تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 79

نام تاپيک: آیا نفرین یک چیز واقعیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

بار دیگری بسیار ناراحت بودم...
    نفرت از جامعه، آدمها... گویی همه مثل هم
    نفرین کردم
    گفتم دوست دارم ویران شدن شهرهای پر از ظلم و دروغ و فسادتان را ببینم... دقیقا یادم نیست، یک چیزی توی همین مایه ها بود ولی
    آن شب خوابی دیدم...
    اسرائیل به سمت شهرمان موشکی با کلاهک هسته ای شلیک کرده بود... گویی اعلان شده بود، و بسیاری از مردم داشتند از شهر میگریختند. بنده نیز در دامنهء کوه بودم، کمی بالاتر، شاید میانه هایش... جایی بود که یک سطحی بود و انگار بدست بشر صاف شده بود... از آنجا تمامی شهر را از بالا میدیدیم... عدهء زیادی از مردم دیگر نیز بودند؛ ولیکن عدهء زیادی از مردم هم در شهر مانده بودند... شلوغ شده بود... ترجیح میدادم خودم تنهایی تماشا کنم
    ولی دیدم که خیلی نزدیک هستیم... یعنی برآوردی ذهنی از ابعاد و قدرت محتمل انفجار بمب هسته ای داشتم، و دیدم که ما نیز که در وسط کوه هستیم در امان نیستیم و نفله خواهیم شد
    در همین حین گفتند دارد میاید دارد میاید... گویی خیلی نزدیک بود... همه گریختیم به سمتی، فکر کنم یک پناهگاه یا بنایی چیزی در داخل کوه بود که همه میخواستند داخل آن بروند، ولی فکر نمیکنم که برای همه هم جا داشت! بنده نیز گریختم و داشتم به آن سو میدویدم...
    ناگاه بمب یا موشک اتمی را دیدم، هم با چشم در خواب و هم در ذهن... دیگر زمان و چاره ای نبود، منتظر لحظهء انفجار شدم... ولیکن آن بمب هسته ای در همان وسط هوا مثل فیلم فریز شد
    خواب در همانجا تمام شد
    Last edited by Geek1337; 05-06-2021 at 12:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yamani47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

در یک تاپیک دیگه سالها پیش نوشتیم که زمین در حال مرگ هست و همه ی دانشمندان و پژوهشگران و متخصصان با تمام علم و دانششون و ابرکامپیوترهاشون و تجهیزات و ابزارهاشون نمی‌تونند به داد زمین برسند ، اونوقت عده ای حرف از زنده کردنِ یک سیاره ی مُرده میزنند ! ( مریخ)
    بشر کودک کودنیست..............................کود ک کودن و الاغیست که از مادرش در خواست یک اسباب بازی می کند و برایش گریه می کند...............و اشک می میریزد

مادرش ( طبیعت ) این اسباب بازی را ( سیاره زمین ) را در اختیار او می گذارد....................

و این بچه الاغ و گوساله گند می زند در ان اسباب بازی در عرض دو ثانیه خرابش می کند و می شکاندش....................

بشر رو اگر فرض بگیریم.....از زمان Homo Habilis که حدود 2 میلون سال پیش حدودا پا به عرصه وجود گذاشته بوده اگر حساب کنیم..................
    * البته مذهبیون بشر رو از زمان ( آدم ) به این ور حساب می کنند.............

فرض کنیم دو میلوین سال بشر به مادر خود که همانا طبیعت است گریه کرده و زور زده که این زمین را در اختیارش بگذارد....................

و حالا که در عرض حدود 100 سال دستشویی کرده در زمین و زمین را به لجن کشیده.......................و ادرار کرده در تمام نظم طبیعت...............

حالا می گوید نه من این اسباب بازی را نمی خواهم و این اسباب بازی بد است

و حالا از مادر خود درخواست اسباب بازی جدیدی دارد میگوید من مریخ می خواهم..................

من اگر جای مادرش بودم بهش می گفتم اخه الاغ....................چی کار کردی با همون اسباب بازی اولی ؟؟؟ دو ثانیه طول نکشید گند زدی بهش.............

بعد از من می خای برات اسباب بازی جدید بخرم ؟؟؟؟؟

من نمی گم بشر به مریخ نمی ره ها....................میره................10 0% هم می ره.................

ولی صحبتم اینه که اخه بشر با این زمین چی کار کرد که میخاد با مریخ هم بکنه همون کار رو ؟؟؟

به جزاینه که گند زد به زمین ؟ به طبیعت به نظم طبیعت

به جز اینه که زمین پر شده از بی عدالتی هم به طبیعت و گیاهان و حیوانات هم به خود بشر................؟؟؟

غیر از اینه که بشر پر رو شده و حق حیات رو از باقی موجودات سلب کرده و فضا و محیط زندگی دیگر موجودات رو خورده و خراب کرده و نابود کرده ؟؟؟

این پر رویی بشر از طرف طبیعت نباید بی جواب بمونه و نمی مونه.....................

یک مطلب بسیار طولانی تغریبا در همین مورد نوشتم که دیشب زحمت پاک کردنشو کشیدن عزیران و دوستان...............الان هم نمی دونم باز هم همونو کپی کنم باز هم پاک می کنندش یا نه..........

بزرگترین نفرینی که باید بگیرد نفرین طبیعت است بر علیه بشر..................نفرین مادر طبعیت است که باید به بشر بگوید ای بشر ..................

تو از دامن من رشد کرده ایی تو در دامن من به تکامل رسیده ایی..................من به تو اجازه تکامل دادم........تا به این جای که الان هستی برسی...........حالا بزرگ شده ایی..........پر رو شده ایی برای من ؟؟؟؟
    فکر می کنی می توانی برای من گنده لات بازی در اوری؟؟؟؟ مرا مورد اار و اذیت قرار می دهی ؟؟؟؟

مثل فرزندی که یک عمر در دامن مادرش پرورش پیدا می کند...............و از شیر او می خورد و از غذای او می خورد و در آغوش او قرار می گیرد و بعد که به سن جوانی می رسد سر کشی می کند برای همان مادرش ......................
    Last edited by Yamani47; 06-06-2021 at 18:26.

3. این کاربر از Yamani47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yamani47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

مگه ما چمونه؟ ما از اون سوئدی یا ژاپنی چی کم داریم؟
    برادر یه سری مسائل رو امدم بگم گفتم گفتنش هم بی فایده است و هم درای ضرر و ضررش هم اینه که دعوامون می شه.........

ولی این که فرمودین ما چیمون از مردم سوئد و ژاپن کمتره...........................خیلی چیزامون کمتره.....................

تو کار خونه تویوتا تو کار خونه ولوو موقعی که می خان مهندس و طراح و کار کرد و کارمند استخدام کنن می رن می بینند کی مهندس تره کی طراح تره.........

کی تجربه کار طراحی و مهندسی و این ها رو داره

تو این ور دنیا می گن خب عزیزم فلانی از طرف حاج عاقا فلانی سفارش شده اینو استخدامش کنید.........................

خب اخه برا چی ما باید پبیشرفت کنیم ؟؟؟؟ دلیلی وجود نداره که ما پیرفت کنیم اصلا نباید پیشرفت بکنیم اصلا ....................

وقتی ما خود خودروی ملیمون.................رو پیچونیدم عرضه طراحی همون هم از خودمون نداشتیم ...... و دروغ می گیم این رو ما خودمون ساختیم...........

کار با حکومت فعلی هم ندارم ها................تو حکومت قبلی هم همین پخ بودیم...............

تازه رو دری ها رو هم نگاه کن برادر.........حتی عرضه طراحی یک دستگیره در یا دسته شیشه بالا بر هم از خودمون نداشتیم............همون موقعش هم نداشتیم ( باز الان باز بهتر شده نمی گم بد تر شده ........)

داشبورد و صفحه کیلومتر و فرمون رو شما داشته باش............

داشبورد و فرمون و کیلومتر مال این ماشینه............

زیاد توضیح نمی تونم بدم بخام بنویسم که سمند رو از کجا پیچوندن........................یا همون موقع و زمان شاهش پیکان جدی و به اصطلاح چراغ بنزی رو از کجا پیچوندن.................

شاید فردا از طرف ایران خودرو و سایپا ادم بفرستن منو ببرند تو هُلُف دونی....................

ولی برادر من بدان و اگاه باش هر کسی که یه مشکلی داره................................

اولنی قدم حل مشکلش می دونی چیه ؟؟؟؟ باید قبول کنه که مشکل داره...................

با هارت و پورت مشکل حل نمی شه........................با این که بگیم ما چیمون کمتره هیچی حل نمی شه............................

ما خیلی چیزامون کمتر از اون ملت ژاپن و سوئد..........................................

و برای این که بخاییم واقعا درستش کنیم اول باید ببنیم مشکلمون چیه که در صدد رفع و درست کردن و تکامل خودمون بر بیاییم........................

من خودم معتقدم ما و ملت ما حد اقل در زمان حیات ما ها درست نمی شن................من خودم دیگه امیدی ندارم به درست شدن این مملکت..............

اصلی ترین و مهم ترین دلیلش رو هم شخصا این می دونم که قدرت های اصلی دنیا نمی خان که کشور های یکه منابع طبیعی زیادی دارد پیشرفت کنن.................

و اون ملت ها رو در گیر مسائل سیاسی و احتماعی و مذهبی می کنند که تو خودشون بلولند............................

دلیل این که چرا قدرت های جهانی نمی خان کشور های که دارای منابع اند پیشرفت کنن هم مشخصه نیازیبه توضیح من نیست

اون ها هم منابع ما رو ( مفت ) می خان........................و هم می دونن اگر ما پیشرفت کنیم برای خود اونها شاخ خواهیم شد پس هرگز نخواهند گذاشت ما به این مفتی ها پیشرفت کنیم.............
    Last edited by Yamani47; 08-06-2021 at 04:05.

5. این کاربر از Yamani47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

برادر یه سری مسائل رو امدم بگم گفتم گفتنش هم بی فایده است و هم درای ضرر و ضررش هم اینه که دعوامون می شه.........

ولی این که فرمودین ما چیمون از مردم سوئد و ژاپن کمتره...........................خیلی چیزامون کمتره.....................

...
    اونا بصورت طبیعی رشد کردن. همه چیز و پایه اش از جمله اخلاقیات و فرهنگش درشون از خیلی وقت پیش و به مرور شکل گرفته.
    مال ما ولی کپی کاریه مثل چین!
    یه چیزایی رو میشه کپی کرد ولی یه چیزاییش هم کشکی و کار کپی کاری سطحی نیست.
    بهرحال همینی هم که هست بنده میگم نعمته، یعنی باید خدا رو شکر کنیم همینم که داریم و در مواردی از کپی هم کم و بیش موفق بودیم... مثلا چیزهای پایه مثل صنعت برق.
    همینکه آب داریم برق داریم گاز داریم تلفن و موبایل و اینترنت داریم... درسته حالا کشورهای پیشرفته از ما بهترش رو دارن ولی همینم که ما داریم میتونست نباشه... بعد یه عده همش از حکومت شکایت دارن و طلبکارن حالا انگار خودشون چی هستن کی هستن کی بودن از کجا اومدن... قصدم دفاع از حکومت نیست، بلکه میخوام بگم اصل و اساس مسئله نه از یک حکومت خاص بلکه از ماهیت و تاریخ و عموم آدمهای ایران نشات میگیره... محدودیت هایی که دارن... و باوجود این محدودیت ها و شرایط دشوار و خطرناکی که داشتیم و داریم بازم باید کلاهمون رو بندازیم هوا... آخه اینایی که شکایت میکنن همش، البته قابل درکه ها، ولی موضوع اینه خودشون هم هیچی نیستن استانداردهای چیزی رو ندارن اکثرا، نه هوش و سواد واقعی نه توانایی و برجستگی خاصی... بعدم واقعیت آدمای ایران رو انگار نمیبینن... اینکه کلا آدمای ایران دچار محدودیت هایی هستن حالا علتش هرچی هست تاریخی، ذاتی، فرهنگی، ...
    یه برنامه داشت امید دانا، درش صحبت میکرد میگفت اگر یک چیزهایی رو دارید، مثل همون نعمت هایی که گفتم، بدونید که مثلا جزو 20 درصد از آدمای دنیا هستید که همه این چیزا رو با هم دارن! یعنی هنوز اکثریت انسانهای دنیا تمام این چیزا رو با هم ندارن... خیلی آدمهای محروم تر از ما در دنیا بوده و هست...
    البته بحثم نیست بگم ایران چیزهای خیلی آزاردهنده نداره ها... چرا داره... ولی بنده که شخصا به این نتیجه رسیدم که زیاد کاریش نمیشه کرد و بحث این حکومت و اون حکومت و اسلام یا بی دینی نیست... بحث عموم آدمها هستن بحث کلیت و واقعیت یک سرزمین و آدما و تاریخش هست و ماهیت و توانایی هاشون... خوبی و بدی هاشون... ضعف ها و نقاط قوت شون.
    البته نه اینکه اینا قابل درست شدن و بهبود نباشه... شاید بعضی موارد هم به مرور زمان خیلی بهتر شده...
    امید دانا که اصلا میگه این حکومت باوجود این همه مشکلات عظیم و دشمنان بزرگ همین هم که هست شاهکار کرده
    بنظر منم شاید حرفش یجورایی درست باشه... ولی بازم میگم دیگه خود آدمای ایران یه محدودیت ها و معضلات و مشکلاتی داشته و دارن...
    سالها در نت با آدمای این کشور بحث و جدل کردم...
    یه حکومت دیگه بیاد روی کار مثلا چی باشه چطور بخواد این کشور رو هدایت و درست کنه و آدمای این حکومت و مسئولین و نیروهای این حکومت از کجا بیان... چه مدل حکومتی باشه نمیدونم! آیا مثلا دیکتاتوری باشه مثل حکومت رضاخان... اینطوری خوبه مثلا؟ خیلی آزادی هایی که در این حکومت داشتن و دارن خیلی ها و مزایاشون رو باید از دست بدن اونوقت... بعد همونا همش طلبکار هستن و مخالف حکومت... حالا توی نظام قبلی هم هیچی نبودن هیچی نمیشدن، ولی توی این نظام ثروتی بهم زدن... شکایت اصلی رو آدمایی باید بکنن که واقعا چیزی ندارن و تحت فشارهای بدی هستن. مستضعفان واقعی.
    البته این چند وقته و دوران کرونا که وضعیت سخت تر شده واقعا از یه جنبه هایی... ولی قبلش برای خیلی ها بد نبود. الانش هم خیلی ها اونقدر ثروت دارن ولی نمیخوان چیزی ازش کم بشه یا انتظار دارن همش پولشون زیاد بشه فقط!
    کشوری مثل ما که در شرایط نیمه جنگی هست بنوعی و باید خدا رو شکر کنیم که تاحالا به جنگ تمام عیاری گرفتار نشدیم که همون نعمت های اساسی هم که داریم دیگه تضمینی توش نباشه.
    کشورهای اطراف خودمون رو نگاه کنیم وضعشون چی هست... افغانستان، پاکستان، عراق... همه یجورایی بدتر از ما، گرچه شاید از بعضی نظرها هم یه مزیت هایی داشته باشن، ولی در کل فکر نمیکنم هیچ ایرانی ای هنوزم دوست داشته باشه جز اون کشورها میبود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

یه اخلاق های بد یه صفت ها و افکار و رفتار زشتی دارن خیلی از ایرانی ها...
    مثلا طرفی بود نمیگم کی که غیبت نباشه یوقت به هر شکلی... وضع خوبه، کلی ملک و املاک داره... درحد خودش پولداره مشکل مالی نداره... بعد یارانه اش رو قطع کرده بودن گفته بودن جزو نیازمندان نیست، خدا شاهده از اون چندرغاز پول یارانه نمیگذشت گفت واسم اعتراض ثبت کن
    از اینطور آدما اخلاق و رفتارها در ایران کم نداریم.
    یا اینکه مثلا تا یه چیزی میشه هجوم میبرن یه جنسی رو بخرن... حتی گرون میشه هجوم میبرن بیشتر میخرن، انبار میکنن، احتکار میکنن...
    بقول یکی میگفت اینا رفتارهای شرایط زمان جنگ هست...
    انگار توی ژن های این ملت رفته...
    این اخلاق های بد که حتی یه وقتا شبیه اقدام به خودکشی میمونه چون دارن عملا جامعه و کشور خودشون رو در معرض خطر قرار میدن به دست خودشون و بهش صدمه میزنن... یعنی کارایی که دشمن خارجی هم قدرت انجامشون رو نداره، آدمای ایران خودشون انجام میدن! یه مسائلی تابلو
    هرکس فکرش اینه فقط بار خودش رو ببنده بقول خودشون...
    این چیزا خوب نیست اصلا خوب نیست و خطرناک هم هست
    بخاطر همین میگم همینکه تاحالا بر فنا نرفتیم باید خوشحال باشیم شاید معجزه باشه!
    خب اینا ریشه های تاریخی فرهنگی داره بنظرم
    این حکومت و بطور کل کشور هم از بدو پیدایش با چالش ها و خطرات عظیمی روبرو بود... خوشبختانه تا یه زمانی مردم کم و بیش پشت رهبران و حکومت بودن و خطرات بزرگی رو از سر گذراندیم... انواع شورش ها و فتنه ها و جدایی طلبی ها و خیانت ها و جنگ...
    یه عده وضعشون واقعا خوبه... نباید فقط به فکر خودشون باشن...
    و خیانت ها میکنن...
    بنده خودم در جریان بودم...
    رئیس بنده قبلا توی دستگاه های نظام بوده... همه جور آدمی دیدم از ثروتمندان و مسئولان... و حتی از بعضی مسائل خصوصی شون مطلع شدم...
    اینایی که دزدی میکنن خیانت میکنن... مثلا تاریخچه طرف رو بررسی کنی میبینی پدرش یک شغل پستی داشته و هیچی نبودن... بعد الان یه کاره ای شده و دزدی و بخور بخور کرده... دستگیرش هم کردن
    اون یکی هم همینطور خودش بالای ده سال زندان معلق داشت... بعد به من میگفت مملکت ت**ی هست نه؟
    بعد اینا کی بودن... اراذل و اوباش همین مملکت... والا از فضا نیامدن
    جمهوری اسلامی به اینا فرصت داد کاره ای بشن و به جایی برسن
    اصلا نمیدونم این نظام دیگه چطور میتونست باشه و کدوم آدما چطور میخواستن اداره اش کنن
    خب بنظرم هرچی هم این حکومت کمبود و کسری داشته باشه بازم به همون محدودیت ها و عیب های عموم آدمای ایران برمیگرده... باید قبول کنیم تواناییش نبوده!
    یعنی اینقدر که خائن و عقب مانده داره ایران

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

براي مطلبي كه حتي گيريم واقعيت هم داشته باشه 7 صحفه داستان تعريف شده !!!

تفاوت كشور هاي جهان سومي مثل ما و كشور هاي پيشرفته اينجا مشخص ميشه !

حالا اگر يه تاپيك زده ميشهد در باب بهداشت رواني و تاثير تكنولوژي در راحتي بشر و يا مزاياي واكسيناسيون و ... عمرا اگر به صحفه دوم ميرسيد !

ولي حالا حاج اقا رفته بالاي منبر و ول كن هم نيست

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

جنبه روانی دارد

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در جواب اينكه ما چي از ژاپن و كره و ... كم داريم من جوابشو ميگم خدمتت : ما چيزي به اسم وجدان چه در زمينه انساني چه در زمينه كاري چه در زمينه احساسي و چه در هر زمينه ديگه اي نداريم كه اگر داشتيم الان اسم ما هم كنار همون كشور ها كه فرمايش ميفرماييد ميومد كه مطمنا صد سال سياه هم نخواهد امد !

كشور ژاپن كه به دين خاصي مقيد نيستند اسلامي ترين سيستم بانكي رو داره ! ولي ما با هزاران ادعا و دب دبه و كب كبه سيستم بانكي مون روي هر چي نزول خور رو سفيد كردن

و اين داستان سر دراز دارد

پ. ن : من در دو پستي كه گذاشتم كسي رو ريپلاي نكردم لطفا پست هاي منو ريپلاي نكنيد حوصله پاسخگويي ندارم

11. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

براي مطلبي كه حتي گيريم واقعيت هم داشته باشه 7 صحفه داستان تعريف شده !!!

تفاوت كشور هاي جهان سومي مثل ما و كشور هاي پيشرفته اينجا مشخص ميشه !

حالا اگر يه تاپيك زده ميشهد در باب بهداشت رواني و تاثير تكنولوژي در راحتي بشر و يا مزاياي واكسيناسيون و ... عمرا اگر به صحفه دوم ميرسيد !

ولي حالا حاج اقا رفته بالاي منبر و ول كن هم نيست
    شوخی نیست... چقدر آدم کشتم تاحالا با نفرین هام
    هواپیمای ارتش رو سقوط دادم
    حتی ممکن بود بمب اتم بخوره شهرمون...
    این میگه گیریم واقعیت داشته باشه مهم نیست اونقدری

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

در جواب اينكه ما چي از ژاپن و كره و ... كم داريم من جوابشو ميگم خدمتت : ما چيزي به اسم وجدان چه در زمينه انساني چه در زمينه كاري چه در زمينه احساسي و چه در هر زمينه ديگه اي نداريم كه اگر داشتيم الان اسم ما هم كنار همون كشور ها كه فرمايش ميفرماييد ميومد كه مطمنا صد سال سياه هم نخواهد امد !

كشور ژاپن كه به دين خاصي مقيد نيستند اسلامي ترين سيستم بانكي رو داره ! ولي ما با هزاران ادعا و دب دبه و كب كبه سيستم بانكي مون روي هر چي نزول خور رو سفيد كردن

و اين داستان سر دراز دارد

پ. ن : من در دو پستي كه گذاشتم كسي رو ريپلاي نكردم لطفا پست هاي منو ريپلاي نكنيد حوصله پاسخگويي ندارم
    من اولاش زیادی وجدان داشتم، یعنی زیادی خوشبین بودم، ساده لوح بودم
    بعد دیدم نه بابا خیلی از آدمای ایران گاوتر از این حرفا هستن...
    اینه دیگه فهمیدم داستان اصلا یجور دیگس.
    البته همین الانش هم وجدان دارما، ولی اول از همه مواظب هستم دخل خودم رو نیارن
    جایی که واقعا روا باشه انصاف باشه رعایت میکنم... ولی قبلا که تجربه نداشتم فکر میکردم آدمای دیگه هم مثل خودم هستن رعایت میکنن انصاف و شعور دارن... که نداشتن متاسفانه

الان حرف خودت هم مسخره است که به دیگران دستور میدی و قانون وضع میکنی که منو ریپلای نکنید...
    توی یه فروم عمومی حرف عمومی میزنی هرکس به هر دلیلی ممکنه نقل قول کنه. لازم هم نیست شما بهش جوابی بدی... هرکس اختیار خودش رو داره. قانونی یا حتی قاعدهء اخلاقی نداریم که شما تعیین کنی کسی در پاسخ شما چیزی بگه یا نه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •