با سلام
شما این گوشیو دارید؟
من که ندیدم کی برد عربی داشته باشه ولی شنیدم که زبان عربی داره؟
پس مشکلی با SMS های فارسی رسیده نداره؟
دفترچه تلفنش چجوری می شه فارسی یا همون عربی و نوشت؟
با تشکر فراوان
با سلام
شما این گوشیو دارید؟
من که ندیدم کی برد عربی داشته باشه ولی شنیدم که زبان عربی داره؟
پس مشکلی با SMS های فارسی رسیده نداره؟
دفترچه تلفنش چجوری می شه فارسی یا همون عربی و نوشت؟
با تشکر فراوان
سلام
واقعا ممنونم از راهنماییات سوشینس جان .
منم که گفتم .نیازی به اون زرق و برقهای دبلیو 950 ندارم . ( البته حتی اگه P1 رو هم بگیرم دلم پیش 950 میمونه ) اما مطمئنا بعد یه مدتی عادی میشه . برای اون چیزای دیگه هم که گفتی ( لیست آهنگ و ترک لیست و غیره ) مگه P1 واکمن پلیر 2 نداره ؟؟ من تو رویو های gsmarena دیدم که حتی جستجوی اتوماتیک برای یافتن آهنگها داره و عکس آلبوم رو هم نمایش میده . گمون کنم فقط ویژوالیشن های 950 رو نداشته باشه با یه سری امکانات دیگه که گمون نمی کنم ربطی به درخواست من از گوشیم داشته باشه . اونم منی که فقط با هندز فری آهنگ گوش میدم . فکر کنم همینایی که P1 داره راضیم کنه . شما و بقیه دوستان هم که میگید صدای قوی و شفافی داره . من دنبال همینش بودم . حالا که مطمئن شدم پس شکی باقی نمیمونه .
البته من با کمی اغراق گفتم 50 درصد .( اما خداییش شاید تو 24 ساعت بالای 6 ساعت با گوشی آهنگ گوش میدم . برا همین خیلی حساسم به این موضوع . بعدشم نمیخوام تا چند سال آینده گوشیمو عوض کنم ) چون به امکانات دیگه ی P1 هم خیلی نیاز دارم . چون دوربین هم داره تقریبا ایده آل میشه . البته من رو دوربینش حساب نمی کنم . ( میخوام Canon S5is بگیرم ) اما خوب گاهی اوقات نیاز میشه . رو وایرلس فیدلیتیش هم خیلی حساب باز کردم .
راستی من تو ساری زندگی می کنم . ( مازندران ) گمون کنم باید برم تهران بگیرم . اینورا زیاد اینجور گوشیا پیدا نمیشه . البته دنبالش هم نرفتم . اما حدس میزنم چه خبره .
راستی تو تاپیک خوندم که میشه فریم ویر W960 رو رو P1 هم نصب کرد . درسته ؟ اگه اینطوری بشه که دیگه نور علی نوره . خدا کنه اون یارو بتونه صفحه کلیدش روهم راه بندازه تا دیگه بشه کارو تمومش کرد . از نظر ظاهری هم P1 رو ترجیح میدم . اگه بشه فریم ویرشونو عوض کرد که دیگه میشه زندگی این گوش ..............
راستی دوستان کسی میتونه قیمت بازار تهران رو برام بگیره ؟
با گارانتی و بدون گارانتی . البته احتمالا بدون گارانتی میگیرم . چون تو ایران فقط یه اسمه . نه چیز دیگه .
اگه تو دوستان کسی هم جایی این اطراف ( حوزه ی استحفاظی ما) سراغ داره که قیمت پایین میده بهم یه اطلاعی بده . ممنون میشم . ( چون با اومدن 960 حتما از این پایین تر هم میاد ) نمیخوام زیاد آتیش بگیرم
یوخده بسوزم خوبمه
بازم از راهنماییات ممنونم .
راستی تا حالا با هندزفری سری دبلیو باهاش آهنگ گوش داده کسی ؟؟؟
میخوام ببینم با اون چه می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by tarrega; 31-01-2008 at 01:03.
راستی دوستان
البته اونایی که آپدیت نکردن گوشیشونو و امکان فارسی نویسی ندارن رو میگم
برای w950 قبلنا که من تو تاپیکش زیاد میرفتم برای فارسی نویسی از یه صفحه کلید عربی استفاده میشد که به صورت فایل اچتمل ( صفحه وب ) بود . که تو گوشی میریختن و اجراش می کردن و باهاش تایپ و بعدش هم کپی و پیست . البته کاملا عربی بود . شاید دیده باشین .
من گرفتم تو کدهاش تغییراتی دادم و یوخده مرتبش کردم . حروف فارسی رو هم بهش اضافه کردم . یعنی حروف گ چ پ ژ که تو زبان ..... عربی وجود نداره
من خودم تابحال باهاش کار نکردم . امتحانش کنید ببینید میشه یا نه . ضرری که نداره که . حجمشم خیلی کمه
اینم آدرسش :
هر کسی دانلود کرد و امتحانش کرد . بهم یه اطلاعی بده خوب ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کار کرد و موفقیت آمیز بودم حالشو ببرید .
بله
كي برد مجازي عربي داره
كلآ با فارسي مشگلي نداره
و همه جا مي تونيد از كيبرد عربيش استفاده كنيد گچپژ رو نداره ديگه!
ولي براي خوندن اس امن فارسي مشگلي نيست گچپژ رو نشون ميده
Last edited by Farbod_h; 31-01-2008 at 01:57.
سلام
خیلی ممنون از جوابهایتان.
"كي برد مجازي عربي داره" با کی برد خودش نمی شه تایپ کرد؟
با تشکر
نه نمي شه تست كردم الان!
اگه بخواي براي شرتكات هاي پايين صفحه برنامه بزاري
مي توني از APPLICATION برنامه ي video phone رو انمتخاب كني
يا از منوي سرويس
واقعا با هندزفری بلوتوث گوشی میشه آهنگ گوش کرد ؟ مدلش چیه؟
اختیار دارین.واقعا با هندزفری بلوتوث گوشی میشه آهنگ گوش کرد ؟ مدلش چیه؟
تمامی گوشی هایی که A2dp رو داشته باشه و هندزفری هایی که این پروفایل رو ساپورت کنن میشه باهاشون آهنگ گوش کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)