تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 23 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 230

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2015-2016

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بعد نمی دونم چرا میگن چلسی خیلی خرج می کنه و خیلی بازیکن می خره در صورتی که رقیبای ما هم در همین سطح و بعضی هاشون بیشتر خرج کردن
    اون رقبی هایی که میگن چلسی زیاد خرج میکنه منظورشون کلیه و از اول لیگ جزیره تا الان رو دارن حساب میکنن
    اتفاقا چندوقت پیش داشتم یه حساب کتابایی میکردم بابت خرج و مخارج باشگاها، آمارایی که یافتم جالب بودن
    خرجایی که چهار بزرگ انگلستان از ابتدای لیگ برتر (سال 1992) تا الان انجام دادن به این صورته:
    (البته عددا رند شدن و خورده ها رو کنار گذاشتم)

آرسنال:
    خرید: 540,000,000 فروش: 400,000,000 هزینه 140،000،000

چلسی:
    خرید: 1،090،000،000 فروش: 450،000،000 هزینه: 640،000،000

لیور:
    خرید: 840،000،000 فروش: 480،000،000 هزینه: 360،000،000

یونایتد:
    خرید: 830،000،000 فروش: 410،000،000 هزینه: 420،000،000

سیتی:
    خرید: 950،000،000 فروش: 300،000،000 هزینه: 650،000،000

چون آمار مربوط به پول و خرج کردن و اینجور چیزاست مجبور شدیم سیتی رو هم به حساب بیاریم
    خب، نکته اول اینه که بیشترین خرج رو سیتی داشته بعدش ما، نکته بعد اینه که کلان ترین خرج های ما مربوط به اولین سالای اومدن عمو رومن به باشگاهه، و طی این چند ساله دیگه مثل سال های اول اومدنش ولخرجی نداشتیم و به قول معروف عمو رومن آدم پخته ای شده و دست از زور خری برداشته
    این چند ساله خرجمون بیشتر با حساب و کتاب بوده ولی از اون طرف باشگاهی مثل سیتی هنوز روی دوره و داره خرج میکنه، پس مطمئنن تا چند سال دیگه این فاصله کمی که داریم بیشتر میشه...
    Last edited by jb.NY; 20-08-2015 at 23:49.

2. 4 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پدرو:به خاطر مورینیو به چلسی آمدم

پدرو رودریگز، مهاجم جدید چلسی، تایید کرد که حضور ژوزه مورینیو در این باشگاه، یکی از عوامل ‏پیوستنش به آبی های لندن بوده است.‏

به گزارش "ورزش سه"، این ملی پوش اسپانیایی امروز با انتقالی 30 میلیون یورویی از بارسا به چلسی ‏پیوست؛ در حالی که گفته می شد او در آستانه انتقال به منچستریونایتد قرار دارد.‏

او که در دوران 7 ساله حضورش در بارسا به 20 جام مختلف دست پیدا کرد، امیدوار است در ‏استمفوردبریج هم به موفقیت های بیشتری برسد.‏

او به خبرنگاران گفت:" بودن در اینجا فوق العاده است. مورینیو یکی از دلایل اصلی پیوستن من به ‏چلسی بود. او چند بار با من تلفنی صحبت کرد و گفت که به من نیاز دارد تا تیم را تقویت کند.‏

او هر جا بوده به جام رسیده و من بی صبرانه منتظر کار کردن زیر نظر او هستم و امیدوارم به جام های ‏بیشتری برسیم. ‏

با فابرگاس هم صحبت کردم. ما دوستان خیلی خوبی هستیم. می دانستم که اینجا احساس در خانه بودن را ‏خواهم کرد و این یکی از دلایلی بود که تصمیم گرفتم به چلسی بیایم.‏

سسک بازیکن فوق العاده ای است. او دید درخشانی دارد و به خوبی با سایر بازیکنان هجومی ارتباط ‏برقرار می کند. می دانم که در کنار هم خیلی خوب کار خواهیم کرد و بی صبرانه منتظر بازی کردن در ‏کنار او هستم. ‏‎ ‎

من در تیم ملی در کنار آزپلیکوئتا و دیگو کاستا هم بازی کردم؛ بنابراین از بودن در اینجا خیلی احساس ‏راحتی می کنم.‏

هرکاری لازم باشد برای قهرمانی تیم می کنم. به بارسا کمک کردم تا به جام های مختلفی برسد و می ‏خواهم همین کار را برای چلسی هم بکنم زیرا در نهایت ما برای رسیدن به قهرمانی اینجا هستیم.
    "‏

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mourinho key to Chelsea move, says Pedro

4. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض چلسی مشتری خوب بارسلونا

پدرو رودریگز و سسک فابرگاس هر دو از بارسلونا به چلسی پیوستند اما سابقه ی فروش بازیکن از بارسلونا به چلسی به چند سال اخیر منتهی نمیشود .

بارسلونا تاکنون 9 بازیکن به چلسی فروخته است . اولین بار آلبرت فرر در سال 1998 از بارسلونا به چلسی پیوست . او حالا اما مربی فعلی مایورکا است . ارزش این قرارداد 550 میلیون پزو ( حدود 3.3 میلیون یورو ) بود که از آن زمان فروش بازیکن به چلسی آغاز شد .

انتقال پدرو رودریگز به این باشگاه نیز 27 میلیون یورو در ابتدا برای بارسلونا سودآوری داشت و به این ترتیب رقم کل انتقالات بارسلونا به چلسی به 109 میلیون و 800 هزار یورو رسید که میتواند با توجه به بند موجود در قرارداد پدرو به 112 میلیون و 800 هزار یورو افزایش یابد .

از دیگر فروش های بزرگ بارسلونا به چلسی میتوان به انتقال سسک فابرگاس , دکو , اوریول رومئو , وینستون بوگارد را نام برد .

بارسـانیـوز

6. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شماره 6 به رحمان رسید و 17 هم به پدرو
    اینم لیست کامل شماره ها :

جالبه شماره های 10 به بعد بیشتر توی ترکیب اصلین

+

کورتوا هم یکشنبه می تونه بازی کنه و صد در صد هم استفاده میشه
    من فکر می کردم چون مستقیم اخراج شده سه جلسه محروم میشه ولی احتمالا یه قانونی هست که در این مواقع سه جلسه بازیکن محروم نمیشه
    احتمالا یکشنبه رحمان و پدرو هم استفاده میشن

اون رقبی هایی که میگن چلسی زیاد خرج میکنه منظورشون کلیه و از اول لیگ جزیره تا الان رو دارن حساب میکنن
    اتفاقا چندوقت پیش داشتم یه حساب کتابایی میکردم بابت خرج و مخارج باشگاها، آمارایی که یافتم جالب بودن
    خرجایی که چهار بزرگ انگلستان از ابتدای لیگ برتر (سال 1992) تا الان انجام دادن به این صورته:
    (البته عددا رند شدن و خورده ها رو کنار گذاشتم)

آرسنال:
    خرید: 540,000,000 فروش: 400,000,000 هزینه 140،000،000

چلسی:
    خرید: 1،090،000،000 فروش: 450،000،000 هزینه: 640،000،000

لیور:
    خرید: 840،000،000 فروش: 480،000،000 هزینه: 360،000،000

یونایتد:
    خرید: 830،000،000 فروش: 410،000،000 هزینه: 420،000،000

سیتی:
    خرید: 950،000،000 فروش: 300،000،000 هزینه: 650،000،000

چون آمار مربوط به پول و خرج کردن و اینجور چیزاست مجبور شدیم سیتی رو هم به حساب بیاریم
    خب، نکته اول اینه که بیشترین خرج رو سیتی داشته بعدش ما، نکته بعد اینه که کلان ترین خرج های ما مربوط به اولین سالای اومدن عمو رومن به باشگاهه، و طی این چند ساله دیگه مثل سال های اول اومدنش ولخرجی نداشتیم و به قول معروف عمو رومن آدم پخته ای شده و دست از زور خری برداشته
    این چند ساله خرجمون بیشتر با حساب و کتاب بوده ولی از اون طرف باشگاهی مثل سیتی هنوز روی دوره و داره خرج میکنه، پس مطمئنن تا چند سال دیگه این فاصله کمی که داریم بیشتر میشه...
    این مبالغ برای کل تاریخ لیگ برتره
    یه مقطعی خرج ها زیاد بود ولی توی این چند سال اخیر مقایسه کنیم این مبالغ متقاوت میشه
    در اون صورت اختلاف سیتی خیلی بیشتر میشه و شاید تیمای دیگه ای هم باشن که یکمی بیشتر از ما هزینه کرده باشن

8. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتقال پوگبا هم داره جدی میشه
    حتی منابعی مدعی شدن که چلسی با یوونتوس برای خرید اون به توافق رسیده!

69 میلیون پوند به اضافه یه کدوم از کوادرادو ، اسکار و ویلیان
    مسلما کوادرادو باشه بهتره و فکر نمی کنم با این عملکرد بدش قیمتش الان زیاد باشه

فعلا رسمی نیست و باید منتظر باشیم که ببینیم این خبر قطعی میشه یا نه
    اگه اتفاق بیافته خیلی عالی میشه و به ترکیب ایده آلی می رسیم
    حتی دیگه سیستم به سمت سه هافبک وسط تخصصی میره و شبیه 3-3-4 میشه
    در این صورت حتی برای لیگ قهرمانان هم امیدوارتر میشیم

+

در مورد دی بروین هم مورینیو توی مصاحبه خودش گفته که دی بروین دائما برای رفتن گریه می کرده!
    شاید همه قبول داشته باشن که دی بروین استعداد بزرگی بود که از دستش دادیم همانند خیلی از بازیکنای بزرگ دیگه مثل همین پوگبا که اولش چه قیمتی داشت و حالا چه قیمتی داره!
    دی بروین وقتی به چلسی برگشت هنوز اول کار بود و نمی تونست راحت فیکس بشه و از طرفی هم خودش دوست داشته از همون اول فیکس باشه و نمی تونسته مثلا به صورت چرخشی بازی کنه
    خیلی ها شاید قضاوت کنن که چه جوری از دستش دادیم ولی این نکته رو هم باید در نظر گرفت...

10. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

پوگبا به چلسی نمی یاد اون تو ده روز مونده به آخر نقل و انتقالات، فقط منابع زرد مثل sun و independent خبر توافقش رو دادن که هیچ کدوم پشیزی ارزش نداره. یوونتوس بعد از فروش ویدال و رفتن پیرلو و دادن شماره ده به پوگبا، این فصل نمیفروشتش، بخواد هم بفروشه رئال و بارسا، پیشنهادهای بهتری میتونن بدن. فقط وقت رو دارن با این قضیه پوگبا تلف میکنن و به جاش باید برن دنبال یه هافبک دیگه مثل مارکر وراتی یا اکسل ویتسل یا کوکه.
    در مورد دی بروین هم نیازی نیست کوین رو بکوبین، همه میدونن مورینیو نیمتونه بازیکن جوون رو پرورش بده. وقتی به دی بروین کمتر از اسکار بازی میداد در حالی که اسکار، یک چهارم استعداد و توانایی دی بروین رو نداره، قطعا انگیزه کوین هم کم میشه وقتی این تبعیض رو می بینه. همین اتفاقی که الان داره در مورد رمی میفته که فقط به خاطر اسم فالکائو، بهش بازی نمیرسه یا فیلیپه لوییز که هر چقدرم خوب بازی میکرد، به خاطر عشق مورینیو به ایوانویچ، هیچ وقت بازی نکرد. سر قضیه انتقال دی بروین، نود درصد مورینیو مقصره.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه اشتباهی کردیم پدرو رو خریدیم
    همون بازیکنی بود که می گفتن توی لیگ برتر نمی تونه جواب بده!
    فعلا که پدرو توی یه نیمه یه گل زد و یه پاس گل داد و فکر کنم جواب داده
    در اصل یه پاس گل دیگه هم میشد به نامش ثبت کرد و عجیب بود ویلیان اون پاس رو گل نکرد!

نیمه اول بازی خیلی قشنگی بود
    همون طور که گفتم تغییرات از همین بازی شروع شد و زوما و پدرو از اول بازی کردن
    ماتیچ و فابرگاس هنوز خیلی خوب نیستن و نسبت به فصل قبل افت کردن
    ولی عناصر هجومی مثل کاستا نسبت به بازی های قبلی بهتر بودن هر چند هازارد باز می تونه بهتر باشه

نکته خیلی مثبت نیمه اول هم همین بازی فوق العاده پدرو بودش
    شاید تکنیکش مثل هازارد نباشه ولی یه خصوصیت خیلی خوبش اینه که خیلی پرتلاش بازی می کنه و کاملا توی کار تیمی شرکت می کنه
    ویژگی مثبت اصلیش هم اینه که به عنوان یه بازیکن گوشه یه پاسور حرفه ای در حد یه هافبک وسط بازیسازه
    حالا باید منتظر بمونیم نیمه دوم چی میشه و با این شرایط فکر کنم بازم می تونیم گل بزنیم...

13. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تبریک میگم برد رو که اگه باخته بودیم میشدیم مثل پرسپولیس

در مورد پدرو فکر میکنم همون طور که الکسیس برای آرسنال جواب داد پدرو هم میتونه تو چلسی موفق باشه اینکه تو بارسا نیمکت نشین بود به خاطر خط حمله فوق العاده بارسا هست
    بنده خدا هم پست مسی بوده دیگه! بایدم میرفته رو نیمکت

انتقال قرضی کوادرادو به یووه هم گویا قطعی شده
    باشد که مقدمه ای باشه بر انتقال پوگبا

نکته نگران کننده تا اینجای فصل در ترول زیر خلاصه میشه

چلسی در تمام بازیهای پیش فصل و لیگ گل خورده!

- - - Updated - - -

Last edited by Reza31001; 23-08-2015 at 21:57.

15. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اولین بردمون، اولین گل پدرو توی اولین بازیش، اولین گل آزپلی توی لیگ برتر، چه جالب!
    خب، پدرو اگه از هر 10 تا بازی 7 8 تاشو اینجوری بازی کنه که دیگه غمی نداریم! واقعا عالی کار کرد این بازی، ویلیان هم خیلی خوب بود و همونطور که حدس میزدیم وسط خوب جواب داد و موقعیت سازیای خوبی انجام داد. البته هازارد روز خوبش نبود و انجین تیم امروز پدرو بود،اگه روزایی که هازارد خاموشه پدرو روشن باشه کور سوی امیدی واسه برد داریم، اگه هازارد و فابرگاس و پدرو با هم روشن باشن که دیگه...!
    یه نکته ای که هست اینه که فکر میکنم کوستا داره کم کم بر هیولای درونش چیره میشه و خیلی اخلاقش نسبت به فصل قبل بهتر شده! البته اگه همینجور بمونه!
    تری هم که اخراج شد، اول فصلی افتادیم رو دور بدشانسی... البته کیهیل هست و میتونه جاشو بگیره، ولی با اینحال کاپیتان نباشه حس اطمینان کامل نیست!

اگه پوگبا اومدنی شد که خب خیلی هم عالی، اگه نشدم هرچند که شرایط ممکنه بازم سخت باشه اما فکر میکنم واسه این فصل اومدن پدرو کفایت میکنه، ولی دفاع هنوز یه جای کارش میلنگه فکر میکنم، هنوز هماهنگی کامل رو بدست نیاوردن انگار

17. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کوادرادو قرضی به یوونتوس رفت
    جزو بازیکنایی بود که بازیش اصلا به لیگ برتر نمی خورد یعنی هر موقع بازی کرد خوب نبود و نمی تونست توی گوشه ها کار خاصی کنه
    کندی برزیلی هم امروز رسما قراردادش ثبت شد ولی از قبل این انتقال نهایی شده بود
    احتمال داره به طور قرضی به تیم دیگه ای بره ولی چون هم پست اسکاره شاید بهش بازی برسه

در مورد نقل و انتقالات هنوز شایعه های پوگبا پا برجاست
    استونز هم ظاهرا درخواست خروج از اورتون رو داده و به خاطر همین شاید بشه به انتقال اون امیدوار بود
    یه روزنامه هم نوشته بود که چلسی گارای رو به عنوان جایگزین استونز در نظر گرفته
    هر جوریه یه دفاع وسط می خوایم ولی استونز بهتر از گزینه های دیگه ست

19. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •