تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 65 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

اولین نکته در مورد پخش بازی ها ! ، اگه قرار نیست منچستر _ تاتنهام رو نشون بدید ، پس دیگه چیو می خواین نشون بدین؟!

من از سایت طرفداری دیدم .

در مورد بازی ، خدا رو شکر که بردیم ، بازی سختی بودش ، تاتنهام تیم خیلی خوبیه ، هم در خط حمله و هم خط دفاعشون از ما به مراتب بهتر هستش و من آرزو داشتم یکی از 2 دفاع وسط تاتنهام تو تیم ما بازی می کرد. در کل واسه بازی اول لیگ بازی بدی نبودش ، ولی این بازی بیشتر اثبات کرد و نشون داده که منچستر حداقل نیاز به 2 خرید داره و با این روش طبق صحبت هایی که بارها انجام شد نه در لیگ برتر می تونیم خیلی موفق باشیم و نه در لیگ قهرمانان . ما الان اصلا تعویض خوبی برای خط حمله نداریم ، این 1 مساله ، مساله ی دوم اینکه حتی در زمین هم مهاجم نداریم به جز رونی. این مورد باعث شده کلا ممفیس دیپای از جریان بازی خارج بشه و این روش بازی نه واسه منچستر خیلی فایده خواهد داشت و نه مخصوصا برای دیپای که خب تخصصش بازی در کناره ها و به داخل محوطه زدن هستش.

بقیه ی تیم هم خوب بودن. در کل کار دفاعی تیم خوب بودش اما چیزی نیست که مخصوصا تو خط دفاع بشه خیلی بهش اتکا کرد. ما به شدت 1 دفاع وسط نیاز داریم. اگه بازیکنای تاتنهام کمی هوشمند تر بودن می تونستن تو یکی 2 جا از جا موندن دفاع های ما استفاده کنند. خط هافبکمون خوب بودش ، و به جرات بهترین بازیکن زمین هم خوان ماتا بود ، از دیدن بازیش واقعا لذت بردم. کاش اگه فن خال می خواد با همین ترکیب بازی کنه حداقل دیپای رو ببره کنار و با عنوان بال ازش استفاده کنه و خط هافبک هم بشه اشنایدرلین ، شواینی و هررا ، در کناره ها هم ماتا و دیپای ، حمله هم رونی . برای هافبک وسط نفوذی هم یانگ مناسبه.

رومرو هم به نسبت بازی اول تو لیگ جزیره بازی خوبی داشت و کمی فقط نیمه اول بازی با پاش با شک و تردید بودش اما در مجموع 2-3 تا توپ خوب رو گرفت.

موفق باشید
    Last edited by Hamid Hamid; 08-08-2015 at 17:20.

2. 12 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

خب رومرو داره کمک میکنه به دخیا تا به آرزوش برسه ... یه توپ خیلی خوب گرفت و کلا عملکرد خوبی داشت
    فقط بازی با پای ضعیفی داره که نقطه اتکا تمام دربازه بان های قبلی یونایتد بود

اسمال امروز خیلی خوب بود و خدا کنه همین روند تو طول فصل ادامه بده
    شاو همچنان متوسط ... ای کاش یه دفاع وسط مگرفتیم و بلیند میبردیم سمت چپ
    دارمیان کاملا مطمئن ... بعد از اینکه تعویض شد و والنسیا اومد کاملا معلوم شد که برای این پست قطعا انتخاب اول باید باشه

عملکرد خط هافبک و مهاجمامون هم نسبتا خوب بود ... اشنایرلین خیلی خوب داره تو تیم جا میفته
    فقط یانگ امروز خوب نبود به نظرم ... که اونم با اومدن پدرو حل میشه

4. 13 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منم از سایت طرفداری دیدم... معلوم بود ترافیک تماشای زنده بازی زیاده، چون روی کیفیت پایینش با اینترنت 512 من، قطعی داشت، در صورتی که با اتمام بازی، بررسی مسابقه خیلی روون پخش شد.
    امروز دارمیان عالی بود، میتونه کاندیدای بهترین بازیکن زمین باشه. اسمالینگ وظایفش رو خیلی عالی انجام داد، اون توپی که از بین بازیکن حریف تو شش قدم در آورد شاهکار بود. رومرو هم به غیر از یه سوتی کوچیکی که از ناهماهنگیش با مدافع (فکر کنم دارمیان) داشت، کاملا مطمئن ظاهر شد و یکی دو توپ خیلی خطرناک رو گرفت.
    در فاز هجومی هم ماتا خصوصا در نیمه اول بسیار پرتلاش و با انگیزه ظاهر شد. امروز اگه هافبک های میانیمون بیشتر رو به جلو بازی میکردند، شاید رونی یا ممفیس هم میتونستند گل بزنند. یانگ هم خوب بود، منتها کلا بازی بیش از حد با توپ آزار دهندس.
    مجموعا، دارمیان، ماتا، اسمالینگ و رومرو چهره های مثبت بازی امروز بودن که خدا رو شکر 1-0 بردیم. پیش به سوی هفته دوم و بازی خارج از خونه با استون ویلا.

6. 13 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بازی رو نشد ببینم، از طرفداری هم خواستم ببینم قطع و وصل میشد، دیگه اعصاب نکشید

ولی 3 امتیاز ارزشمندی بود

دارمیان هم بعنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد

هررا مصدوم بود بازی نکرد؟!!!

8. 13 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

به وضعیت خط دفاع دوری سه هفته ای جونز رو هم باید اضافه کرد. این خط دفاع اونقدر که باید مطمئن نیست. رومرو در اولین بازیش خیلی خوب کار کرد.
    نمی دونم چطوری میشه فن خال رو قانع کرد که تیم به خرید در پست دفاع و حمله نیاز داره !

10. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

در نظر سنجی رسمی باشگاه در توئیتر،هواداران با %64 آرا دارمیان رو انتخاب کردند.%29 به رومرو و %7 هم به ماتا رای دادند.

فنخال با تمجید از دارمیان،درباره دیپای گفت به وی متذکر شده که باید با شور و اشتیاق بیشتر و بازی تیمی بهتر بازی کنه.درباره دخیا هم توضیح داده که در بازی های پیش فصل دیدیم که تمرکز لازم رو برای 90 دقیقه نداره.ما به همین راحتی دخیا رو از دست نمیدیم و منتظریم تا بعد از 1 سپتامبر (پایان نقل و انتقالات) تمرکز لازم رو دوباره بدست بیاره.

امروز تولد 64 سالگی فنخال هم بود و هدیه خوبی هم از تیم گرفت.

با یک بازی رسمی نمیشه درمورد بازیکنان و تیم نظر داد.اما در کل در فاز دفاعی خوب اما در فاز هجومی ضعیف بودیم.به هر حال در یک بازی حساس 3 امتیاز رو گرفتیم.

12. 12 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دیروز و در اولین بازی لیگ، 3 امتیاز مهم رو کسب کردیم. کسب 3 امتیاز از هر چیز دیگه ای با اهمیت تر بود.

اولین علامت سوال ترکیب دیروز، پست دروازه بانی بود که تا قبل از اعلام رسمی ترکیب، همچنان باقی بود. با توجه به این اخلاق فن خال که بیشتر به بازیکنانی میدان میده که به طور مستمر خوب تمرین کنن، اصلا فکر نمی کردم رومرو انتخاب اول باشه چون هم دیر به تیم اضافه شده بود و هم اینکه حتی 1 دقیقه هم برای ما بازی نکرده بود؛ خوشبختانه هم انتخاب اول بود و هم خیلی خوب کار کرد. خونسردی خاصی داشت، خیلی خوب بازی کرد، بازی با پاش خوب نیست و همچنان به زمان نیاز داره تا با مدافعان هماهنگ بشه ولی دیروز اصلا جای خالی دخیا احساس نشد. فن خال با رومرو، دخیا رو به چالش کشید و من در این زمینه کاملا طرف فن خال هستم ! موضوع چیزی فراتر از لج و لج بازی بود، چیزی که قبلا فکر می کردم. سیاست باشگاه در قبال دخیا هم ستودنی هست که خیلی محکم وایسادن و فن خال هم دوباره اشاره کرد که دخیا رو راحت از دست نمیدیم. همونطور که الان 5 تا دروازه بان خوب داریم، یه دفعه می تونه ورق برگرده و با بحران دروازه بان مواجه بشیم چون به جز رومرو، احتمال جدایی هر 4 دروازه بان دیگه هست. به نظر من جدایی والدز (به دلیل اینکه بعید می دونم دیگه رابطش با فن خال درست بشه) و انتقال قرضی جانستون و موندن دخیا (به شرط اینکه دوباره خودش رو پیدا کنه) می تونه بهترین اتفاق برای ما باشه. اگه دخیا جدا بشه که احتمالش هم کم نیست امیدوارم اوبلاک جذب بشه (احتمالش بسیار کمه). آژاکس هم شدیدا داره واسه سیله سن بازارگرمی می کنه و مشخصا می خوان به ما بندازنش !!

در خط دفاع در مجموع عملکرد خوب بود. دارمیان مثل بازی های پیش فصل عالی بود. اسمالینگ یکی از روزهای درخشانش بود. شاو هم روز به روز داره پیشرفت می کنه و با احترام به نظر دوستان، من عملکردش رو ضعیف نمی دونم. بلیند هر چند شاید خصوصیات دفاعی و بازی سازی خوبی از دفاع داشته باشه ولی برای مرکز خط دفاع کند هست. قطعا در بازی های بزرگ به مشکل می خوریم. این، ترکیبی نیست که بشه برای قهرمانی و موفقیت در لیگ قهرمانان روش حساب کرد. هنوز فصل شروع نشده تا 1 ماه جونز رو هم از دست دادیم ! هر چند گزینه های خوبی مثل روخو و مکنر رو داریم ولی کاش اوتامندی رو جذب کنیم. خبرهایی پراکنده هم در این مورد بود ولی باید بیشتر صبر کرد.

ترکیب خط هافبک در کنار خط حمله همچنان جای ابهام داره. اینکه بهترین پست برای دپای کجاست؟ دست فن خال در خط هافبک به اندازه کافی باز هست و فکر می کنم علیرغم بازی های پیش فصل، هنوز به زمان نیاز هست. در خط حمله ما احتمالا پدرو رو هم خواهیم داشت و با اضافه شدن هرناندز، حداقل از نظر تعداد بازیکن تنوع لازم رو داریم. من دوست دارم از ماتا در نقش طراح حملات استفاده بشه و احساس می کنم بودنش در سمت راست خط هافبک نمی ذاره به خوبی از تمام قابلیت هاش استفاده کنیم. هر چند در همین شرایط هم میشه دید چه بازیکن بزرگی هست.

14. 12 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظر من جدایی والدز (به دلیل اینکه بعید می دونم دیگه رابطش با فن خال درست بشه)
    همین که شماره ای براش انتخاب نشده، معلومه که رفتنیه./

16. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد بازی که دوستان همه چیو گفتن فقط یه نکته این که من این فصل بیشتر از خط حمله نگرانم تا دفاع... دفاع خیلی قوی نیست درست ولی حضور اشنایدرلین و کریک و کلا دوتا هافبک دفاعی وضع رو خیلی بهتر می کنه
    اما تو خط حمله رونی بد داره بازی می کنه کلا تو کل بازی های پیش فصل هم همینجوری بود صحنه گل هم که دیگه واقعا عجیب بود
    همین که شماره ای براش انتخاب نشده، معلومه که رفتنیه./
    بنده خدا باشگاه بهش کت شلوار و کراوات نداده بود خودش یه دست کت شلوار برداشته بود پوشیده بود

18. 11 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

در مورد بازی که دوستان همه چیو گفتن فقط یه نکته این که من این فصل بیشتر از خط حمله نگرانم تا دفاع... دفاع خیلی قوی نیست درست ولی حضور اشنایدرلین و کریک و کلا دوتا هافبک دفاعی وضع رو خیلی بهتر می کنه
    اما تو خط حمله رونی بد داره بازی می کنه کلا تو کل بازی های پیش فصل هم همینجوری بود صحنه گل هم که دیگه واقعا عجیب بود

بنده خدا باشگاه بهش کت شلوار و کراوات نداده بود خودش یه دست کت شلوار برداشته بود پوشیده بود
    دقیقا حرف من هم همینه.ما تو خط حمله اصلا خوب نیستیم.یه آمار از فصل قبل گذاشته بودم و میشه همه چیز رو بخوبی دید.

عکس العمل فنخال هم روی صحنه گل کاملا مشخص بود که از عملکرد رونی ناراضی بود و باید تک ضرب توپ رو میزد.رونی بعد از رفتن کریس در خط حمله بود که یک فصل خوب رو پشت سر گذاشت و بعد از اون مدام پشت مهاجم بازی میکنه.رونی وقتی کاملا خطرناک خواهد بود که در مقابلش فضا باشه مثل ضد حملات.اما نوع بازی تیم باعث میشه حریفان به بستن فضاها و تجمع در یک سوم دفاعی روی بیارند و در این مواقع مشکلی خواهیم داشت که بارها و بارها در فصل قبل باهاش مواجه شدیم.اضافه شدن پدرو هم راه حل این مشکل به حساب نمیاد.

20. 10 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •