خوب من میخرم برید رو گوگل پلی ببینید میشه خرید اگر شد من میخرم خوب خودشون تحریم کردن میگن نه نمیتونید بخرید خوب نداشته باشم؟از امکانات گوشیم استفاده نکنم؟ لذت داشتن گوشیم رو نداشته باشم؟ من ادم نیستم که لذتش رو ببرم ؟ خوب وقتی میان تحریم میکنن من چیکار کنم؟ بعدم بخریم شما میتونید انلاینم بازی کنید با نت بازی کنید اکانت های همین ماها نبود که حذف شد؟ رو استیم و ....
خوب من ایفون ندارم کلان محصولات اپل بن خلق من نمیخوره من سیستمم رو دوست دارم بهش ور برم و کل کل کنم باهاش به جونش بیوفتم و سمج بشم بهش خوب این تو اپل نیست منم میرم سراغ اندروید الانم اندروید دارم
من نمیگم امکانات اصلی نرم افزار کمه ولی وقتی تحریم میکنن اره کم میشه دیگه کارایی و کیفیت عادی رو ندارم چون دارم مجازات میشم سر چیزی که دست من نبود خوب نمیخرم معلومه نمیخرم هر وقت باز شد امکاناتش کامل برام باز بود بعد
شما میگید باید خرید چشم میخریم ولی از حقوق کپی رایتشون دفاع نمیکنم وضیفه پلیس و .... قضایی نمیدونم که برن پیگیر باشن که کسس نرم افزار خارجی کپی نکنه ولی داخلی رو چرا اگر کردن میزنم دهنشون رو اسفالت میکنم سفت و سخت میگیرم برای حسابی یک نفر حق نداره نرم افزار داخلی رو کپی کنه
مثلا وقتی میریم کنسول میخریم بازیش رو نمتونیم بخریم از استور ها خوب میریم کرکش میکنیم کپی خوب میشه و کپی میزاریم روش والا من نمیفهمم برای چی باید برای کسی که برای ادم تره ای خورد نمیکنه تره خورد کرد؟