تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره کپی رایت چیست؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کپی رایت باید برای همه محصولات (نرم افزار، موسیقی، فیلم و ...) داخلی و خارجی رعایت شود.

26 53.06%
  • کپی رایت باید فقط برای نرم افزار های داخلی و خارجی رعایت شود.

0 0%
  • کپی رایت باید فقط برای محصولات داخلی رعایت شود.

11 22.45%
  • نیازی به رعایت هیچ کپی رایتی نیست.

6 12.24%
  • نمی دانم / سایر موارد.

6 12.24%
صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 93

نام تاپيک: رعایت/عدم رعایت کپی رایت ؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خوب من میخرم برید رو گوگل پلی ببینید میشه خرید اگر شد من میخرم خوب خودشون تحریم کردن میگن نه نمیتونید بخرید خوب نداشته باشم؟از امکانات گوشیم استفاده نکنم؟ لذت داشتن گوشیم رو نداشته باشم؟ من ادم نیستم که لذتش رو ببرم ؟ خوب وقتی میان تحریم میکنن من چیکار کنم؟ بعدم بخریم شما میتونید انلاینم بازی کنید با نت بازی کنید اکانت های همین ماها نبود که حذف شد؟ رو استیم و ....
    خوب من ایفون ندارم کلان محصولات اپل بن خلق من نمیخوره من سیستمم رو دوست دارم بهش ور برم و کل کل کنم باهاش به جونش بیوفتم و سمج بشم بهش خوب این تو اپل نیست منم میرم سراغ اندروید الانم اندروید دارم
    من نمیگم امکانات اصلی نرم افزار کمه ولی وقتی تحریم میکنن اره کم میشه دیگه کارایی و کیفیت عادی رو ندارم چون دارم مجازات میشم سر چیزی که دست من نبود خوب نمیخرم معلومه نمیخرم هر وقت باز شد امکاناتش کامل برام باز بود بعد
    شما میگید باید خرید چشم میخریم ولی از حقوق کپی رایتشون دفاع نمیکنم وضیفه پلیس و .... قضایی نمیدونم که برن پیگیر باشن که کسس نرم افزار خارجی کپی نکنه ولی داخلی رو چرا اگر کردن میزنم دهنشون رو اسفالت میکنم سفت و سخت میگیرم برای حسابی یک نفر حق نداره نرم افزار داخلی رو کپی کنه
    مثلا وقتی میریم کنسول میخریم بازیش رو نمتونیم بخریم از استور ها خوب میریم کرکش میکنیم کپی خوب میشه و کپی میزاریم روش والا من نمیفهمم برای چی باید برای کسی که برای ادم تره ای خورد نمیکنه تره خورد کرد؟
    شما اطلاعاتتون کافی نیست ، میگید استیم بازیتون رو حذف کرده ؟! استیم همچین کاری نمیکنه ، فقط تازگیا گفته از یه سری ریجن های خاص بازی خریداری نکنید که اتفاقا خیلی از ایرانی ها از اون ریجن ها خرید کردن بعد از این اعلامیه ! خب باید به قانونی که وضع شده احترام گذاشت ، ما ایرانیا میتونیم از ریجن های دیگه بازی بگیریم ... من خودم خیلی بازی گرفتم تو استیم.
    بازیش رو نمیتونید بخرید ؟ میتونم یه عالمه گیمر خدمتتون معرفی کنم که الان دارن رو کنسول ها بازی های Original بازی میکنن ، بدون هیچ محدودیتی ....

راه های خرید وجود داره، اما بهونه واسه نخریدن هم زیاد هست...همینایی که میگن پول واسه خریدن نداریم حاضرم شرط ببندم میلیاردر هم بشن بازم نمیخرن ! ... لااقل در حد توانمون حمایت کنیم ..... این بهونه ها رو کنار گذاشته و به حقوق سازنده ها احترام بزاریم.

موفق باشید.
    Last edited by mjorh; 29-05-2015 at 11:45.

2. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

شما اطلاعاتتون کافی نیست ، میگید استیم بازیتون رو حذف کرده ؟! استیم همچین کاری نمیکنه ، فقط تازگیا گفته از یه سری ریجن های خاص بازی خریداری نکنید که اتفاقا خیلی از ایرانی ها از اون ریجن ها خرید کردن بعد از این اعلامیه ! خب باید به قانونی که وضع شده احترام گذاشت ، ما ایرانیا میتونیم از ریجن های دیگه بازی بگیریم ... من خودم خیلی بازی گرفتم تو استیم.
    بازیش رو نمیتونید بخرید ؟ میتونم یه عالمه گیمر خدمتتون معرفی کنم که الان دارن رو کنسول ها بازی های Original بازی میکنن ، بدون هیچ محدودیتی ....

راه های خرید وجود داره، اما بهونه واسه نخریدن هم زیاد هست...همینایی که میگن پول واسه خریدن نداریم حاضرم شرط ببندم میلیاردر هم بشن بازم نمیخرن ! ... لااقل در حد توانمون حمایت کنیم ..... این بهونه ها رو کنار گذاشته و به حقوق سازنده ها احترام بزاریم.

موفق باشید.
    حرف های شما درسته اما در مواردی متأسفانه طرف مقابل هم به ما احترام نمیذاره و انگیزه ای برای خرید قانونی محصولش نمیذاره (نمونش زیاده مثلا محصولات امنیتی Norton)

بعضی از نرم افزار های تخصصی هم قیمت بالایی دارند (هر چند که قیمت گذاری کاملا حق شرکت سازنده هست و گله ای نیست) ولی نمیشه انتظار داشت که یه دانشجو بتونه مثلا نسخه ای کاربردی از نرم افزار MATLAB با قیمت 1000 دلار بخره و برای هر تولباکس نزدیک 2000 دلار دیگه پرداخت کنه و در آخر نتونه با IP ایران وارد سایت Mathwork بشه.

4. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مساله عدم رعایت کپی رایت چند تا تراک موسیقی یا هر چیز دیگه ای نیست، مساله ذات این قضیه هست اگه براش قانونی نباشه سرانجامش می رسه به افتضاحاتی مثل سریال هفت سنگ که بدون حق مولف صاحب ایده سکانس به سکانس کپی شده بود یا مثلا کنسرت کذایی شاهکار بینش پژوه که با مونتاژ و تقلب اجرا شده در بارسلون معرفی شد در صورتی که تو سالنی خالی در ارمنستان اجرا و ویدئوها هم از کنسرتی در اتریش سرقت شده بود.
    یا مثلا ذبیح الله منصوری که کتاب از نویسنده ای که وجود خارجی نداشت ترجمه میکرد یا اوج خلاقیت یغما گلرویی که بدون دانستان زبان خارجی کتاب ترجمه کرده. این مورد آخر طرف رفته از زحمت یه مترجم دیگه سوءاستفاده کرده یه کتاب ترجمه شده به فارسی رو دوباره از رو نسخه فارسی بازنویسی کرده!
    Last edited by Captain_America; 15-06-2015 at 22:22.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوالی مدتیه ذهنمو مشغول کرده و دوست دارم نظر بقیه ی دوستان رو راجع بهش بدونم.
    سرویسی مثل Netflix رو در نظر بگیرین. Netflix هنوز به کاربرای اماراتی سرویس نمیده. حالا اگه یه کاربر اماراتی، یه اشتراک امریکایی نتفلیکس خریداری کنه و از امارات با VPN امریکایی از اون استفاده کنه، آیا این کار Piracy محسوب میشه؟
    ممنون

7. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه سوالی مدتیه ذهنمو مشغول کرده و دوست دارم نظر بقیه ی دوستان رو راجع بهش بدونم.
    سرویسی مثل Netflix رو در نظر بگیرین. Netflix هنوز به کاربرای اماراتی سرویس نمیده. حالا اگه یه کاربر اماراتی، یه اشتراک امریکایی نتفلیکس خریداری کنه و از امارات با VPN امریکایی از اون استفاده کنه، آیا این کار Piracy محسوب میشه؟
    ممنون
    خیر Piracy نیست، همونطور که وقتی بطور مثال DVD یک فیلم در آمریکا عرضه بشه و در امارات عرضه نشه، اگه شخص اماراتی این DVD رو از آمریکا بخره (یا از طریق سرویس های پستی با واسطه براش ارسال کنند)، Piracy انجام نداده.

9. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خیر Piracy نیست، همونطور که وقتی بطور مثال DVD یک فیلم در آمریکا عرضه بشه و در امارات عرضه نشه، اگه شخص اماراتی این DVD رو از آمریکا بخره (یا از طریق سرویس های پستی با واسطه براش ارسال کنند)، Piracy انجام نداده.
    ممکنه سرقت نباشه چون هزینه اش پرداخت شده ولی به نظرتون قانون رعایت شده یا نه؟
    در مثال DVD یه کالای فیزیکی فقط در کشور دیگه عرضه نشده ولی ممنوع هم نشده در حالی که در این مثال شاید به دلایل دیگه مثلا مالیاتی این سرویس بای اون کشور فعال نیست یا شاید هم به درخواست خود اون کشور از اون سرویس جلوگیری شده.

11. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممکنه سرقت نباشه چون هزینه اش پرداخت شده ولی به نظرتون قانون رعایت شده یا نه؟
    در مثال DVD یه کالای فیزیکی فقط در کشور دیگه عرضه نشده ولی ممنوع هم نشده در حالی که در این مثال شاید به دلایل دیگه مثلا مالیاتی این سرویس بای اون کشور فعال نیست یا شاید هم به درخواست خود اون کشور از اون سرویس جلوگیری شده.
    به هر حال شما وقتی DVD یک مثلا فیلم رو می خرید در اصل حق تماشای محتوای روش رو خریدید وگرنه خود دیسک که ارزشی نداره، و در نهایت مسئله تابع قوانین مشابه زمانی که آنلاین مشاهده میشه خواهد بود. در هر صورت این کار می تونه اشکالات قانونی دیگه ای داشته باشه (همونطور که آوردن هر نوع محتوا به یک کشور می تونه اشکالات قانونی داشته باشه)، ولی Piracy محسوب نمیشه چون شیوه کسب اون محتوا قانونی بوده.

13. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

اولا یک انتقاد : هفت صفحه از این تاپیک گذشته در هیچکدام از پست ها بنده مشاهده نکردم که تعریف جامع و مشخصی از قانون کپی رایت وجود داشته باشه که آقا این قانون کپی رایت که این همه حرفش داره زده میشه چی هست !

اما اگر اشاره شده و بنده ندیدم عذر خواهی می کنم

---------------------

چیزی که هست اینکه قانون حق تکثیر در تمامی کشور ها وجود داره از جمله ایران . اما چیزی که کاربران اینترنتی تحت عنوان قانون Copyright میشناسن در اصل کنوانسیون برن هستش . متاسفانه ایران کنوانسیون برن عضویت نداره و دلایلی که بیشتر اورده میشه ، دلایل اقتصادی هستش.

بنده از دو زاویه به صورت اختصاری به دلایل اصلی مخالفت با عضو شدن در کنوانسیون برن می کنم .

زاویه ی اول جنبه اقتصادیش برای دولت هستش . قطعا عضو شدن در این کنوانسیون همراه با خروج قابل توجهی ارز از کشور همراهه که کاملا به ضرر دولت هستش اونهم در این شرایط اقتصادی ... کاملا منطقی هستش که ایران در این کنوانسیون عضو نشه

زاویه ی دوم جنبه ی فرهنگ سازی این قضیه هستش . چیزی هم که بیشتر مد نظر من هستش همین جنبه ی فرهنگی قضیه هستش . متاسفانه توی کشور ما فرهنگ سازی نشده که کسی تمایل به خرید یک محصول نشون بده . ( بهتره برای اینکه صورت بدی پیدا نکنه بگم محصول نرم افزاری و تمرکز بیشتر سمت همون محصولات نرم افزاری باشه تا نگن آقا به ما تهمت دزدی زدی و .... !!!) در صورتی هم که از طرف بپرسین چرا اینکارو انجام میدی فورا میگه آقا ما دسترسی به فروشگاههای خارجی نداریم و درآمدمون کمه و ... یه جوری توجیه می کنند ...
    مثلا مثال میزنن ویندوز رو اونور 199 دلار می خرن اینجا باید 600 هزار تومن بخریم ... و اینطور مثال می زنن که برای یک فرد ایرانی این هزینه بسیار زیاده ... ممکنه این حرف صحت داشته باشه ... اما توجه کنیم به عنوان مثال این 600 هزار تومن یک بار برای مادام العمره . با پس انداز به راحتی میشه این پول رو جمع آوری کرد ... تازه 600 هزار تومن برای نسخه ی Pro . در صورتی که استفاده ی کاربر عادی در حد نسخه نسخه ی عادی Home هستش .

اگر هم علاقه ای ندارین خریداری کنین ، می شه از سیستم عامل های رایگان استفاده کرد مانند توزیع های لینوکس ... چیزی که اگر واقع گرایانه باشیم می بینیم که اکثر نیازهای روزانه یک کاربر عادی رو تامین می کنه
    اگر هم واقعا علاقه ای به خرید ندارین و به ویندوز نیاز دارین ، کرک کنین اما استفاده از نسخه ی کرکی یه بحثی هستش توجیه کردن این قضیه یه بحث دیگه ! و به نظر بنده چیزی که واقعا روی اعصابه همون مبحث توجیه کردن قضیه هستش .

حال جریان ویندوز به کنار . شاید دل کندن از ویندوز واقعا سخت باشه و هزینه ی زیادی باید برای استفاده از اون داده بشه .اما :

ما بازی هارو هم کرک شده استفاده می کنیم ! و به هیچ عنوان تمایلی برای استفاده از نسخه های دموی بازی های پولی نشون نمی دیم که اگر خوشمون اومد بعدا بخریم ( حال بحث بازی هم جدا به احترام گل روی دوستان جزو جریان ویندوز حسابش می کنیم)

ما نرم افزار مایکروسافت آفیس رو هم کرک می کنیم در صورتی که آفیس سویت های رایگانی هم در بازار هستند و اکثر ما بی خبریم ( بحث مایکروسافت آفیسم جدا حالا مثل بازی ! )

ما نرم افزار های تخصصی مثل فتوشاپ ، اتوکد ، 3D MAX و ... که برای یادگیری اونها نیاز به گذارندن دوره های تخصصی هستش و قطعا هر فردی توانایی به کارگیری تمامی امکانات موجود در این نرم افزار های تخصصی رو نداره ، کرک می کنیم و همه متخصص فتوشاپ ، مهندس اتوکد و ... می شویم

ما نرم افزار IDM رو کرک می کنیم . در صورتی که نمایندگی فروشش توی ایران هستش و فرضا اگر کسی هم قصد خرید نداشته باشه می تونه از دانلود منیجر های رایگان استفاده کنه

ما نرم افزار های امنیتی مثل آنتی ویروس هارو کرک می کنیم در صورتی که مشابه های رایگانشونم توی بازار هستش که اگر پولتون نرسید می تونین از اونها استفاده کنین

و
    .
    .
    .

و بدتر از همه ، تمامی این کارهارو توجیه می کنیم

به نظر بنده کرک کردن مشکل نیست . توجیه کردن مشکل اصلی هستش .

15. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

دوست عزیز این ها توجیه نیست و در ویکی پدیا هم این روزها تمام این اطلاعات در دسترس هست و نیاز به توضیح کپی رایت نیست.
    مشکل اینه که سطح عمومیه جامعه ما متاسفنه کلیتشون با رایانه فقط در حد ابتدایی و گیم آشنایی دارند مثل بنده. و می مانند قشر تحصیلکرده.
    می شه بگید چطور یک دانشجو گرافیک که به سختی مخارج دانشگاه، خورد و خوراک، سخت افزار و حمل و نقل را به سختی پرداخت می کند چگونه می تواند ویندوز 600 ی بخرد ی ویروس کش 60 تومانی!! در ضمن هزینه تحقیقات و اینترنت بی سرعتشون هم در نظر بگیرید...
    یک چیز هم بگم ویندوز دائم العمر هست لفظا امام عملا کارکرد دائم العمذی ندارد. بیکارن هرسال یک نسخه بدند بیرون... که باید برنامه های دیگرو هم دوباره خریداری کنید چون با ورژن قدیم ویندوز کارایی نداند!! مثال همین انتقال از 32 به 64 بود.

در ضمن لینوکس و کلا خانواده یونیکس کاربر سند نیست و مناسب هکرها و حرفه ای ها می باشد و مشکلات گرافیکی زیادی هم دارد... دانشجویی که جای خوابش رو ه به زحمت جور می کند هزارتا دغدغه خانوادگی دارد و بیماری های افسردگی که بیماری های جسمی رو هم به مراه دارد با مخارج بالای دکترو غیره چگونه می تواند اصل برنامه رو تهیه کند... فر کنم جواب های شما برای بالا شهر تهران مصداق صحیح تری دارد و شما فقط جزئی از ل رو دیدید نه همه را.
    Last edited by Mehrshad-msv; 12-07-2015 at 02:34.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز این ها توجیه نیست و در ویکی پدیا هم این روزها تمام این اطلاعات در دسترس هست و نیاز به توضیح کپی رایت نیست.
    مشکل اینه که سطح عمومیه جامعه ما متاسفنه کلیتشون با رایانه فقط در حد ابتدایی و گیم آشنایی دارند مثل بنده. و می مانند قشر تحصیلکرده.
    می شه بگید چطور یک دانشجو گرافیک که به سختی مخارج دانشگاه، خورد و خوراک، سخت افزار و حمل و نقل را به سختی پرداخت می کند چگونه می تواند ویندوز 600 ی بخرد ی ویروس کش 60 تومانی!! در ضمن هزینه تحقیقات و اینترنت بی سرعتشون هم در نظر بگیرید...
    یک چیز هم بگم ویندوز دائم العمر هست لفظا امام عملا کارکرد دائم العمذی ندارد. بیکارن هرسال یک نسخه بدند بیرون... که باید برنامه های دیگرو هم دوباره خریداری کنید چون با ورژن قدیم ویندوز کارایی نداند!! مثال همین انتقال از 32 به 64 بود.

در ضمن لینوکس و کلا خانواده یونیکس کاربر سند نیست و مناسب هکرها و حرفه ای ها می باشد و مشکلات گرافیکی زیادی هم دارد... دانشجویی که جای خوابش رو ه به زحمت جور می کند هزارتا دغدغه خانوادگی دارد و بیماری های افسردگی که بیماری های جسمی رو هم به مراه دارد با مخارج بالای دکترو غیره چگونه می تواند اصل برنامه رو تهیه کند... فر کنم جواب های شما برای بالا شهر تهران مصداق صحیح تری دارد و شما فقط جزئی از ل رو دیدید نه همه را.
    قرار نیست رعایت حقوق محتوای سایرین اولویت اول افراد در جهان باشه، ولی این توجیهی برای بی اهمیت کردنش و تبدیلش به اولویت آخر نیست. تمام صحبت ها از اینکه برای خیلی ها پرداختش سخت است صحیحه ولی تا جایی که مسئله مرگ و زندگی یا زجر و سختی و بدبختی شدید نیست به نظر من نیازه به حقوق مالکیت افراد احترام گذاشته بشه همونقدر که به حقوق مالکیت فیزیکی افراد احترام گذاشته میشه. شما نمیگید نقاشی رشته گرون قیمتی است پس دانشجوی بدبخت رشته نقاشی که این همه وسیله گرون قیمت باید بخره الان حتی ذره ای توجیه پیدا می کنه این وسایل رو بدزده، و برای نرم افزار هم باید همینطور باشه وگرنه دقیقا میشه تعریف توجیه و بهانه.

بطور مثال خیلی از داروها هستند که فرمولشون پتنت شده و تحت مالکیت محتوای کمپانی ای است که بعضی مواقع چندین میلیارد دلار هزینه کرده تا دارو طراحی و تست و ... بشه، و خیلی کشورهای فقیر (از جمله ایران) بدون توجه به اون حقوق کمپانی، دارو رو می سازند و استفاده می کنند و این به نظر من با اینکه صد درصد دزدی است، ولی از نظر اخلاقی کار صحیحی است چون اگه اون کشور این کار رو انجام نده مردمش در بیماری می میرند. در چنین شرایطی دزدی کار صحیحی است چون ارزش جان مردم بالاتر از حقوق مالکیت محتوای سایرین است. آیا "کاربر پسند" نبودن سیستم عامل های رایگان توجیهی است برای عدم رعایت حقوق محتوای سایرین؟

شما باید این خط قرمز رو مشخص کنید که در چه شرایطی، افراد می تونند نسبت به اموال سایرین حق پیدا کنند، و برای همه موارد اونجا بایستید. وقتی این خط قرمز بر اساس نوع اموال محلش عوض بشه (نمونه دانشجوی گرافیک و نرم افزار و دانشجوی نقاشی و وسایل نقاشی)، دیگه وارد جاده خاکی شدید و به جای استدلال، وارد محدوده بهانه تراشی و توجیه شدید.

18. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •