مصرف شما به شدت بالاست . چجوری متوجه شدید ۱۱ لیتر میسوزونه ؟ من با کولر مثل دوستمون که ۸۰ دارن توی شهر ۸.۵ میسوزونم .
مصرف شما به شدت بالاست . چجوری متوجه شدید ۱۱ لیتر میسوزونه ؟ من با کولر مثل دوستمون که ۸۰ دارن توی شهر ۸.۵ میسوزونم .
اگه بیشتر بسوزونه در حد صدی 12 13 مشکل از کجاست؟ میتونه از نحوه رانندگی باشه؟
شکی نیست که نحوه رانندگی در مصرف سوخت بسیار موثره . من هر ماشینی داشتم طبق تعرفه کمپانی بنزین سوزونده ( از پراید و الی غیره ) ولی بعضیا هر ماشینی بهشون بدی میگن مصرفش بالاست . یا خطای مصرف دارن یا در رانندگی بی جهت پدال گاز رو فشار میدن .
ممنون دوستان از توجهتون،
برای اندازه گیری از روش کامل پرکردن باک و مجدد پر کردن و تقسیم بر کیلومتر بدست آوردم،
رانندگی هم که ماشین در حال آب بندیه، همیشه با سرعت کم راندم،
سوخت بالا بخاطر چه عواملی میتونه باشه؟
چ کارهایی میتونم برای اصلاحش انجام بدم؟
Last edited by mohsen206206; 08-08-2015 at 22:31.
سلام
206 تیپ 5 تحویل اردیبهشت با قیمت 37 میلیون.
کارکرد 5 هزار تا :
1- باز نشدن درب راننده از روز اول.
2-مشکل دمای آب و چسبیدن اون تا خط قرمز!
3-نشت روغن(معلوم نیست از کجاست اما فکر کنم از سمت گیربکس باشد)
4- خرابی واشر قالپاق و روغن ریزی از اون ناحیه
5- خرابی و صدا از سمت گیربکس
6-پاره شدن تسمه دینام و معیوب بودن یک قطعه به نام هرزگرد دینام
7- مصرف بالا
از نظر من شتاب و سرعت ش هم حرفی برای گفتن نداره.
سلام
صاحب قبلی ماشین کد امنیتی رو گم کرده و به من نداده ! الان به خاطر تعمیرات ضبط صوت از کار افتاده ! چطوری اون کد رو میشه پیدا کرد ؟! مدل 93 هست. خواستم بپرسم که اون کد دقیقا چطوری به مشتری ارائه میشه ؟! منظورم اینه کارته ، رو برگ سنده ، کاغذیه یا ...؟!
مورد بعدی هم اینکه کلید دوم رو گم کرده ! برای اون چیکار باید بکنم ؟!
کدش ۴ تا ۱ هست .
ممنون داداشکدش ۴ تا ۱ هست .
در مورد کد سوئیچ چی ؟! کدی داره ؟! چون کلید دوم رو صاحب قبلی ماشین گم کرده میخوام ببینم از کجا میتونم تهیه کنم ؟!
باید برید نمایندگی تا از روی شماره موتور براتون درخواست بزنن تهران و کد کلید رو بفرستن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)