میخواستم بدونم n551jm
با g551
چقدر فرق داره به نظرتون صبر کنم n551jm بگیرم یا زیاد فرقی نداره
میخواستم بدونم n551jm
با g551
چقدر فرق داره به نظرتون صبر کنم n551jm بگیرم یا زیاد فرقی نداره
سلام...
خیلی مهمه که کارردتون رو بگید!اما اگه محدودیت مالی ندارین من g551 که از سری گیمینگ هست رو پیشنهاد میکنم به دلیل کولینگ بهتر و پرفورمنس بالاتر!
مرسی بابت راهنمایی ولی به نظر من اگه n551jm بیاد از g551 گرون تره چون هم ویندوز اورجینال
داره هم بلوری نظر شما چیه? ولی روی هم رفته از نظر مالی مشکلی نیست منتظر منتظرتون
هستم
سلام.خواهش میکنم.ببینید اگه کاربرد مالتی مدیا و اداری و مهندسیتون میچربه به گیمتون n551 انتخاب خوبیه.در مورد قیمت نمیتونم نظر بدم...چن روز پیش هم قیمت گزاشتم مثل اینکه سایتش اشتباه کرده بود توی نوشتن اسم لپتاپ...ویندوز اورجینال چیز خیلی خوبیه اما اگه قیمتش از g551 کمتر باشه میصرفه چون به لحاظ پرفورمنس g قویتره...بلوری هم احتمال میدم در آینده نچندان دور باب بشه...
با سلام . دوستان تعداد صفحات تاپیک بسیار زیاد شده . ممکنه در آینده برای کاربرانی که قصد مطالعه این تاپیک رو داشته باشند ، ایجاد دردسر و یا گیج شدن رو بکنه .
ممنون میشم در صورتی که قصد مشاوره و یا راهنمایی رو دارین تاپیک جدید ایجاد کنین .
پیشاپیش تشکر
سلام شرمنده اینجا سوال میپرسم من بعد از راهنمایی های شما g551jm رو گرفتم چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من چون بیشتر کارم ثابت هستش میخوام فقط از طریق برق مسقیم کار کنم بدون باطری باطری بدون استفاده بمونه خراب میشه؟ یا واسه لب تاب ظرر داره با برق مسقیم؟ بعد اینکه بلوتوث دستگاه فعال هست یه مشکلی هست اینه که فایل رو میتونم با بلوتوث سند کنم اما نمیتونم دریافت کنم لطفا اگه میشه راهنمایی کنید ممنون![]()
اگه همیشه پر باشه بله. اگر در حدود ۵۰٪ باشه دیرتر خراب میشه
خیریا واسه لب تاب ظرر داره با برق مسقیم؟
نمیدونم. اصلا چرا از بلوتوث استفاده می کنیذ؟بعد اینکه بلوتوث دستگاه فعال هست یه مشکلی هست اینه که فایل رو میتونم با بلوتوث سند کنم اما نمیتونم دریافت کنم لطفا اگه میشه راهنمایی کنید ممنون![]()
منظورم اینکه اینکه میخوام باطری رو اکبند نگه دارم خراب میشه
در باره بلوتوث هم میخوام بدونم مشکل کجاست چرا نمیتونه دریافت کنه
دوست عزیز تاپیک جداگانه ایجاد کنین .
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)