فرزاد جان رفتم و خوندم اما شما که چیزی رو مقایسه نکرده بودی!!! لطفا دقیقا ادرس یا لینکش رو بده تا کمکت کنم
فرزاد جان رفتم و خوندم اما شما که چیزی رو مقایسه نکرده بودی!!! لطفا دقیقا ادرس یا لینکش رو بده تا کمکت کنم
فرزاد جان متوجه شدم کجا رو میگی ببین شاید جاش نباشه اینجا جواب بدم اما چون پرسیدی میگم:
با مقایسه تو موافقم ولی من شنیدم عکس گرفتنه k800 کمی بهتره !!! البته چون خودم تا حالا se نداشتم و فقط تو line نوکیا هستم نمیتونم درست و منصفانه نظر بدم
ولی از چیزی که مطمئنم حرف میزنم: n73 صدای تفکیک شده و رسائی داره (2 اسپیکره) - همونطور که گفتی سیستم عامله خوب و قوی- و دوربین قدرتمند تو رده خودش
رامینت جان فعلا توی پیغام گیر میده ارسال نمیشه 4 تا صفر بزن حله . ممکنه هرآن کارتم تموم بشه.
ممنونم از همکاریت اگه هر برنامه ای خواستی که نداشتیش بم بگو
شما دوتا برید تو مسنجر فکر کنم راحتتر بتونید چت کنیدا!! حالا میل خودتونه.![]()
دوست عزيز سلام . ياهو مسنجر كم آورد اومديم اينجا . جاي ديگه معرفي كن ؟ اگه ميخواي بگي برو توي پيغام خصوصي . اونجا هم هستيم . جاي ديگه معرفي كن .
راستي بي خيال شو . ديگه وقت نداريم با تو كل كل كنيم . تورو خدا بيخيال شو.
این جرفو خیلی جاها میبینیم منم چیزی که قبلا نوشته بودم ولی نذاشتم اینجا میزارم:
کی از ایرادهایی که به N73 گرفته میشه اینه که عکس رو دستکاری میکنه تا عکس بهتری بدست بیاد این بعضیها رو دچار سوتفاهم میکنه یا باعث میشه افراط کنن حالا میخوام راجع به این موضوع یه کم دقیقتر صحبت کنیم:
دوربینهای دیجیتال در واقع تراشههایی حساس به نور هستند (فعلا cmos) که نور دریافتی رو به سیگنال الکتریکی تبدیل میکنن و این سیگنال طبق فرایندی که بهش پردازش سیگنال تصویر میگن در نهایت تبدیل به سیگنالی قابل فهم برای LCD میشه یا مثلا با فرمت jpeg (درست مثل یه پروتکل یا استاندارد) تبدیل و ذخیره میشه خوب حالا فرض میکنیم که عکسی که دوربین میگیره رو مبنا میگیرم به عنوان عکس واقعی (یعنی فرض میکنیم در مرحله اول عکسبرداری عکس ایدهالی گرفته شده). سیگنال خروجی به عنوان یه سیگنال الکتریکی از وسایل متعددی رد میشه تا در نهایت ذخیره بشه این دستگاهها عموما خودشون جزیی از همون دوربین هستن که ما به عنوان یه قطعه یکپارچه تصورش میکنیم خوب چه مشکلی پیش میاد؟ این دستگاههای الکترونیکی اصطلاحا یه پاسخ فرکانسی دارند و وقتی سیگنال از اونها رد میشه روش تاثیر میزارن بخشهایی از فرکانس سیگنال تصویر رو تضعیف یا حذف میکنن (برای حذف عملا کاری نمیشه کرد....تا اونجایی که من میدونم) رنگها همون فرکانسها هستند وقتی یه فرکانس تضعیف میشه درست مثل اینه که رنگ متناظرشو توی تصویر تضعیف شه خوب فرق k800 وN73 اینجاست که در واقع تفاوت در عملکرده چطور؟
خوب ما فهمیدیم که عکسی رو کا ایدهآل فرض کردیم از فیلترهایی میگذره و روش تاثیر گذاشته میشه حالا اگه طراحا واقعا میدونستن پاسخ فرکانسی تمام اون فیلترها (همون دستگاهها) چیه خیلی راحت یه فیلتر میذاشتن که پاسخ فرکانسی دقیقا عکس برایند اونا باشه (درست مثل یه تابع معکوس توی حسابان) و به این صورت دقیقا عکس رو بازیابی میکنن اما مشکل اینه که اونا این موضوع رو نمیتونن پیدا کنن رفع این مشکل به شکل تقریبی انجام میشه که بهش همسانسازی (یا همون اکولایزینگ) میگن که باش اشنا هستین و در واقع اجزا فرکانسی مختلف رو در بهره(gain) متفاوتی ضرب میکنن با این کار میتونن اعوجاجهای خطی ناشی از فیلترهای مختلف رو برطرف کنن (فقط اعوجاجهای خطی که البته بخش اعظم اعوجاج رو تشکیل میدن) این دو دوربین دو راه متفاوت پیش گرفتن: یکی مثل طراحان k800 که کاری رو واسه این کار انجام نمیدن و در واقع بحث رفع و همسانسازی رو میزارن به عهده کاربر یا برنامههای ویژهای واسه اینکار ساخته شده تا اینکار در کامپیوتر انجام بشه واسه همین عکسهایی که k800 گرفته میشه اغلب کم یا زیاد احتیاج به کمی افزایش کیفیت احتیاج دارند
اما طراحان N73 راه دومو انتخاب کردن یعنی در خود فرایند عکسبرداری اکولایزینگ رو انجام میدن تا عکس بهتری بدست بیاد عکس خروجی احتیاج زیادی به ویرایش نداره اینم بگن در این حالت عکس خروجی بارم قابل ویرایش هست ممکنه فقط یه کم (خداییش فقط یکم) کار سختتر بشه واسه یه ویرایش خوب.
گفتم که طراح از پاسخ فرکانسی دوربنش به طور دقیق مطلع نست به همین خاطر از روش تقریبی استفاده میکنه که اغلب کارساز میشه و عکس بهتری بیرون میاد ولی واسه منظرهایی که اصطلاحا کنتراست بالایی دارند (مناظر دارای کنتراست بالا در محیطهای طبیعی کمتر دیده میشه و بیشتر مربوط به مصنوعات ساخت بشره) مشکل پیش میاد و باعث میشه زیاده روی بشه (بازم فکر نکنین خیلی ....... افراط نکنین میانه رو سلانه سلانه) چرا؟ وقتی کمتراست تصویر بالاست و از طرفی تعدد رنگها زیاد نیست اگه از دید فرکانسی نگاه کنین شما فقط چند جز فرکانسی دارید و جزها دیگه یا خیلی ضعیفن یا اصلا نیستن این سبب همون زیاده روی میشه بعضیها میگن ابرنگی میشه که درسته ولی لفظ ابرنگی در واقع افراط کاریه چون خود تصویری که ازش عکس گرفته با چند درجه کمتر ابرنگی بوده ولی این موضوع فقط واسه تصاویر با کنتراست بالا بود نه همه عکسها پس توی قضاوتتون اگه میخوان منطقی باشین این حرفها درست نیست.
اگه به تحلی gsmarena دقت کنین در مقایسه دوربینها با این نکته اشاره کرده از طرفی اگه بازم به عکسهایی که گذاشتن دقت کنین همش کنتراست بالاست و این درست نیست چون کمتر از ۱۰ درصد عکسهایی که شما میگیرن از این نوع هست تاره همه این نوع عکسها رو میشه ویرایش کرد و به کیفیت بالاتری رسید بخصوص اگه با جادوی هیستگرامها اشنا باشین.......!!!
خوب واسه مقایسه نظر من رو اگه میخواین من فقط دوست دارم به این نکته اشاره کنم که واقعا هرکس هر کدام از این دوتا دوربینو به طور مطلق از اونیکی بهتر بدونه قضاوت درستی نکرده در این مورد شک نکنید در واقع تفاوتها بیشتر تفاوتهای عملکردیه
شما میتونین هر دو دوبینو وردارین با یه لپتاپ خوب و از یه منظره طبیعی عکس بگیرین با هر دو حالا اگه مثلا تصویر N73 به اون چیزی که شما میبینین نزدیک تر بود نمیتونین بگین تصاویر رو دستکاری کرده در واقع دورین افت کیفیتهای ناشی از اجزا داخلیشو با همسانسازی برطرف کرده ازون طرف اگه از یه منظره در محیطهای مصنوعی مثلا داخل خانه (نور رو در هر دو حالت فعلا خوب در نظر گرفتیم) و دیدید که تصویری که K800 انداخته به اون چیزی که شما میبینید بهتره و N73 یکمی اغراق کرده در این حالت تصویر K800 بهتر بوده
البته در هر دو حالت با ویرایش میشه کیفیت بهتری رو بدست اورد
میدونم خیلی زیاد شد ولی امیدوارم تونسته باشم یه مقداری از شبهات رو جواب داده باشم
دوست عزيز Upgn دستت درد نكنه زحمت كشيدي. من هم كاملا موافقم .
ممنون همشهری ....![]()
خیلی استفاده کردم جداً ... عالی بود
من تصمیمم قطعی شد برای همون N73 ....
ممنون از راهنمائیت...
خیلی کامل و جامع بود
بله من متوجه شدم که چکار باید بکنم
از بچه های انجمن نوکیا و کلوپ گوشی ها بی نهایت ممنونم
همه خیلی گل هستن ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)