفرسته؟ پیام های بی مصرف رو که همون لحظه می فرسته. می گم این ها هم راه پدر سوختگی و مادر جن... رو از این آفریقایی های %$^$%*%&%&*% خوب یاد گرفتن ها.
از شوخی بگذریم، به طور متوسط چقدر طول می کشه این پیام رو بفرسته؟ پیام های بی مصرف رو که همون لحظه می فرسته. می گم این ها هم راه پدر سوختگی و مادر جن... رو از این آفریقایی های %$^$%*%&%&*% خوب یاد گرفتن ها.
لطف می کنید اموزش laptop هم بزارید برای 3g
با ایرانسل
کمک کنید.من لپتاپم 3g داره با at&t تو امریکا هم فعال بوده و سیم at&t روشه.می خوام ببینم با irancell چگونه به اینترنت وصل شم
شما لپ تاپت رو بزار تو قوطیش سالم بمونه سال 1400 که 3G میاد به دردت بخوره. آخه جیگر اینجا آمریکاست؟
الان چند ساعته منتظرم یه تا پیام بفرسته میمون.
هم پول آدم رو می گیرن هم سوارش می شن.
میگم فونت نمره 7 هم بودا
لپتاپت وایو هسته?؟
اگه وایو هستش باید برنامه شو عوض کنی اونوقت میتونی کانکت شی
تو انجمن لپتاپ مطرح کن دقیقتر راهنماییت میکنن[/SIZE]
برای من که نمیاد. مشکلم رو به کی بگم؟
فقط دفعه پیش که 2000 تومان اعتبار رو خورد چند لحظه بعدش پیام داد که اعتبار شما برای اینکار کافی نیست. شارژ کنید و دوباره سعی کنید. این کار رو کردم ولی هنوز خبری نشده. احتمالا می خواد یکبار دیگه هم آزاد حساب کنه بعد ... . پدر سوخته.
توقع داری زوری بگم اره ؟
باید با یک موبایل درست حسابی امتحان کنی
ضمنا روی سیستم نه با خود موبیال
ای جانننننننننننننننننن
برای من 2 دقیقه طول کشید
ما فقط فوجیتسو رو دیدیم که با این قضیه مشکلی نداشته بقیه گویا مشکل دارند.
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:59.
بالاخره این پیام کذایی رو فرستاد. از گوشی Nokia 6500 استفاده می کنم. سرعت لود صفحات از دایل آپ کمی بهتره. در حد 7-8 کیلوبایت ولی سرعت دانلود افتضاحه (دانلود فایلی با پسوند zip یا exe ).
مشکل از چی می تونه باشه؟ در ضمن رو گوشی علامت E ثبت کرده. این یعنی اینکه EDGE فعاله؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)