سلام آقا من وقتی product code رو وارد میکنم پیغام sorry there is no software available for your product code رو میده یعنی چی؟ ممنون
سلام آقا من وقتی product code رو وارد میکنم پیغام sorry there is no software available for your product code رو میده یعنی چی؟ ممنون
سلام.دوستان من هم اين updateرو برايه ان90 انجام دادم بعد از اينكه 39 مگ دانلود كرد گوشي ريست نشد؟ مشكل چيه؟
یعنی گوشی شما اپگرید نمیشه دوست عزیز
ببین داداش وقتی اپگرید تموم میشه گوشی ریست میشه.درست..یعنی تنظیمات تاریخ و ساعت صفر میشن.حالا نرم افزارهای تریال یا اونایی که رجیستر نشدن با این عمل از کار میفتن.این مورد واسه منم پیش اومده
سلام
دوست عزيز
ممنون اطلاعات كاملي بود
عزیز میتونی اسم ورژن آپدیت شده رو بزاری و محسوس ترین تغییر چی بوده![]()
میگم منم دقیقا همین مشکل رو دارم گوشیمو(N70 ) میذارم که update بشه تا 30mg میره بعد ارور میده
البته من با دیال اپ کار میکنم با ADSL حال نمی کنم(![]()
![]()
![]()
)
خلاصه بگم که من 2 بار خواستم اپ کنم حالم گرفته شد
میگم حالا از نظر ظاهر هم تغیر میکنه(N70)؟
شما فکر کنم از گوشیت سیر شدی که با دایل اپ اپگرید میکنی...در ضمن از نظر ظاهری تغییر نمیکنه....بلکه کارکرد گوشی بهتر میشه...
با سلام
مشکل در آپگرید n73 music
من فایل NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو دانلود کردم .بعد از نصب ایکن Nokia Software Updater رو دسکتاپ ایجاد شد.حالا که رو آیکون جدید کلیک میکنم این پیغام میده!
network connection lost.chek your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly
فایر واال رو هم خاموش میکنک باز فایده نداره.
unblock هم فایده نداره !
چی کار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)